מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Re: וואו
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
מגדלנה(לא בעסק) • 20 באפר׳ 2009
האדון אבישי כתב/ה: דיברת על בגרות? איפה שלך?
נוכחת. יש לי זכות השתתפות מלאה בשרשור הזה כל עוד יש לי משהו קונקרטי להגיד טיגריס כחולה כתב/ה: מה נפלתן על הבחור?
אגרסיות שנובעות מהשד יודע מה הנוסטלגי שלכן? חס וחלילה, הנוסטלגי שלי - רק דברים טובים יש לי להגיד עליו. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Morticia • 20 באפר׳ 2009
האדון אבישי כתב/ה: דיברת על בגרות? איפה שלך?
אחד מכם יהיה חייב למצוא את זה בתוך עצמו ושהאחר ידאג לעצמו אין תחרות מי ישיג את מי תאתגר את עצמך ונאחל לכולם בהצלחה ואגב, תן לנשלטת שלך את הביטחון להתמסר במקום מאוד נטול צורך במרכאות כפולות המלצה... |
|
טיגריס כחולה |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה • 20 באפר׳ 2009
(:
הייתי בכיף נשענת אחורנית בכיסא ואומרת לך לספר לי מה זה באמת שכל כך מפריע לך בחיים שגורם לך להוציא כזה מירמור, אבל, לפחות אני, נורא אשתדל שלא להרוס את מטרת השירשור המקורי. למרות ש.."זו זכותי!" <רוקעת ברגל ימין!> |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
מגדלנה(לא בעסק) • 20 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה כתב/ה: (:
הייתי בכיף נשענת אחורנית בכיסא ואומרת לך לספר לי מה זה באמת שכל כך מפריע לך בחיים שגורם לך להוציא כזה מירמור, אבל, לפחות אני, נורא אשתדל שלא להרוס את מטרת השירשור המקורי. למרות ש.."זו זכותי!" <רוקעת ברגל ימין!> חס וחלילה מירמור יקירתי הכל נעשה ברוח משועשעת בעיקר, שנבעה מהצורה שבה הדברים השתרשרו, לאחר שבאמת ובתמים ניסיתי להסביר, לייעץ ולתרום המידע האישי שלי. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
הבחור הזה רציני???
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 20 באפר׳ 2009
למה לשחק באש? אמרת שהילדה מאוהבת בך, לא נאמר דבר לגבי רגשותיך כלפיה. זה מה שאתה רוצה? שמישהי תתגבר על עצמה בשביל לא לאבד אותך? לך יהיה נעים והיא תהיה אומללה - אתה תרגיש טוב עם זה? עם עצמך? ומה לגבי להיות גורם חיובי בחיים של אשה, במקום גורם הרסני? אתה לא בקטע?
יש לך ילדה קטנה ומבולבלת, לא רוצה בכלל או שלפחות לא לגמרי, בוכה כי קשה לה... תעזוב אותה לנפשה יא אנס. גם אם היא מבקשת את זה. בדס"מ וכל סוג אחר של סקס/תחביב זה לא דבר שכופים. אם רוצים עושים ואם לא אז לא. ועכשיו ברצינות. הבחור הזה אמיתי? כי אם כן... בואנ'ה, זה לא חוקי לעשות דברים כאלה. |
|
האדון אבישי |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
האדון אבישי • 20 באפר׳ 2009
אנס??????????????
מעציב אותי התגובות של האנשים פה זה באמת מוריד את הרמה של הפורום לא כפיתי שום דבר היא רצתה להתנסות והתאהבה תוך כדי אין לי מושג איך דבר שני חוקי כל עוד היא רוצה בכך היא בוכה שקשה לה אבל היא רוצה בזה לגבי טיגריס תודה על העצה לקחתי את זה לתשומת ליבי תודה על העצה |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
רצסיבי(נשלט) • 20 באפר׳ 2009
האדון אבישי כתב/ה: לא כפיתי שום דבר היא רצתה להתנסות והתאהבה תוך כדי אין לי מושג איך דבר שני חוקי כל עוד היא רוצה בכך היא בוכה שקשה לה אבל היא רוצה בזה אתה צריך לברר (עם עצמך ואיתה) ממה נובע העניין שלה במערכת היחסים, כיוון שממה שכתבת עד כה, קיימות שתי אפשרויות, שכל אחת מהן אמורה להוליך לתוצאה שונה. זו נקודת המפתח, בחור. - אם העניין שלה נובע אך ורק מהמאוהבות שלה בך, והיא עצמה לא מעוניינת ביחסי שליטה (מחוסר ניסיון, מחוסר משיכה לכך או מכל סיבה אחרת), אלא רק מוכנה לסבול אותם כדי שתוכל להמשיך ולהיות איתך, אז לא כדאי לך לנסות להפוך אותה לנשלטת שלך (כי בסוף זה יחזור אליך בהפוכה), וללא קשר, גם לא ראוי (מוסרית) לעשות את זה, כי ההסכמה שלה ניתנת מהסיבות הלא נכונות, ואפילו אפשר לראות בזה סוג של ניצול מצדך (כמו שציינו למעלה חלק מקודמותיי). - לעומת זאת, אם אכן יש לה עניין במערכת יחסים בדס"מית, אך היא מפחדת ממנה, ז"א יש לה יחס אמביוולנטי לסיטואציה, אתה יכול להמשיך איתה במשחק הניסיוני הזה שלכם, אבל לאט לאט, כדי לתת לה אפשרות לברר עם עצמה אם היא נמשכת יותר מנרתעת, או נרתעת יותר מנמשכת. בכל מקרה, במקום לשאול אנשים זרים מה הם חושבים, תשאל אותה ממה נובעת הרתיעה שלה (כדי שתדע איך להתגבר עליה), ויותר חשוב, תברר איתה ממה נובעת המשיכה שלה (וכמו שאמרתי, אם זו רק משיכה אליך, תוך כדי סלידה מבדס"מ, פשוט תעצור את הרכבת ותתן לה לרדת). |
|
טיגריס כחולה |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Re: הבחור הזה רציני???
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה • 20 באפר׳ 2009
אנה דן כתב/ה: תעזוב אותה לנפשה יא אנס. גם אם היא מבקשת את זה. בדס"מ וכל סוג אחר של סקס/תחביב זה לא דבר שכופים. אם רוצים עושים ואם לא אז לא.
אה?! נחמד שעבורך בדס"מ זה עוד חלק ממשחק קינקי למיטה, יש כאלו שבאמת הולכים על עניין ההכנעה. משני הכיוונים. תחביב לא כופים. בדס"מ כן! ברוך שלא עשני שולט. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Morticia • 20 באפר׳ 2009
אנה דן כתב/ה: למה לשחק באש? אמרת שהילדה מאוהבת בך, לא נאמר דבר לגבי רגשותיך כלפיה. זה מה שאתה רוצה? שמישהי תתגבר על עצמה בשביל לא לאבד אותך? לך יהיה נעים והיא תהיה אומללה - אתה תרגיש טוב עם זה? עם עצמך? ומה לגבי להיות גורם חיובי בחיים של אשה, במקום גורם הרסני? אתה לא בקטע?
יש לך ילדה קטנה ומבולבלת, לא רוצה בכלל או שלפחות לא לגמרי, בוכה כי קשה לה... תעזוב אותה לנפשה יא אנס. גם אם היא מבקשת את זה. בדס"מ וכל סוג אחר של סקס/תחביב זה לא דבר שכופים. אם רוצים עושים ואם לא אז לא. ועכשיו ברצינות. הבחור הזה אמיתי? כי אם כן... בואנ'ה, זה לא חוקי לעשות דברים כאלה. אנה דודל בחורה! את יודעת שאני עדיין חולה לך על התחת? שתדעי שזה לא הולך לעבור בקלות נדבק עלי כמו מונו תביאי נשיקה ד"ש ממני אישה יפה, נבונה ומצחיקה וכן! היא גם אופה וגם מוצצת וגם מוציאה את הילד מהגן ומספיקה להחזיר אותו הביתה לפני שהמים רתחו בסיר תפוחי האדמה שאוטוטו נעשה ממנו פירה בוא לא נשאף לוודקה זה בשבילך מותק }{ |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 20 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה כתב/ה: אנה דן כתב/ה: תעזוב אותה לנפשה יא אנס. גם אם היא מבקשת את זה. בדס"מ וכל סוג אחר של סקס/תחביב זה לא דבר שכופים. אם רוצים עושים ואם לא אז לא.
אה?! נחמד שעבורך בדס"מ זה עוד חלק ממשחק קינקי למיטה, יש כאלו שבאמת הולכים על עניין ההכנעה. משני הכיוונים. תחביב לא כופים. בדס"מ כן! ברוך שלא עשני שולט. הא? מה? לא יודעת מה אתך, אבל אני לפני שאני טורחת לכפות משהו על מישהו, אני מוודאת שהוא בכלל בקטע... הסכמה וכאלה, יו נואו, וכל הדיון הלעוס על מהי אלימות... נשמע מוכר? אני כנראה מבולבלת. חבר'ה, האירו את עיני: ממתי כופים בדס"מ? למה אני לא קיבלתי את המזכר? |
|