יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Re: הבחור הזה רציני???
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 20 באפר׳ 2009
Morticia כתב/ה: אנה דודל בחורה! את יודעת שאני עדיין חולה לך על התחת? שתדעי שזה לא הולך לעבור בקלות נדבק עלי כמו מונו תביאי נשיקה ד"ש ממני אישה יפה, נבונה ומצחיקה וכן! היא גם אופה וגם מוצצת וגם מוציאה את הילד מהגן ומספיקה להחזיר אותו הביתה לפני שהמים רתחו בסיר תפוחי האדמה שאוטוטו נעשה ממנו פירה בוא לא נשאף לוודקה זה בשבילך מותק }{ תודה כפרה יודל-לה-הי-הו לך אבל עזבי עכשיו תפוחי אדמה, אני אשכרה מוטרדת |
|
האדון אבישי |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
האדון אבישי • 20 באפר׳ 2009
האתגר הוא חלק מההנאה אני סיימתי להגיב
שיהיה לכולכם שבוע טוב ותודה על העצות |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Morticia • 20 באפר׳ 2009
אנה דן כתב/ה: Morticia כתב/ה: אנה דודל בחורה! את יודעת שאני עדיין חולה לך על התחת? שתדעי שזה לא הולך לעבור בקלות נדבק עלי כמו מונו תביאי נשיקה ד"ש ממני אישה יפה, נבונה ומצחיקה וכן! היא גם אופה וגם מוצצת וגם מוציאה את הילד מהגן ומספיקה להחזיר אותו הביתה לפני שהמים רתחו בסיר תפוחי האדמה שאוטוטו נעשה ממנו פירה בוא לא נשאף לוודקה זה בשבילך מותק }{ תודה כפרה יודל-לה-הי-הו לך אבל עזבי עכשיו תפוחי אדמה, אני אשכרה מוטרדת גם אני מותק צחוקים על הדרך ובלי אקסטרא פניקות מיותרות כל עוד ניתן למנוע אותן אבל אני ואת מחזיקות ידיים חזק ואמין בסמטה חשוכה {נא להרגיע מוחות קרימינליים חסרי מצפון ו/או ערכי מוסר} ובואי נמשיך לשחק בתקווה שעוד יבוא הבק-אפ ... ברור לי מותק ויודליי יודליי בכבוד בואי הפוגה קומית בזמן שמתארגנים לטקס... {רק שאת חוש ההומור לא יקחו ממני - זה באמת מסוכן לי ואני יודעת שאת יכולה להבין אותי ושאני יכולה להבין אותך... זה חשוב! חיובי!} http://www.youtube.com/watch?v=pjSjB-3xPVM |
|
טיגריס כחולה |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה • 20 באפר׳ 2009
אנה דן כתב/ה: טיגריס כחולה כתב/ה: אנה דן כתב/ה: תעזוב אותה לנפשה יא אנס. גם אם היא מבקשת את זה. בדס"מ וכל סוג אחר של סקס/תחביב זה לא דבר שכופים. אם רוצים עושים ואם לא אז לא.
אה?! נחמד שעבורך בדס"מ זה עוד חלק ממשחק קינקי למיטה, יש כאלו שבאמת הולכים על עניין ההכנעה. משני הכיוונים. תחביב לא כופים. בדס"מ כן! ברוך שלא עשני שולט. הא? מה? לא יודעת מה אתך, אבל אני לפני שאני טורחת לכפות משהו על מישהו, אני מוודאת שהוא בכלל בקטע... הסכמה וכאלה, יו נואו, וכל הדיון הלעוס על מהי אלימות... נשמע מוכר? אני כנראה מבולבלת. חבר'ה, האירו את עיני: ממתי כופים בדס"מ? למה אני לא קיבלתי את המזכר? ממתי ששליטה נלקחת ולא ניתנת והנה כמה נקודות למחשבה- את לא יכולה ולא כופה כלום- על מי שרוצה שיכפו עליו. את לא יכולה להכניע מוכנע את לא יכולה לאלף מאולף והכי חשוב- ויש כפיה פיזית ויש כפיה מנטלית. ויש גם הבדל. (רמז: ההבדל שבין משהו רגעי זמני, לבין משהו מושרש תמידי.) |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 20 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה כתב/ה: ממתי ששליטה נלקחת ולא ניתנת והנה כמה נקודות למחשבה- את לא יכולה ולא כופה כלום- על מי שרוצה שיכפו עליו. את לא יכולה להכניע מוכנע את לא יכולה לאלף מאולף והכי חשוב- ויש כפיה פיזית ויש כפיה מנטלית. ויש גם הבדל. (רמז: ההבדל שבין משהו רגעי זמני, לבין משהו מושרש תמידי.) לא מתווכחת עם שום דבר מזה, רק מנסה לא לעבור על החוק... |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Morticia • 20 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה כתב/ה: אנה דן כתב/ה: טיגריס כחולה כתב/ה: אנה דן כתב/ה: תעזוב אותה לנפשה יא אנס. גם אם היא מבקשת את זה. בדס"מ וכל סוג אחר של סקס/תחביב זה לא דבר שכופים. אם רוצים עושים ואם לא אז לא.
אה?! נחמד שעבורך בדס"מ זה עוד חלק ממשחק קינקי למיטה, יש כאלו שבאמת הולכים על עניין ההכנעה. משני הכיוונים. תחביב לא כופים. בדס"מ כן! ברוך שלא עשני שולט. הא? מה? לא יודעת מה אתך, אבל אני לפני שאני טורחת לכפות משהו על מישהו, אני מוודאת שהוא בכלל בקטע... הסכמה וכאלה, יו נואו, וכל הדיון הלעוס על מהי אלימות... נשמע מוכר? אני כנראה מבולבלת. חבר'ה, האירו את עיני: ממתי כופים בדס"מ? למה אני לא קיבלתי את המזכר? ממתי ששליטה נלקחת ולא ניתנת והנה כמה נקודות למחשבה- את לא יכולה ולא כופה כלום- על מי שרוצה שיכפו עליו. את לא יכולה להכניע מוכנע את לא יכולה לאלף מאולף והכי חשוב- ויש כפיה פיזית ויש כפיה מנטלית. ויש גם הבדל. (רמז: ההבדל שבין משהו רגעי זמני, לבין משהו מושרש תמידי.) והמבין יבין? אל תקראי לי חיים וקחי בחשבון ששבר ביד מכאיב שלוש שנים אחרי שהורידו ת'גבס במיוחד בעונות מעבר זה דופק לי את הקינוחים של הנזלת מקדחת השחת ותשמעי לכי תוכיחי שגם לא חוויתי אורגזמה שנתיים כי נעלבתי ממשהו שאמרו לי ... את מבינה? גם לך אני לא אקרא חיים עכשיו דוגרי, ברשותך שאלה ככה עניינית שצצה לי בעת קריאת כתבייך מדוע יש בך הצורך לאלף את המאולף ו/או להכניע את המוכנע מה מטרתך? אחד שיהיה מאולף ומוכנע? נו... קיבלת! זכית! חיים! תדליק ת'אורות מיליון דולר! מה עוד את צריכה פרינסס צ'ארמינג? |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
120 $, לא כולל מע''מ...שעת ייעוץ.
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
aka BODYGUARD • 20 באפר׳ 2009
מר אבישי היקר.
אפתח בברכות שלום על הצטרפותך ל- ISRA-HELL הרי הפורום הזה הוא כבשן אחד גדול ואם אתה נהנה ממטר החיצים הרי שקטונתי מלמנוע זאת ממך. ממני תקבל כמה עיצות שאולי יועילו לך בהמשך דרכך: האחת- הפסק להתנגח על פני חמישה עמודים מול עדת אינקוויציה שמראש אין לך סיכוי מולן. לא כי אינך כישרוני אלא כי....(צונזר על ידי הכותב.) השניה- הפסק להתנהג כילד שקיבל משחק לגו לידיו, רואה את תמונה של המוצר המוגמר, את החלקים הרבים המונחים לפניו ורוקע ברגליים. זה לא יבנה לך שום כלום. השלישית- אתה אכן צעיר. זו עובדה כרונולוגית שאין מה לעשות כנגדה אולם עם מעט תבונה תגלה שהתלהבותך תכפה על חוסר הידע. הרביעית- צא ולמד, קרא והפנם, התייעץ ולא בפתיחת שירשורים. יש כאן מספיק אנשים טובים שיתנו לך מהידע הרחב שלהם בשמחה ובצנעה. החמישית- חובת ההוכחה עליך. תמיד. זה אומר שיש בידיך עלמה צעירה, בתולת בדס''מ, שלא ברור בכלל אם היא בפנים או בחוץ, או שבכלל נמצאת בגלל שאוהבת אותך כבסיס מוטעה לכניסה לבדס''מ. אצא מתוך נקודת הנחה שהיא בדס''מית בהתהוות, עליך להיות מאד אחראי שם מאחר והמצב שביר ביותר. אין לה את הכלים להתמודד עם שבר וכאב וביננו, גם לך אין עדיין את יכולת העטיפה הנובעת מניסיון. השישית- והאחרונה לשירשור זה: לך וחבק אותה. אין פסול בללמוד יחד. אם היא בעלת ראש טוב ופתוח היא תעריך את היכולת שלך להרגיש מספיק חזק ובטוח לצלוח את השלבים יחד איתה ולא לעשות פרצוף של ידעוני גדול. בהצלחה ! |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Re: 120 $, לא כולל מע''מ...שעת ייעוץ.
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Morticia • 20 באפר׳ 2009
BODYGUARD כתב/ה: מר אבישי היקר.
אפתח בברכות שלום על הצטרפותך ל- ISRA-HELL הרי הפורום הזה הוא כבשן אחד גדול ואם אתה נהנה ממטר החיצים הרי שקטונתי מלמנוע זאת ממך. ממני תקבל כמה עיצות שאולי יועילו לך בהמשך דרכך: האחת- הפסק להתנגח על פני חמישה עמודים מול עדת אינקוויציה שמראש אין לך סיכוי מולן. לא כי אינך כישרוני אלא כי....(צונזר על ידי הכותב.) השניה- הפסק להתנהג כילד שקיבל משחק לגו לידיו, רואה את תמונה של המוצר המוגמר, את החלקים הרבים המונחים לפניו ורוקע ברגליים. זה לא יבנה לך שום כלום. השלישית- אתה אכן צעיר. זו עובדה כרונולוגית שאין מה לעשות כנגדה אולם עם מעט תבונה תגלה שהתלהבותך תכפה על חוסר הידע. הרביעית- צא ולמד, קרא והפנם, התייעץ ולא בפתיחת שירשורים. יש כאן מספיק אנשים טובים שיתנו לך מהידע הרחב שלהם בשמחה ובצנעה. החמישית- חובת ההוכחה עליך. תמיד. זה אומר שיש בידיך עלמה צעירה, בתולת בדס''מ, שלא ברור בכלל אם היא בפנים או בחוץ, או שבכלל נמצאת בגלל שאוהבת אותך כבסיס מוטעה לכניסה לבדס''מ. אצא מתוך נקודת הנחה שהיא בדס''מית בהתהוות, עליך להיות מאד אחראי שם מאחר והמצב שביר ביותר. אין לה את הכלים להתמודד עם שבר וכאב וביננו, גם לך אין עדיין את יכולת העטיפה הנובעת מניסיון. השישית- והאחרונה לשירשור זה: לך וחבק אותה. אין פסול בללמוד יחד. אם היא בעלת ראש טוב ופתוח היא תעריך את היכולת שלך להרגיש מספיק חזק ובטוח לצלוח את השלבים יחד איתה ולא לעשות פרצוף של ידעוני גדול. בהצלחה ! אמן! מר בודיגארד היקר, ידידי משכבר השנים לספסל המענים המעונים אתה אומר המון דברי חכמה וערך פה ושם בוודאי ולא מעט אתה בוודאי יודע שאני מעריכה אותך, אני אפילו מחבבת אותך מותק ואין כל רע בכך, להיפך! אבל למה להעמיד את כל הטיעון שלך על הנחת המוצא שכל הנשים כאן הן מכשפות פסיכיות ונציגות האינקוויזציה הבריטית אחרי שגילינו שהספרדים לא היו הכוכבים האמיתיים של הדוגמה ההיא לסדיזם {בשם החינוך לנצרות - זו שליטה מעולה - פרופר בדס"מ והומואים קיבלו מילת ביטחון בדמות "איייה כואב" אבל זה לא סוכם מראש אז היא לא תמיד כובדה} אני בפירוש זרקתי גלגל הצלה וככה כמה נשים פה באו ממקום נאה ומתורבת ורגע מותק שוואייה הרשה לי רגע לפני הצגת הראייה להסביר לך שמטרתה לא להוכיח שיש לך זין קטן חלילה! מותק, אני סומכת אינטואיטיבית גרידא {!} על עובי ואורך השטרונגול שלך כמספק לגבריות היפה שלך שתראה בי שותפתך לקבוצה ויאללה בוא נשחק בכיף אני תמיד אעודד פלורליזם ומעוף מחשבתי כדאי לתת את הדעת על המילים הנזרקות חופשי לאוויר ולברור ערך מתבן {מווווווווו} אבל תשמע אני זרקתי גלגל הצלה אמין ואותנטי שלחלוטין טרם איבד מתוקפו הכל פתוח עוד לא מאוחר נתראה אולי היום או אולי מחר ולראייה... Morticia כתב/ה: האדון אבישי כתב/ה: Morticia כתב/ה: אין אדם בעולם שאין לו מה ללמוד ביום בו נדמה לך שאתה יודע הכל השתטח על קברו של אינשטיין ותבחן מחדש את ההבנה אם הייתי משחק אותה יודע הכל לא הייתי רושם בכניסה שאלה חשובה לדעתי הולך לך יופי לא פוסלת אותך כליל לאחר מחשבה ולך תדע כמה מימוש עצמי תוכל להשיג מהמקום בו תתן רגע קודם יד ולב לאהבה וקשר אנושי של צמיחה ותמיכה באמת שיהיה זה קטנוני לריב על מי נותן למי ספאנקים בישבן אם בכלל לך לך בדרכך אל תפחד מהשוליים שמור על באלאנס ותדע איפה האור ואיפה הלב מסמן בית למקרה בו חלילה תאבד לרגע את מסלולך ותשמע הדרך תמיד מלאה בהמון אנשים טובים מפוזרים אול אובר דה פלייס תחייך אליה זקוף אוזניים תמצא אותם ושמע הם גם יחייכו את שלהם כדי שיוכלו למצוא אותך |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
אתה בעצמך ענית לשאלתך
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Josephin(לא בעסק) • 20 באפר׳ 2009
האדון אבישי כתב/ה: . היא רוצה מערכת יחסים רגילה לחלוטין איתי.
ואני מקווה שזה לא יתפתח עוד ועוד.. שים לב מה כתבת , הבחורה רוצה מערכת יחסים רגילה איתך, שזה אומר שהיא אומרת שהיא לא מעונינית במערכת יחסים של שליטה, שזה אומר שמה שאתה רוצה ממנה ומה שהיא רוצה ממך הם שני דברים שונים. יש בחיים מה שקוראים אותו תאום ציפיות זה כמובן קיים גם בתחום השליטה. תאום ציפיות נועד כדי למנוע תסכולים ואי הבנות . יקירי ניראה לי שתאום הציפיות שלך איתה ממש לא הולך לכיוון שאתה רוצה. לפי דעתי תניח לבחורה, כי עם היא תסכים להיות נשלטת מתוך אהבתה אליך ולא מתוך רצון ובחירה חופשית שלה, אתה נכנס לדיפ שיט ועלול לפגוע בנפשה וליצור צלקות שילווה אותה כל חייה, אני לא חושבת שמישהו היה רוצה את זה על מצפונו. מה גם שלדעתי בחורה חסרת נסיון , בתולה ,צריכה קודם להתנסות ברגיל כדי לדעת מה היא אוהבת מה מתאים לה ומה לא. |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
ליידי תמרה(שולטת) • 20 באפר׳ 2009
שלום אבישי וברוך הבא. אני מקווה שאתה עדיין קורא את השרשור.
אני הייתי מאוד נזהרת בכלל עם להכניס אנשים כלשהם לבדס"ם. אם מישהי נמשכת לתחום, מפנטזת עליו, חושבת על זה - אפשר להכניס אותה למעשים, לאט לאט. אם אתה בזוגיות ורוצה לכוון אותה לכיוון הבדס"מי, בעיני עדיף קודם כל להראות לה קצת סיפורים וסרטים מהצד ה"רך" יותר, ולראות אם היא בכלל מתחברת לעניין. דרושה סבלנות, ואהבה, להכניס לתחום מישהי שלא נמשכה אליו מיוזמתה מלכתחילה. אם אתה לא אוהב אותה, באמת ובתמים, אוהב מספיק בשביל לקחת אחריות מלאה על גופה ונפשה - עזוב את זה, באמת. יש המון בחורות מנוסות, שגם אם הן לא מגדירות את עצמן "נשלטות" תשמחנה ללכת איתך די רחוק. הקינק פורח בארצנו. ואם אתה רוצה נשלטת "אמיתית", גם הן קיימות. לגבי הונילית, המון זהירות, וזמן, ואהבה. היא לא "פרס" למנצח, היא אדם, בחורה צעירה מאוד. אם היא בתולה, מה שתעשה עכשיו עשוי לעצב את כל המיניות שלה, לכל החיים. כדאי מאוד להזהר מטראומות, אפשר להרוס הכל מאוד בקלות. אם היא בוכה הרבה, זה לא סימן טוב. (זה קצת כמו ללחוץ על מישהי שתשכב איתך. נניח, בת 16 שלא ממש בטוחה אם בא לה. נניח, מישהו לוחץ על אחותך כך, אומר לה שהוא יעזוב אותה אם היא לא תשכב איתו. מבין?) ודבר נוסף, שנהוג להתעלם ממנו: בדס"מ זה ממכר. יש אנשים, שברגע שהם טובלים את כף רגלם בזרם - זה כבר לכל החיים. העוצמות של זה כל-כך חזקות, שקשה אחר-כך לחזור לדברים אחרים. אם היא מתחילה בבדס"ם לפני שבכלל הכירה משהו אחר, איזה סיכוי יש לה אי-פעם לחוות משהו אחר, לפתח מיניות מלאה ושלמה, לבחור מתוך ידיעת האפשרויות? היה זהיר, למענך ולמענה. מהצד, כרגע, מהתמונה המאוד חלקית שהצטיירה מהמעט שסיפרת - נראה שאולי הגיע זמנה של שיחת פרידה עדינה. |
|