רפאל |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Re: 120 $, לא כולל מע''מ...שעת ייעוץ.
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
רפאל • 20 באפר׳ 2009
BODYGUARD כתב/ה: מר אבישי היקר.
אפתח בברכות שלום על הצטרפותך ל- ISRA-HELL הרי הפורום הזה הוא כבשן אחד גדול ואם אתה נהנה ממטר החיצים הרי שקטונתי מלמנוע זאת ממך. ממני תקבל כמה עיצות שאולי יועילו לך בהמשך דרכך: האחת- הפסק להתנגח על פני חמישה עמודים מול עדת אינקוויציה שמראש אין לך סיכוי מולן. לא כי אינך כישרוני אלא כי....(צונזר על ידי הכותב.) השניה- הפסק להתנהג כילד שקיבל משחק לגו לידיו, רואה את תמונה של המוצר המוגמר, את החלקים הרבים המונחים לפניו ורוקע ברגליים. זה לא יבנה לך שום כלום. השלישית- אתה אכן צעיר. זו עובדה כרונולוגית שאין מה לעשות כנגדה אולם עם מעט תבונה תגלה שהתלהבותך תכפה על חוסר הידע. הרביעית- צא ולמד, קרא והפנם, התייעץ ולא בפתיחת שירשורים. יש כאן מספיק אנשים טובים שיתנו לך מהידע הרחב שלהם בשמחה ובצנעה. החמישית- חובת ההוכחה עליך. תמיד. זה אומר שיש בידיך עלמה צעירה, בתולת בדס''מ, שלא ברור בכלל אם היא בפנים או בחוץ, או שבכלל נמצאת בגלל שאוהבת אותך כבסיס מוטעה לכניסה לבדס''מ. אצא מתוך נקודת הנחה שהיא בדס''מית בהתהוות, עליך להיות מאד אחראי שם מאחר והמצב שביר ביותר. אין לה את הכלים להתמודד עם שבר וכאב וביננו, גם לך אין עדיין את יכולת העטיפה הנובעת מניסיון. השישית- והאחרונה לשירשור זה: לך וחבק אותה. אין פסול בללמוד יחד. אם היא בעלת ראש טוב ופתוח היא תעריך את היכולת שלך להרגיש מספיק חזק ובטוח לצלוח את השלבים יחד איתה ולא לעשות פרצוף של ידעוני גדול. בהצלחה ! אני שמח שזה עוד קורה ושאני יכול להסכים עם כל מילה של BODYGUARD. אני במיוחד מסכים עם "לך וחבק אותה. אין פסול בללמוד יחד." היא אוהבת אותך. זו מתנת שמים, וזה מקום שיכול להכיל כל כך הרבה. תהיה איתה ותלמד איתה. (לא תקנה דעת בשרשורים מן הסוג הזה, ובוודאי שלא אצל נשים מרירות.) |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Morticia • 20 באפר׳ 2009
חמש דקות הניחי לחוש ההומור שלך
אחרי שלא ישנת קרוב ליומיים ואת קצת איך אמרו בסרט ההוא? Tired & Emotional מזהים? היא היתה בכלל גבר עם בולבול אני אישה? מרירה תקף. אפשרי? יתכן אמיתי? אולי ואולי לא וודאי? שנהיה בריאים ונחיה טוב במקום של אהבה שלום, שלווה ושכנות טובה אמן הכרחי? בהכרח לא CHALLENGE? בשביל מה? אבל לחיי החופש איפה הוא נמצא? זו כבר שאלה.... נתראה בבדיחה הבאה כשיזרום לי בכיף ולא אהיה תחת מתקפות בליץ בהפוך על הפוך מתי מגרש הולנדי על ברלין-מנצ'סטר? ושמעו....... http://www.youtube.com/watch?v=riOnVUJAo3k |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Re: שאלה חשובה בקשר לשליטה
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
זאלופון(שולט) • 20 באפר׳ 2009
האדון אבישי כתב/ה: טוב אז ככה..
פעם ראשונה שאני נתקל במישהי שהיא לא נשלטת פשוט בחורה רגילה. הענין הוא שאני מנסה להפוך את הבחורה לכזאת. היא מתקדמת כל יום קצת אבל יש הרבה דברים שקשה לה לעשות והיא מסרבת להם היא בוכה הרבה אפילו מאיימת שתחתוך את כל הענין אבל אני יודע שהיא לא תעשה את זה היא שולחת לי בפון הודעות שהיא אוהבת אותי עוד ועוד.. שכחתי להזכיר את הדבר הכי חשוב היא בת 18 בתולה אני בן 23 ואני די לוחץ עליה על כל הענין, חסר סבלנות שכמותי, אם הייתי יכול הייתי מוריד ממנה לחץ פשוט אני די זריז בענינים האלה. השאלה שלי היא ... האם להיות יותר אנושי איתה ולהוריד ממנה כל לחץ אפשרי? או פשוט לעשות אותה מה שהיא למה שאני רוצה שהיא תהיה בהקדם האפשרי? נדמה לי שידעת את התשובה (שלך, לשאלות של עצמך) עוד לפני שקיבלת פה תגובות כל כך חזקות, שאולי הביאו אותך דווקא לכיוון השני כתגובת-נגד. שים לב לניסוחים שהדגשתי בפוסט שלך. בעיניי הם רומזים כי המצפון שלך כבר הורה לך את הדרך הראויה והמוסרית מבחינתך. (אסייג ואומר שלפעמים בחירת מילים היא רק בחירת מילים, ורק אתה יודע מה אתה חושב באמת. זו, בכל אופן, הדרך בה הדברים נקראו אצלי). מעבר לזה, התחברתי לתגובה של רצסיבי. תקשורת היא תרופה להמון מחלות, בכל סוג של קשר זוגי. |
|
אלעד(שולט) |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
דעה
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
אלעד(שולט) • 20 באפר׳ 2009
ברוך הבא:
אתה מנסה לעשות משהו שהוא בהחלט אפשרי וסביר אבל כנראה עם האדם הלא נכון או בכלים הלא מתאימים. לפני כעשור הייתי כמעט בדיוק בסיטואציה שאתה מתאר וזה דווקא הצליח לי מעל ומעבר למצופה. אבל סוד ההצלחה של המקרה שלי היה טמון בניצני הרצון של הצעירה היקרה איתה הייתי, מה שבמקרה שלך לא בטוח שקיים. אני ממליץ לך לקחת טוב טוב וברצינות שאת שלל העצות שנתנו לך ובמיוחד את אלו המתיחסות לשליטה עצמית, בגרות ואחריות. במיוחד את אלו harper lee כתב/ה: "אדם צריך להיות בוגר מספיק כדי להודות בטעויות שלו, חכם מספיק כדי ללמוד מהן, וחזק מספיק כדי לתקן" "אלוהים ברא לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שנקשיב יותר ונדבר פחות" תנסה, מה אכפת לך.... **** BODYGUARD כתב/ה: ממני תקבל כמה עיצות שאולי יועילו לך בהמשך דרכך: האחת- הפסק להתנגח על פני חמישה עמודים מול עדת אינקוויציה שמראש אין לך סיכוי מולן. לא כי אינך כישרוני אלא כי....(צונזר על ידי הכותב.) השניה- הפסק להתנהג כילד שקיבל משחק לגו לידיו, רואה את תמונה של המוצר המוגמר, את החלקים הרבים המונחים לפניו ורוקע ברגליים. זה לא יבנה לך שום כלום. השלישית- אתה אכן צעיר. זו עובדה כרונולוגית שאין מה לעשות כנגדה אולם עם מעט תבונה תגלה שהתלהבותך תכפה על חוסר הידע. הרביעית- צא ולמד, קרא והפנם, התייעץ ולא בפתיחת שירשורים. יש כאן מספיק אנשים טובים שיתנו לך מהידע הרחב שלהם בשמחה ובצנעה. החמישית- חובת ההוכחה עליך. תמיד. זה אומר שיש בידיך עלמה צעירה, בתולת בדס''מ, שלא ברור בכלל אם היא בפנים או בחוץ, או שבכלל נמצאת בגלל שאוהבת אותך כבסיס מוטעה לכניסה לבדס''מ. אצא מתוך נקודת הנחה שהיא בדס''מית בהתהוות, עליך להיות מאד אחראי שם מאחר והמצב שביר ביותר. אין לה את הכלים להתמודד עם שבר וכאב וביננו, גם לך אין עדיין את יכולת העטיפה הנובעת מניסיון. השישית- והאחרונה לשירשור זה: לך וחבק אותה. אין פסול בללמוד יחד. אם היא בעלת ראש טוב ופתוח היא תעריך את היכולת שלך להרגיש מספיק חזק ובטוח לצלוח את השלבים יחד איתה ולא לעשות פרצוף של ידעוני גדול. בהצלחה ! |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
aka BODYGUARD • 20 באפר׳ 2009
רפאל כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: מר אבישי היקר.
אפתח בברכות שלום על הצטרפותך ל- ISRA-HELL הרי הפורום הזה הוא כבשן אחד גדול ואם אתה נהנה ממטר החיצים הרי שקטונתי מלמנוע זאת ממך. ממני תקבל כמה עיצות שאולי יועילו לך בהמשך דרכך: האחת- הפסק להתנגח על פני חמישה עמודים מול עדת אינקוויציה שמראש אין לך סיכוי מולן. לא כי אינך כישרוני אלא כי....(צונזר על ידי הכותב.) השניה- הפסק להתנהג כילד שקיבל משחק לגו לידיו, רואה את תמונה של המוצר המוגמר, את החלקים הרבים המונחים לפניו ורוקע ברגליים. זה לא יבנה לך שום כלום. השלישית- אתה אכן צעיר. זו עובדה כרונולוגית שאין מה לעשות כנגדה אולם עם מעט תבונה תגלה שהתלהבותך תכפה על חוסר הידע. הרביעית- צא ולמד, קרא והפנם, התייעץ ולא בפתיחת שירשורים. יש כאן מספיק אנשים טובים שיתנו לך מהידע הרחב שלהם בשמחה ובצנעה. החמישית- חובת ההוכחה עליך. תמיד. זה אומר שיש בידיך עלמה צעירה, בתולת בדס''מ, שלא ברור בכלל אם היא בפנים או בחוץ, או שבכלל נמצאת בגלל שאוהבת אותך כבסיס מוטעה לכניסה לבדס''מ. אצא מתוך נקודת הנחה שהיא בדס''מית בהתהוות, עליך להיות מאד אחראי שם מאחר והמצב שביר ביותר. אין לה את הכלים להתמודד עם שבר וכאב וביננו, גם לך אין עדיין את יכולת העטיפה הנובעת מניסיון. השישית- והאחרונה לשירשור זה: לך וחבק אותה. אין פסול בללמוד יחד. אם היא בעלת ראש טוב ופתוח היא תעריך את היכולת שלך להרגיש מספיק חזק ובטוח לצלוח את השלבים יחד איתה ולא לעשות פרצוף של ידעוני גדול. בהצלחה ! אני שמח שזה עוד קורה ושאני יכול להסכים עם כל מילה של BODYGUARD. לא רואה במילים מחמאה אלא התנשאות ותו לא. ולגבייך מורט, צינזרתי בכוונה והיה ברור לי שזה יקומם. כשמביטים בתגובות שנכתבו וברמתן הרי שאך טיבעי שמישהו יתקומם. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Morticia • 20 באפר׳ 2009
BODYGUARD כתב/ה: רפאל כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: מר אבישי היקר.
אפתח בברכות שלום על הצטרפותך ל- ISRA-HELL הרי הפורום הזה הוא כבשן אחד גדול ואם אתה נהנה ממטר החיצים הרי שקטונתי מלמנוע זאת ממך. ממני תקבל כמה עיצות שאולי יועילו לך בהמשך דרכך: האחת- הפסק להתנגח על פני חמישה עמודים מול עדת אינקוויציה שמראש אין לך סיכוי מולן. לא כי אינך כישרוני אלא כי....(צונזר על ידי הכותב.) השניה- הפסק להתנהג כילד שקיבל משחק לגו לידיו, רואה את תמונה של המוצר המוגמר, את החלקים הרבים המונחים לפניו ורוקע ברגליים. זה לא יבנה לך שום כלום. השלישית- אתה אכן צעיר. זו עובדה כרונולוגית שאין מה לעשות כנגדה אולם עם מעט תבונה תגלה שהתלהבותך תכפה על חוסר הידע. הרביעית- צא ולמד, קרא והפנם, התייעץ ולא בפתיחת שירשורים. יש כאן מספיק אנשים טובים שיתנו לך מהידע הרחב שלהם בשמחה ובצנעה. החמישית- חובת ההוכחה עליך. תמיד. זה אומר שיש בידיך עלמה צעירה, בתולת בדס''מ, שלא ברור בכלל אם היא בפנים או בחוץ, או שבכלל נמצאת בגלל שאוהבת אותך כבסיס מוטעה לכניסה לבדס''מ. אצא מתוך נקודת הנחה שהיא בדס''מית בהתהוות, עליך להיות מאד אחראי שם מאחר והמצב שביר ביותר. אין לה את הכלים להתמודד עם שבר וכאב וביננו, גם לך אין עדיין את יכולת העטיפה הנובעת מניסיון. השישית- והאחרונה לשירשור זה: לך וחבק אותה. אין פסול בללמוד יחד. אם היא בעלת ראש טוב ופתוח היא תעריך את היכולת שלך להרגיש מספיק חזק ובטוח לצלוח את השלבים יחד איתה ולא לעשות פרצוף של ידעוני גדול. בהצלחה ! אני שמח שזה עוד קורה ושאני יכול להסכים עם כל מילה של BODYGUARD. לא רואה במילים מחמאה אלא התנשאות ותו לא. ולגבייך מורט, צינזרתי בכוונה והיה ברור לי שזה יקומם. כשמביטים בתגובות שנכתבו וברמתן הרי שאך טיבעי שמישהו יתקומם. סלח לי מר בודיגארד אבל כשלתי להבין את מה שביקשת לומר לי כאן. מה זה שצינזרת? בכוונה? מדוע? באיזה תגובות מדובר ומה בדיוק בעיניך היה מקומם? אני באמת אשמח להבין את שאתה מבקש לומר בהנחה ואתה מבקש לומר את שמניע את מעט השורות שפירטת ובאמת שלא הצלחתי שוב אני והרצון שלי להבין דברים... סליחה |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
מורט היקרה,
העקיצה המכוונת נועדה לומר שלא כולם רהוטי עכוז ומקלדת, לא כולם מתבטאים בנוסח אוקספורד ויודעים מילים של לעז מטופשות, שאינן מצביעות על מאומה למעט חוסר יכולת להיות פשוטים ונהירים. הצעיר כתב מה שכתב ומיד קפצה עליו עדת אלמנות שחורות, פארדון מיי פראנץ', ושלחה בו ארס מבלי לתהות על קנקנו ושאלתו. לטעמי האישי השאלה נשאלה בפומבי בכדי לשאול, לא בכדי ליצור פרובקציה. כשהחל להתגונן מיד החל הגל השני בעליהום. לא זו המטרה של הפורום, לטעמי. איני מגן אליו ואיני מכיר אותו אולם במקום לדקור ניתן להגיש לו כוס מים, לא כוס תרעלה. (ואם לא הבנת- נגדך זה אישי... ...די נו, את בסדר,באנתיים...) |
|
רפאל |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
רפאל • 20 באפר׳ 2009
BODYGUARD כתב/ה: \ רפאל כתב/ה: אני שמח שזה עוד קורה ושאני יכול להסכים עם כל מילה של BODYGUARD. לא רואה במילים מחמאה אלא התנשאות ותו לא. לא מחמאה ולא התנשאות. פשוט ביטוי לכך שאני מסכים עם תוכן הדברים שכתבת. ועד כמה שאני מאמין בחידודן של מחלוקות כפעילות מפרה ובונה, אני גם שמח למצוא כאן לפעמים בסיס של הסכמה. (וכך או כך, זה לא משהו לחפור בו.) |
|
לא קשורה |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לא קשורה • 20 באפר׳ 2009
בבוקר, הגבתי בניסוח קשה ואני מקבלת את זה שבניסוח כזה, קשה בכלל לנסות להפנים את המסר. אבל, אחרי שקראתי את כל השרשור ואת התגובות שלך בו, ויותר מפעם אחת, אני חוששת שגם אם הייתי בוחרת ניסוח עדין יותר, דעתי לכשעצמה, עדיין לא משתנה. אתה רוצה להיות בדסמי (ואני בכוונה לא משתמשת במונחים כמו שולט או נשלט)? אז תהיה אמיץ ולילדה הספיציפית הזו תניח לנפשה. סיפרת לה מראש מה אתה, אז מה? יש לה איזשהו ניסיון שמאפשר לה להבין את המשמעויות? היא ניסתה איזושהיא מערכת יחסים בוגרת? היא ניסתה איזשהו סקס בחייה? אתה לא באמת מעניק לה בחירה, כי בשביל בחירה צריך חלופות. כשחושבים שמאוהבים, אין שום ניסיון קודם והאופציות הן 'בדסמ + אבישי' או כלום, זו מניפולציה ולא בחירה. אנה דן אמרה אנס וכעסת, אבל, אם יש בך קצת בגרות, אתה יכול להבין, שכן, אם האופציה היא בדסמ או כלום, והיא מאוהבת, אז בעצם אתה כופה עליה להסכים. כפיית הסכמה, היא סוג של אונס. וכמה שקשה לומר את זה, אתה כופה עליה להסכים למה שאתה רוצה. אין בניסיון האישי שלה, שום כלים כדי להגיד לך 'לא' מבלי לפגוע בעצמה. היא עושה את הדברים בשבילך ולא בשביל עצמה. אתה יוצר כאן עיוות. תן לה ללכת. תהיה בוגר ותאפשר לה להתנסות באהבה אמיתית, דו צדדית, לגלות בעצמה מה היא אוהבת, מה מסקרן אותה, מה מתאים לה. אם היא תחליט שזה מה שהיא רוצה, היא תתגלגל לכאן ממילא. ובפעם הבאה, שכאתה פוגש בתולה נטו או רק בתולת בדסמ, תן לתהליך הגילוי לכלול הצצה לאתרים כמו הכלוב, בדיקה, קריאה, מסיבה או הזדמנות אחרת לצפות, שיחה עם מישהי מנוסה ולא רק התנסויות פיזיות שאתה מנווט. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
רפאל כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: \ רפאל כתב/ה: אני שמח שזה עוד קורה ושאני יכול להסכים עם כל מילה של BODYGUARD. לא רואה במילים מחמאה אלא התנשאות ותו לא. לא מחמאה ולא התנשאות. פשוט ביטוי לכך שאני מסכים עם תוכן הדברים שכתבת. ועד כמה שאני מאמין בחידודן של מחלוקות כפעילות מפרה ובונה, אני גם שמח למצוא כאן לפעמים בסיס של הסכמה. (וכך או כך, זה לא משהו לחפור בו.) אל תתקן אותי, זה לא מקומך. אמרתי התנשאות והתכוונתי למילה, לפירושה ולכוונתה. מי שמסכים אומר "מסכים אני", ולא מוסיף את דעתו המתנשאת במתכונת של : "אני עוד יכול להסכים", מיותר לחלוטין. |
|