פוט פטיישר |
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
פוט פטיישר • 6 באפר׳ 2009
אנדר, אני מסכים איתך - מי יתן והנשים יבינו את נפשנו העבדים.
לגבי הזיקפה בעבודות בית או שירות אחר אני לא בטוח אך ללא ספק העבד משרת ומרצה את בעליו מתוך מטרה לספק את נפשו. ברגע שיבינו זאת לעומק הנשים (וגם אלו שלא שולטות במובן המיני של המילה) יוכלו 2 הצדדים להנות מעולם טוב יותר. נשים רבות יוכלו להנות משירותי בית ושירותים אחרים ללא עניין מיני(אם בכך יחפצו) והעבדים אשר רוצים בכך יוכלו לחיות חיי שירות ועבדות במקביל לחייהם האמיתים ולספק את נפשם הצמאה לכניעה אמיתית. אולי ננצל את המומנטום של השרשור הזה להסביר לנשים טוב יותר מדוע באמת ישנם עבדים שרוצים לשרת באמת ללא דרישות מין מוקדמות (אמנם מתוך אגואיזם מסויים אך עדיין שירות נטו) ונצליח להביא למציאות אחרת בשימוש העבדים. חג שמח |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
Morticia • 6 באפר׳ 2009
משרתך האישי כתב/ה: אנדר, אני מסכים איתך - מי יתן והנשים יבינו את נפשנו העבדים.
לגבי הזיקפה בעבודות בית או שירות אחר אני לא בטוח אך ללא ספק העבד משרת ומרצה את בעליו מתוך מטרה לספק את נפשו. ברגע שיבינו זאת לעומק הנשים (וגם אלו שלא שולטות במובן המיני של המילה) יוכלו 2 הצדדים להנות מעולם טוב יותר. נשים רבות יוכלו להנות משירותי בית ושירותים אחרים ללא עניין מיני(אם בכך יחפצו) והעבדים אשר רוצים בכך יוכלו לחיות חיי שירות ועבדות במקביל לחייהם האמיתים ולספק את נפשם הצמאה לכניעה אמיתית. אולי ננצל את המומנטום של השרשור הזה להסביר לנשים טוב יותר מדוע באמת ישנם עבדים שרוצים לשרת באמת ללא דרישות מין מוקדמות (אמנם מתוך אגואיזם מסויים אך עדיין שירות נטו) ונצליח להביא למציאות אחרת בשימוש העבדים. חג שמח באמת הגיע הזמן שתחנכו אותנו הנשים. אנחנו בכלל לא מבינות אתכם ועל כל זה, עוד יש לנו כל מיני צרכים מוזרים שבאמת לא מצדיקים את מעמדכם כמשרתים... |
|
harper lee |
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
harper lee • 6 באפר׳ 2009
Morticia כתב/ה: משרתך האישי כתב/ה: אנדר, אני מסכים איתך - מי יתן והנשים יבינו את נפשנו העבדים.
לגבי הזיקפה בעבודות בית או שירות אחר אני לא בטוח אך ללא ספק העבד משרת ומרצה את בעליו מתוך מטרה לספק את נפשו. ברגע שיבינו זאת לעומק הנשים (וגם אלו שלא שולטות במובן המיני של המילה) יוכלו 2 הצדדים להנות מעולם טוב יותר. נשים רבות יוכלו להנות משירותי בית ושירותים אחרים ללא עניין מיני(אם בכך יחפצו) והעבדים אשר רוצים בכך יוכלו לחיות חיי שירות ועבדות במקביל לחייהם האמיתים ולספק את נפשם הצמאה לכניעה אמיתית. אולי ננצל את המומנטום של השרשור הזה להסביר לנשים טוב יותר מדוע באמת ישנם עבדים שרוצים לשרת באמת ללא דרישות מין מוקדמות (אמנם מתוך אגואיזם מסויים אך עדיין שירות נטו) ונצליח להביא למציאות אחרת בשימוש העבדים. חג שמח באמת הגיע הזמן שתחנכו אותנו הנשים. אנחנו בכלל לא מבינות אתכם ועל כל זה, עוד יש לנו כל מיני צרכים מוזרים שבאמת לא מצדיקים את מעמדכם כמשרתים... והנה דוגמא לתשובה ראויה |
|
tch(נשלט) |
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
עכשיו תורי...
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
tch(נשלט) • 6 באפר׳ 2009
niki 666 כתב/ה: עבד נקיון הוא תואר מגוחך שמטרתו הסופית היא סשן חינם .
אף אחת מהגבירות שהיו לי (חמש ) לא עשתה לי סשן מעולם. 3 מהן כותבות כאן בכלוב ויכולות להעיד שאמת הדבר. המלט כתב/ה: קיימות אושיות כמו tch למשל, שהם עבדי נקיון אמיתיים: הם מייצרים נקיון ברמה גבוהה, ללא צורך בתשומת לב מתמדת, ומפיקים הנאה עמוקה ואמיתית מעצם השירות. עצם הימצאות הלכלוך בארמונה של גבירתם רק מדרבן אותם לייצר נקיון טוב יותר, ולא - חלילה - מוריד מערכה בעיניהם. משרתת לגבירה כתב/ה: אבל כמה כאלו יש כמו TCH ?להערכתי מעטים מאוד tch מסמיק. תודה. זיקית כתב/ה: אנדרפוט כתב/ה: טיים- הנקיון עצמו אינו עבודה משפילה. לעבוד בשביל מישהו בחינם רק בגלל שאתה נמשך אליו מינית, למרות שאתה יודע שלא תקבל ממנו מין - זה משפיל.
אף אדם בריא בנפשו לא יבצע מטלה בשביל אדם אחר בלי להפיק מכך עונג כלשהו. לא כל העינוגים הם מיניים אנדר יקירי. בדיוק!!! יש אנשים שרואים בשירות זכות,בהתמסרות למלכה אחת בצורה טוטאלית לתמורה האמיתית,ומתכוונים לשרות פרופר ,נטול מניירות ומשחקים. לנקות את ביתה של המלכה שלהם היא רק דרך אחת בהשגת מטרתם והיא גרימת אושר לגבירתם ולהקל את חייה. יש אנשים שמקבלים סיפוק מהנתינה ,מהענקה ,ופינוק מלכתם,לא סיפוק מיני, סיפוק רוחני שעשו למענה,שגרמו לה לחייך. עבד ישאב סיפוק(ואבק )מכך שגבירתו תהייה מרוצה ממסירותו,ומשרותו, ושוב מדובר בסיפוק רוחני ולא סיפוק מיני,מעטים האנשים ש"גומרים" מלעשות ספונג'ה. לעבד ניקיון יש מספר תפקידים,ניקיון הוא רק אחד מהם,תפקידו למלא הוראות ומטלות שגבירתו מצווה עליו,שליחויות,וכו'... יש החושבים שלהיות עבד ניקיון או משרת אישי הוא מימוש פנטזיה,לדעתי ,או נכון יותר לומר,עבורי ,אין הדבר כך. עבורי להיות משרת אישי זה דרך חיים,לא מימוש פנטזיה. בכך שהגבירה שלי מאפשרת לי לנקות את ביתה,להכניס אותי לקודש הקודשים שלה, לחייה האישיים,זאת הצהרת אמון וליטוף ענקי,ששווה יותר מכל סשן ,וזאת התמורה, וזאת זכות ומתנה. הניקיון הוא אקט של התמסרות,של נאמנות בצורה טוטאלית לאחת שבחרה בי להיות לה לעבד. מלכה אינה צריכה לעסוק במטלות יום יומיות כגון ניקיון,כביסה ,וגיהוץ,מלכה צריכה להגיע לבית נקי ,מבריק,ומצוחצח לאחר שעבדה השאיר שובל של ריחות נעימים,ומילא את ההוראות שהצתווה למלא. עבד שייך לגבירתו על מנת למלא הוראות שלה. הסיפוק מהשירות ומהנתינה הוא סיפוק רוחני. אני רואה בזה זכות ענקית לנקות את ביתה של הגבירה שבחרה בי לשמש לה עבד ניקיון ומשרת אישי. זו דעתי. להתחיל עם להשקות את העציצים... להמשיך עם ניקיון יסודי וספונג'ה בכל הבית .... לדאוג לכביסה ..... ולאחר מכן לדאוג לגהץ את בגדיה בהנאה רבה... לדאוג לקניות לפי רשימה מפורטת וקפדנית... להכין קפה לגבירה כשהיא מגיעה הביתה... כמובן לעשות עבורה עוד המון דברים ,והרי זה יעודו של עבד ניקיון,לא? |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
הדורבנים(נשלט) • 6 באפר׳ 2009
ואני לא מסכים. כי בחלקנו המזוכיסטים גם יש מוטיב חזק של הערצת נשים. ובהחלט לא הכל הנשלטים עושים מבחירה אלא מאונס, ולא לסיפוק עצמם. זה הקטע הכי חזק (מינית) במזוכיזם לדעתי. אחרת הוא חסר משמעות לחלוטין.
לפני כמה שנים, בהתחלה בהתחלה, החלטתי להיות עבד נקיון.עשיתי את זה פעם אחת (לדומית אחת, שלוש פעמים) כי רציתי להיות קרוב למין המופלא הזה, נשים, ולנקות להן את הביית נראה לי הקרבה כלכך קטנה, ושמחתי שאני יכול להביא להן תועלת. זה לדעתי נבע נטו מהערצה קדומה.. ולשאלה המקורית - ההערצה הזו אצלי *כלכך* קדומה, שלא היה סיכוי שהיא תיפגע אם הבית היה מלוכלך. מטורף, אבל ככה זה. |
|
טיגריס כחולה |
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
Re: עכשיו תורי...
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה • 6 באפר׳ 2009
tch כתב/ה: niki 666 כתב/ה: עבד נקיון הוא תואר מגוחך שמטרתו הסופית היא סשן חינם .
אף אחת מהגבירות שהיו לי (חמש ) לא עשתה לי סשן מעולם. 3 מהן כותבות כאן בכלוב ויכולות להעיד שאמת הדבר. המלט כתב/ה: קיימות אושיות כמו tch למשל, שהם עבדי נקיון אמיתיים: הם מייצרים נקיון ברמה גבוהה, ללא צורך בתשומת לב מתמדת, ומפיקים הנאה עמוקה ואמיתית מעצם השירות. עצם הימצאות הלכלוך בארמונה של גבירתם רק מדרבן אותם לייצר נקיון טוב יותר, ולא - חלילה - מוריד מערכה בעיניהם. משרתת לגבירה כתב/ה: אבל כמה כאלו יש כמו TCH ?להערכתי מעטים מאוד tch מסמיק. תודה. זיקית כתב/ה: אנדרפוט כתב/ה: טיים- הנקיון עצמו אינו עבודה משפילה. לעבוד בשביל מישהו בחינם רק בגלל שאתה נמשך אליו מינית, למרות שאתה יודע שלא תקבל ממנו מין - זה משפיל.
אף אדם בריא בנפשו לא יבצע מטלה בשביל אדם אחר בלי להפיק מכך עונג כלשהו. לא כל העינוגים הם מיניים אנדר יקירי. בדיוק!!! יש אנשים שרואים בשירות זכות,בהתמסרות למלכה אחת בצורה טוטאלית לתמורה האמיתית,ומתכוונים לשרות פרופר ,נטול מניירות ומשחקים. לנקות את ביתה של המלכה שלהם היא רק דרך אחת בהשגת מטרתם והיא גרימת אושר לגבירתם ולהקל את חייה. יש אנשים שמקבלים סיפוק מהנתינה ,מהענקה ,ופינוק מלכתם,לא סיפוק מיני, סיפוק רוחני שעשו למענה,שגרמו לה לחייך. עבד ישאב סיפוק(ואבק )מכך שגבירתו תהייה מרוצה ממסירותו,ומשרותו, ושוב מדובר בסיפוק רוחני ולא סיפוק מיני,מעטים האנשים ש"גומרים" מלעשות ספונג'ה. לעבד ניקיון יש מספר תפקידים,ניקיון הוא רק אחד מהם,תפקידו למלא הוראות ומטלות שגבירתו מצווה עליו,שליחויות,וכו'... יש החושבים שלהיות עבד ניקיון או משרת אישי הוא מימוש פנטזיה,לדעתי ,או נכון יותר לומר,עבורי ,אין הדבר כך. עבורי להיות משרת אישי זה דרך חיים,לא מימוש פנטזיה. בכך שהגבירה שלי מאפשרת לי לנקות את ביתה,להכניס אותי לקודש הקודשים שלה, לחייה האישיים,זאת הצהרת אמון וליטוף ענקי,ששווה יותר מכל סשן ,וזאת התמורה, וזאת זכות ומתנה. הניקיון הוא אקט של התמסרות,של נאמנות בצורה טוטאלית לאחת שבחרה בי להיות לה לעבד. מלכה אינה צריכה לעסוק במטלות יום יומיות כגון ניקיון,כביסה ,וגיהוץ,מלכה צריכה להגיע לבית נקי ,מבריק,ומצוחצח לאחר שעבדה השאיר שובל של ריחות נעימים,ומילא את ההוראות שהצתווה למלא. עבד שייך לגבירתו על מנת למלא הוראות שלה. הסיפוק מהשירות ומהנתינה הוא סיפוק רוחני. אני רואה בזה זכות ענקית לנקות את ביתה של הגבירה שבחרה בי לשמש לה עבד ניקיון ומשרת אישי. זו דעתי. להתחיל עם להשקות את העציצים... להמשיך עם ניקיון יסודי וספונג'ה בכל הבית .... לדאוג לכביסה ..... ולאחר מכן לדאוג לגהץ את בגדיה בהנאה רבה... לדאוג לקניות לפי רשימה מפורטת וקפדנית... להכין קפה לגבירה כשהיא מגיעה הביתה... כמובן לעשות עבורה עוד המון דברים ,והרי זה יעודו של עבד ניקיון,לא? מקסים . |
|
Noxie |
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 באפר׳ 2009
Noxie • 6 באפר׳ 2009
tch נראה לי שסיכמת את רוב הדעות כאן,אחלה תגובה
|
|
SWAY |
לפני 15 שנים •
19 באפר׳ 2009
Re: עכשיו תורי...
לפני 15 שנים •
19 באפר׳ 2009
SWAY • 19 באפר׳ 2009
tch כתב/ה: niki 666 כתב/ה: עבד נקיון הוא תואר מגוחך שמטרתו הסופית היא סשן חינם .
אף אדם בריא בנפשו לא יבצע מטלה בשביל אדם אחר בלי להפיק מכך עונג כלשהו. לא כל העינוגים הם מיניים אנדר יקירי. בדיוק!!! יש אנשים שרואים בשירות זכות,בהתמסרות למלכה אחת בצורה טוטאלית לתמורה האמיתית,ומתכוונים לשרות פרופר ,נטול מניירות ומשחקים. לנקות את ביתה של המלכה שלהם היא רק דרך אחת בהשגת מטרתם והיא גרימת אושר לגבירתם ולהקל את חייה. יש אנשים שמקבלים סיפוק מהנתינה ,מהענקה ,ופינוק מלכתם,לא סיפוק מיני, סיפוק רוחני שעשו למענה,שגרמו לה לחייך. עבד ישאב סיפוק(ואבק )מכך שגבירתו תהייה מרוצה ממסירותו,ומשרותו, ושוב מדובר בסיפוק רוחני ולא סיפוק מיני,מעטים האנשים ש"גומרים" מלעשות ספונג'ה. לעבד ניקיון יש מספר תפקידים,ניקיון הוא רק אחד מהם,תפקידו למלא הוראות ומטלות שגבירתו מצווה עליו,שליחויות,וכו'... יש החושבים שלהיות עבד ניקיון או משרת אישי הוא מימוש פנטזיה,לדעתי ,או נכון יותר לומר,עבורי ,אין הדבר כך. עבורי להיות משרת אישי זה דרך חיים,לא מימוש פנטזיה. בכך שהגבירה שלי מאפשרת לי לנקות את ביתה,להכניס אותי לקודש הקודשים שלה, לחייה האישיים,זאת הצהרת אמון וליטוף ענקי,ששווה יותר מכל סשן ,וזאת התמורה, וזאת זכות ומתנה. הניקיון הוא אקט של התמסרות,של נאמנות בצורה טוטאלית לאחת שבחרה בי להיות לה לעבד. מלכה אינה צריכה לעסוק במטלות יום יומיות כגון ניקיון,כביסה ,וגיהוץ,מלכה צריכה להגיע לבית נקי ,מבריק,ומצוחצח לאחר שעבדה השאיר שובל של ריחות נעימים,ומילא את ההוראות שהצתווה למלא. עבד שייך לגבירתו על מנת למלא הוראות שלה. הסיפוק מהשירות ומהנתינה הוא סיפוק רוחני. אני רואה בזה זכות ענקית לנקות את ביתה של הגבירה שבחרה בי לשמש לה עבד ניקיון ומשרת אישי. זו דעתי. להתחיל עם להשקות את העציצים... להמשיך עם ניקיון יסודי וספונג'ה בכל הבית .... לדאוג לכביסה ..... ולאחר מכן לדאוג לגהץ את בגדיה בהנאה רבה... לדאוג לקניות לפי רשימה מפורטת וקפדנית... להכין קפה לגבירה כשהיא מגיעה הביתה... כמובן לעשות עבורה עוד המון דברים ,והרי זה יעודו של עבד ניקיון,לא? אני קורא הרבה אבל בדר"כ לא מגיב אבל זה אחד הפוסטים המדוייקים, והיפים שקראתי.. מדהים SWAY |
|
tch(נשלט) |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
:)
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
tch(נשלט) • 20 באפר׳ 2009
תודה
|
|
Vestri |
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
20 באפר׳ 2009
Vestri • 20 באפר׳ 2009
איזה שרשור מעניין ומקסים!
אני מודה שהרבה פעמים תהיתי את אותן תהיות של אחותופל, ולא עלה בדעתי לשאול בעצם... נהניתי מאוד לקרוא את התגובות המגוונות. משרתך האישי כתב/ה: ואגב, אם יש מישהי שאינה שולטת וכן רוצה לעשות שימוש בעבד ניקיון אין בזה כל פסול אחרי הכל זו הסכמה של שני הצדדים. אני מודה שזה רעיון מפתה גם |
|