שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה חשובה בקשר לשליטה

Morticia
לפני 15 שנים • 20 באפר׳ 2009
Morticia • 20 באפר׳ 2009
מר בודיגארד היקר
רציתי להודות לך על שלקחת את הזמן וכיבדת אותי בתשובה היפה והמפורטת שהבהירה לי את המידע שחסר לי
אני בהחלט מעריכה את זה
והרשה לי גם לנצל את ההזדמנות לחזק את ידך באשר לבחירה שעשית
מרגיש לי יפה ונכון כזה
זורם
icon_smile.gif

ונדמה לי, סליחה על דחיפת האף הקלה, שרפאל בדרכו ביקש לשמוח שיש מי שמבין אותו כפי שהוא ביקש להיות מובן
ואתה יודע שלפעמים אנחנו יוצאים נורא לא מובנים
וזה מה שאנחנו הכי רוצים
שיבינו אותנו

כמובן שכל אחד צריך גם להבין את עצמו בתוך כל זה

אני הייתי שמחה לנסות טייקים אפשריים אחרים שפחות חורצים את גורל אותה בחורה שאינה כאן להציג את דברה ומי יודע באמת עד כמה היא כאן תצא פגועה

יש המון אפשרויות
הלוואי והייתי יודעת ליצוק קצת תוכן לתוך הפער שנוצר אי שם בין הקשרים

הבדס"מי והנורמלי

מה מבדיל ביניהם?

הייתי שמחה לדעת מה זיקתו אליה
ובכלל
פרטים

אבל זו רק אני
icon_biggrin.gif
נוריתE
לפני 15 שנים • 21 באפר׳ 2009
נוריתE • 21 באפר׳ 2009
איפה כבר אמרתי, שבני אדם צריכים להתבגר קודם שהם מתחילים לשחק בבידיסמ?
הנה,כמו שאמרנו בשיעורי מתמטיקה..
מ''של
teacher​(שולט)

השרשור הזה נראה קצת כמו חתונה...

teacher​(שולט) • 21 באפר׳ 2009
החתן מספר לכולם מה הוא שם בכתובה, איך לשונו תידבק וימינו תישכח,
והכלה - עומדת בצד, וראשה מכוסה כולו.

נראה לי שלמצוא את הפרופורציה (ואני מדבר עלינו ולא על אבישי) זו המשימה המרכזית פה.
גם לנערה מאוהבת יש יכולת החלטה, רצונות ודיעה. יש סיכוי שהבחור ימשיך בשלו והיא
תגיד לו שלום ולא להתראות..

איכשהו, אנחנו שוכחים את ההתחלות, את המקומות בהם עשינו את צעדנו הראשונים.
ההתרגשות, האומץ, הלמידה, הפחד, חדוות הגילוי.

איכשהו אנחנו תמיד מגיעים למצב שהנשלטת היא בובה על חוט שתעשה הכל ללא דיעה וכיוון משל עצמה, ולא כך במציאות.

אבישי - אם הייתי צריך לתת לך עצה אחת בלבד, היא תהיה הדדיות.
אם היא אוהבת, אם היא צריכה לעשות דרך קשה וארוכה מהמקום בו היא נמצאת עכשיו,
עשה את הדרך הזו איתה, אהוב אותה בחזרה (אם אתה רוצה ויכול)
דרוש ממנה מה שתדרוש, אך צפה ממנה ללכת איתך או לחדול. אם אתה לוקח חופש אחד,
תן חופש אחר (בחירה) ודרוש את אותה המחוייבות מעצמך.

יכול להיות שאתה כבר שם ומבין את זה יותר ממה שחשפת, אבל זו העצה שהייתי נותן.

מעבר לזה, שליטה, במובן מסויים היא קצת כמו כבוד.
ובמובן הזה, אי אפשר לקחת אותה, אפשר רק לקבל. (אבל זו כבר עצה נוספת... icon_smile.gif)

teacher
SideWinder
SideWinder • 21 באפר׳ 2009
"פיקח לומד מניסיונו, חכם לומד מניסיונם של אחרים"
ולא חסרים פה כאלה אבישי.
התחבר לאחד מהם, למד, הפנם, עלה והצלח.
ראובן

הלכות בתולה

ראובן • 21 באפר׳ 2009
האדון אבישי,

דיברת על 'להוריד לחץ', אבל הלחץ העיקרי של שניכם הוא עניין בתוליה. לא משנה כמה תנסה לאלף אותה בדרכים עקיפות, עד שלא תגאל אותה מבתוליה שום דבר לא יזוז מבחינת יחסיכם. היא תמשיך להיות לחוצה ולמרר לך את החיים. אחת הסיבות שהיא מוכנה 'לקחת סיכון' עם שולט, היא הצורך שלה בדומיננטיות שלך. גאל אותה מבתוליה - כל זמן שאתה מתחמק, אתה חוטא לה ולאהבתה כלפיך.

מבחינה מעשית, הדרך הטובה ביותר היא 'התנוחה הפורטוגזית': תן לה לשבת על קצה השיש במטבח או על שולחן צר, השען את ראשה אחורה אל הקיר ובקש ממנה למשוך את רגליה כלפי מעלה. כך, תוכל לבעול אותה כשאתה עומד, מביט בעיניה ומלטף אותה. זו התנוחה הקלה ביותר עבור בתולה. כמובן שרצוי שתייחם אותה קצת ותתן לה להרגיש בנוח: אתה יכול גם לתרגל איתה את התנוחה הזו - כלומר להראות לה איך ולהגיד לה 'כשנהייה מוכנים, ככה אני מציע שנעשה את זה'. תגיד לה גם כמה סקסית היא נראית ככה (מה שבוודאי נכון), לטף אותה הרבה, דאג שהאורות יהיו עמומים (כלומר, שאפשר יהיה לראות אבל לא אור קר או חזק, שהיא לא תוטרד מאיך היא נראית וכו').

ברגע האמת, שים לב שהיא רטובה דיה ואם לא, דאג לכך עם ידך, לשונך, חומר סיכה או כל דבר אחר. מקם את האיבר שלך בפתח האיבר שלה, חכך אותו בעדינות בשפתיה ובדגדגן שלה, שתתרגל למגע ואז שאל אותה בשקט אם היא מוכנה. אם היא מהנהנת או אומרת כן, פשוט חדור לתוכה בתנועה אחת, איטית אך החלטית, תוך שאתה מביט בעיניה. אם היא אומרת לא, או שהיא לחוצה מדי, לטף אותה, תן לה לרדת מהשיש ואמור לה 'לא נורא, לא קרה כלום ואפשר לנסות מחר אם תרצי, עכשיו בואי נלך לאכול פיצה'. אם היא תראה שאתה רגוע, גם היא תירגע וסביר להניח שלמחרת היא תבקש מיוזמתה לנסות שוב.

נקודה נוספת שרצוי שתהיה מודע לה, היא האופן בו המשגל הראשון של אישה מעצב את מיניותה לעתיד. כשולט טוב, פתוחות בפניך שתי דרכי פעולה עיקריות: 1) אם אתה רוצה שהמיניות שלה תתפתח בכיוון 'מיניות רגילה של בחורה רגילה', כדאי שתשקיע במשגל הראשון שלה - עשה שהוא יהיה ארוך ומספק עבורה. 2) אם אתה רוצה שהמיניות שלה תתפתח לכיוון של 'נימפומנית', אז כדאי שהמשגל הראשון יהיה קצר ותכליתי, אפילו 'סתמי'. כך, היא תרגיש ש''מה, זה היה כל העניין? זה בכלל לא סיפור, אני רוצה עוד!'' אבל באותו ערב אל תתן לה עוד. כך, היא תתענה קצת בתשוקתה והדבר יבעיר אש בעצמותיה. למחרת, תן לה משגל שני ושיהיה מכל הלב, אבל באמת - עמוק, ארוך, מדליק ומספק.

מקווה שתרמתי ובהצלחה לכם,
ראובן
Morticia

Re: הלכות בתולה

Morticia • 21 באפר׳ 2009
ראובן כתב/ה:
האדון אבישי,

דיברת על 'להוריד לחץ', אבל הלחץ העיקרי של שניכם הוא עניין בתוליה. לא משנה כמה תנסה לאלף אותה בדרכים עקיפות, עד שלא תגאל אותה מבתוליה שום דבר לא יזוז מבחינת יחסיכם. היא תמשיך להיות לחוצה ולמרר לך את החיים . אחת הסיבות שהיא מוכנה 'לקחת סיכון' עם שולט, היא הצורך שלה בדומיננטיות שלך. גאל אותה מבתוליה - כל זמן שאתה מתחמק, אתה חוטא לה ולאהבתה כלפיך.

מבחינה מעשית, הדרך הטובה ביותר היא 'התנוחה הפורטוגזית': תן לה לשבת על קצה השיש במטבח או על שולחן צר, השען את ראשה אחורה אל הקיר ובקש ממנה למשוך את רגליה כלפי מעלה. כך, תוכל לבעול אותה כשאתה עומד, מביט בעיניה ומלטף אותה. זו התנוחה הקלה ביותר עבור בתולה. כמובן שרצוי שתייחם אותה קצת ותתן לה להרגיש בנוח: אתה יכול גם לתרגל איתה את התנוחה הזו - כלומר להראות לה איך ולהגיד לה 'כשנהייה מוכנים, ככה אני מציע שנעשה את זה'. תגיד לה גם כמה סקסית היא נראית ככה (מה שבוודאי נכון), לטף אותה הרבה, דאג שהאורות יהיו עמומים (כלומר, שאפשר יהיה לראות אבל לא אור קר או חזק, שהיא לא תוטרד מאיך היא נראית וכו').

ברגע האמת, שים לב שהיא רטובה דיה ואם לא, דאג לכך עם ידך, לשונך, חומר סיכה או כל דבר אחר. מקם את האיבר שלך בפתח האיבר שלה, חכך אותו בעדינות בשפתיה ובדגדגן שלה, שתתרגל למגע ואז שאל אותה בשקט אם היא מוכנה. אם היא מהנהנת או אומרת כן, פשוט חדור לתוכה בתנועה אחת, איטית אך החלטית, תוך שאתה מביט בעיניה. אם היא אומרת לא, או שהיא לחוצה מדי, לטף אותה, תן לה לרדת מהשיש ואמור לה 'לא נורא, לא קרה כלום ואפשר לנסות מחר אם תרצי, עכשיו בואי נלך לאכול פיצה'. אם היא תראה שאתה רגוע, גם היא תירגע וסביר להניח שלמחרת היא תבקש מיוזמתה לנסות שוב.

נקודה נוספת שרצוי שתהיה מודע לה, היא האופן בו המשגל הראשון של אישה מעצב את מיניותה לעתיד. כשולט טוב, פתוחות בפניך שתי דרכי פעולה עיקריות: 1) אם אתה רוצה שהמיניות שלה תתפתח בכיוון 'מיניות רגילה של בחורה רגילה', כדאי שתשקיע במשגל הראשון שלה - עשה שהוא יהיה ארוך ומספק עבורה. 2) אם אתה רוצה שהמיניות שלה תתפתח לכיוון של נימפומניות, אז כדאי שהמשגל הראשון יהיה קצר ותכליתי, אפילו 'סתמי'. כך, היא תרגיש ש''מה, זה היה כל העניין? זה בכלל לא סיפור, אני רוצה עוד!'' אבל באותו ערב אל תתן לה עוד. כך, היא תתענה קצת בתשוקתה והדבר יבעיר אש בעצמותיה. למחרת, תן לה משגל שני ושיהיה מכל הלב, אבל באמת - ארוך, עמוק מדליק ומספק.

ראובן

איך הייתי שמחה לראות אותך נכנס לכלא.
כולי תקווה שחוקרי משטרה יושבים לך חזק על הזנב

WATCH YOUR BACK
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}

ראובן כתב/ה:
האדון אבישי,

דיברת על 'להוריד לחץ', אבל הלחץ העיקרי של שניכם הוא עניין בתוליה. לא משנה כמה תנסה לאלף אותה בדרכים עקיפות, עד שלא תגאל אותה מבתוליה שום דבר לא יזוז מבחינת יחסיכם. היא תמשיך להיות לחוצה ולמרר לך את החיים. אחת הסיבות שהיא מוכנה 'לקחת סיכון' עם שולט, היא הצורך שלה בדומיננטיות שלך. גאל אותה מבתוליה - כל זמן שאתה מתחמק, אתה חוטא לה ולאהבתה כלפיך.

נקודה נוספת שרצוי שתהיה מודע לה, היא האופן בו המשגל הראשון של אישה מעצב את מיניותה לעתיד. כשולט טוב, פתוחות בפניך שתי דרכי פעולה עיקריות: 1) אם אתה רוצה שהמיניות שלה תתפתח בכיוון 'מיניות רגילה של בחורה רגילה', כדאי שתשקיע במשגל הראשון שלה - עשה שהוא יהיה ארוך ומספק עבורה. 2) אם אתה רוצה שהמיניות שלה תתפתח לכיוון של 'נימפומנית', אז כדאי שהמשגל הראשון יהיה קצר ותכליתי, אפילו 'סתמי'. כך, היא תרגיש ש''מה, זה היה כל העניין? זה בכלל לא סיפור, אני רוצה עוד!'' אבל באותו ערב אל תתן לה עוד. כך, היא תתענה קצת בתשוקתה והדבר יבעיר אש בעצמותיה. למחרת, תן לה משגל שני ושיהיה מכל הלב, אבל באמת - עמוק, ארוך, מדליק ומספק.

ראובן

WTF?!
רק מוודאת - זו בדיחה, נכון?
מגדלנה​(לא בעסק)

מגדלנה​(לא בעסק) • 21 באפר׳ 2009
אנה דן כתב/ה:

WTF?!
רק מוודאת - זו בדיחה, נכון?

אני לא מכירה שום בדיחה כל כך ארוכה (מלבד הבדיחות הגאוניות באמת של דון קיחוטה, בשונה מזאת).

ראובן כתב/ה:
האדון אבישי,

ראובן

פעם חשבתי שאתה גאון מרוב שאתה מטורף.
עכשיו אני מבינה שלא גאון ולא בטיח, סתם מטורף. נקודה.
lucifer-666

במילה אחת

lucifer-666 • 21 באפר׳ 2009
או אולי ביותר

גועל נפש ארצישראלי

ואני לא מתכוון לפותח הפוסט שחשב שהגיע למקום שבוא הוא יוכל לקבל תשובות

ומה קיבל במקום נו תראו בעצמכם