מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
מגדלנה(לא בעסק) • 21 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה כתב/ה: מגדלנה כתב/ה: טיגריס כחולה כתב/ה: לא.. מה פתאום .. הכל בראש שלך.
הנה, קחי את הכדור האדום חומד.. את עושה לעצמך אחלה שירות, המשיכי כך אם תוכלי, ככה על הדרך ברוח הנדיבה שתפסה אותך- את וכל שאר זועקות החמס שכאן- להואיל בטובכן שלא לשפוט כל מה ששונה מכן או מתפיסת עולמכן - כפסיכי, אני נורא אודה לכן. אף פעם לא יצאתי בהאשמות ע"ג פורום או בפומבי כלפי מישהו פה, כך שאני בטוחה שאם החלטתי לעשות זאת לראשונה בחיי, אני מבטיחה לך שאני לא זועקת זאב זאב. |
|
נילי ונילי |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
נילי ונילי • 21 באפר׳ 2009
מגדלנה כתב/ה: טיגריס כחולה כתב/ה: מגדלנה כתב/ה: טיגריס כחולה כתב/ה: לא.. מה פתאום .. הכל בראש שלך.
הנה, קחי את הכדור האדום חומד.. את עושה לעצמך אחלה שירות, המשיכי כך אם תוכלי, ככה על הדרך ברוח הנדיבה שתפסה אותך- את וכל שאר זועקות החמס שכאן- להואיל בטובכן שלא לשפוט כל מה ששונה מכן או מתפיסת עולמכן - כפסיכי, אני נורא אודה לכן. אף פעם לא יצאתי בהאשמות ע"ג פורום או בפומבי כלפי מישהו פה, כך שאני בטוחה שאם החלטתי לעשות זאת לראשונה בחיי, אני מבטיחה לך שאני לא זועקת זאב זאב. אני איתך |
|
טיגריס כחולה |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה • 21 באפר׳ 2009
מגדלנה כתב/ה: טיגריס כחולה כתב/ה: מגדלנה כתב/ה: טיגריס כחולה כתב/ה: לא.. מה פתאום .. הכל בראש שלך.
הנה, קחי את הכדור האדום חומד.. את עושה לעצמך אחלה שירות, המשיכי כך אם תוכלי, ככה על הדרך ברוח הנדיבה שתפסה אותך- את וכל שאר זועקות החמס שכאן- להואיל בטובכן שלא לשפוט כל מה ששונה מכן או מתפיסת עולמכן - כפסיכי, אני נורא אודה לכן. אף פעם לא יצאתי בהאשמות ע"ג פורום או בפומבי כלפי מישהו פה, כך שאני בטוחה שאם החלטתי לעשות זאת לראשונה בחיי, אני מבטיחה לך שאני לא זועקת זאב זאב. אה.. אז אני מניחה שהמשפט הבא לא יצלצל לך מוכר: ציטוט: אני לא מופתעת. אין לאיש מילה ולא היתה... הוא חי בשביל הפרסום והתהילה שהוא מביא דברים מחו"ל שבחנות המקור עולים חצי מהמחיר שהוא מציג בחנות שלו. אין, אייייין על דנה, גם מחירים שווים, גם אישה מקסימה, ויש לה דברים במידות גדולות שזה דבר לא קיים בוולווט. להחרים את החנות.
NEVER SAY NEVER.. בכל מקרה, אמרתי מה שהיה לי לומר. בלי הצטדקויות וכאלה. פשוט קצת פחות נחרצות וארסיות, זה יהיה נחמד. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי אפר' 21, 2009 6:51 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
Tame • 21 באפר׳ 2009
להגדיר אנשים כבלתי שפויים ברגע שהם אינם נוהגים לרוחנו זה קל מאוד.
הפסיכולוגיה עצמה נאבקת המון עם הדרישה הזו לתייג אנשים מצד אחד והאחריות העצומה על כל המשמעויות הנלוות שמתווספת להגדרה כזו. בדרך כלל הדיוטות נוטים לעשות במילה שימוש רופף מידי, מצד שני אין מה לדאוג כי לא להדיוטות היכולת לקבוע מי שפוי ומי לא (ומי יודע זה ויכוח פתוח אם גם בעלי המקצוע עצמם יכולים לעשות כן). בכל אופן ממליץ לרפרף קצת על הDSM הרביעי (החמישי עומד לצאת כבר בשנה הבאה- איזה כיף לנו) ולהביט כמה רבים הקריטריונים וכמה מדוייקת צריכה כל אבחנה להיות לפני שמערערים על שפיותו של מישהו. ואל תבינו לא נכון, זה לא שאני מסכים עם דעתו של ראובן, כלל לא. אני פשוט חושב שאולי הסיבה לתגובות למה שהוא כתב בפוסט הזה מגיעות מפחד - הרשו לי להרגיע. לא ראובן ולא אבישי ולא אף אחד יכול להתנות בחורה להיות נימפומנית או לא מאיך שהוא מקיים איתה את המשגל הראשון, זה נראה מאוד חביב על הנייר אבל במציאות הגורמים הפסיכולוגיים לנימפומניות או לכל הפרעה מינית הם הרבה יותר מהותיים וכוללים מהמשגל הראשון שמחוויר בהשוואה. כמו גם העניין עם לגאול בחורה מבתוליה שלא שונה בהרבה מכל נער טיפש-עשרה חרמן שלוחץ על חברה שלו לשכב איתו כי "כולם כבר עושים את זה" או כי "תעשי את זה בשבילי" או כי "ככה תיהי אישה" או כל השטויות שמוחם הממוצע של בני הגיל הזה (שהולך ומתמזער מבחינת מורכבות בכל שנה) יכול להמציא. עם שאר הדברים שראובן כתב הסכמתי - זה חשוב מאוד שהפעם הראשונה שבחורה מקיימת יחסי מין תהיה לפי הקצב שלה וברצונה שלה ללא לחץ, וכדאי גם שתהיה מלווה בביטויי רגש טובים (אני מכיר הרבה בחורים שנתנו לבתולות הרבה פחות מזה, לכן ראוי גם לומר מילה טובה על מה שנכתב). בכל מקרה אם אני כבר כאן ואם הייתי צריך לומר מה דעתי לכותב הפוסט המקורי הייתי מצטט מילה במילה את מה שטיצ'ר כתב (לא שלא היו הרבה כותבים טובים אחרים). נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי אפר' 21, 2009 6:55 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה כתב/ה: מגדלנה כתב/ה: טיגריס כחולה כתב/ה: מגדלנה כתב/ה: טיגריס כחולה כתב/ה: לא.. מה פתאום .. הכל בראש שלך.
הנה, קחי את הכדור האדום חומד.. את עושה לעצמך אחלה שירות, המשיכי כך אם תוכלי, ככה על הדרך ברוח הנדיבה שתפסה אותך- את וכל שאר זועקות החמס שכאן- להואיל בטובכן שלא לשפוט כל מה ששונה מכן או מתפיסת עולמכן - כפסיכי, אני נורא אודה לכן. אף פעם לא יצאתי בהאשמות ע"ג פורום או בפומבי כלפי מישהו פה, כך שאני בטוחה שאם החלטתי לעשות זאת לראשונה בחיי, אני מבטיחה לך שאני לא זועקת זאב זאב. אה.. אז אני מניחה שהמשפט הבא לא יצלצל לך מוכר: ציטוט: אני לא מופתעת. אין לאיש מילה ולא היתה... הוא חי בשביל הפרסום והתהילה שהוא מביא דברים מחו"ל שבחנות המקור עולים חצי מהמחיר שהוא מציג בחנות שלו. אין, אייייין על דנה, גם מחירים שווים, גם אישה מקסימה, ויש לה דברים במידות גדולות שזה דבר לא קיים בוולווט. להחרים את החנות.
בכל מקרה, אמרתי מה שהיה לי לומר. בלי הצטדקויות וכאלה. פשוט קצת פחות נחרצות וארסיות, זה יהיה נחמד. מצחיקה את, אם את רוצה לדקדק, אז אמרתי את האמת - אף פעם לא יצאתי בהאשמות על בן אדם מפה, ואת שניהם אני מכירה, במקרה. את רוצה את השקל שלך עכשיו או במצטבר? |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
Tame כתב/ה: להגדיר אנשים כבלתי שפויים ברגע שהם אינם נוהגים לרוחנו זה קל מאוד.
הפסיכולוגיה עצמה נאבקת המון עם הדרישה הזו לתייג אנשים מצד אחד והאחריות העצומה על כל המשמעויות הנלוות שמתווספת להגדרה כזו. בדרך כלל הדיוטות נוטים לעשות במילה שימוש רופף מידי, מצד שני אין מה לדאוג כי לא להדיוטות היכולת לקבוע מי שפוי ומי לא (ומי יודע זה ויכוח פתוח אם גם בעלי המקצוע עצמם יכולים לעשות כן). בכל אופן ממליץ לרפרף קצת על הDSM הרביעי (החמישי עומד לצאת כבר בשנה הבאה- איזה כיף לנו) ולהביט כמה רבים הקריטריונים וכמה מדוייקת צריכה כל אבחנה להיות לפני שמערערים על שפיותו של מישהו. ואל תבינו לא נכון, זה לא שאני מסכים עם דעתו של ראובן, כלל לא. אני פשוט חושב שאולי הסיבה לתגובות למה שהוא כתב בפוסט הזה מגיעות מפחד - הרשו לי להרגיע. לא ראובן ולא אבישי ולא אף אחד יכול להתנות בחורה להיות נימפומנית או לא מאיך שהוא מקיים איתה את המשגל הראשון, זה נראה מאוד חביב על הנייר אבל במציאות הגורמים הפסיכולוגיים לנימפומניות או לכל הפרעה מינית הם הרבה יותר מהותיים וכוללים מהמשגל הראשון שמחוויר בהשוואה. כמו גם העניין עם לגאול בחורה מבתוליה שלא שונה בהרבה מכל נער טיפש-עשרה חרמן שלוחץ על חברה שלו לשכב איתו כי "כולם כבר עושים את זה" או כי "תעשי את זה בשבילי" או כי "ככה תיהי אישה" או כל השטויות שמוחם הממוצע של בני הגיל הזה (שהולך ומתמזער מבחינת מורכבות בכל שנה) יכול להמציא. עם שאר הדברים שראובן כתב הסכמתי - זה חשוב מאוד שהפעם הראשונה שבחורה מקיימת יחסי מין תהיה לפי הקצב שלה וברצונה שלה ללא לחץ, וכדאי גם שתהיה מלווה בביטויי רגש טובים. בכל מקרה אם אני כבר כאן ואם הייתי צריך לומר מה דעתי לכותב הפוסט המקורי הייתי מצטט מילה במילה את מה שטיצ'ר כתב (לא שלא היו הרבה כותבים טובים אחרים). מה שמטריד הוא שזה בא מאדם "בוגר" שמייעץ לבחור בתחילת שנות ה-20 לחייו. וממה שאני מכירה מאותו אדם, יש לי הסיבות שלי שבחרתי להתרחק ממנו. |
|
טיגריס כחולה |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה • 21 באפר׳ 2009
האמת שכן. דווקא בא לי לדקדק איתך קצת..
אז את כתבת : ציטוט: אף פעם לא יצאתי בהאשמות ע"ג פורום או בפומבי כלפי מישהו פה,
כך שאני בטוחה שאם החלטתי לעשות זאת לראשונה בחיי את לא כתבת שאף פעם לא כתבת אמת. (למרות שיש דברים שלא צריך לכתוב לבן על גבי שחור (: ) אני גם אגיד לך למה טרחתי לבדוק כמה האשמות כן כתבת כבר. פשוט לא הסתדר לי בראש שאחת כמוך לא תאשים. חלק ממבנה אישיותי שכזה..כמובן שצדקתי. לגבי השקל, אני לא נוטה לקחת מאחרים את הגרוש האחרון שלהם. בטח לא מכאלו שצריכים לסבסד לעצמם כדורים יקרים. תשמרי אותו אצלך. |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
Tame • 21 באפר׳ 2009
מגדלנה כתב/ה: Tame כתב/ה: להגדיר אנשים כבלתי שפויים ברגע שהם אינם נוהגים לרוחנו זה קל מאוד.
הפסיכולוגיה עצמה נאבקת המון עם הדרישה הזו לתייג אנשים מצד אחד והאחריות העצומה על כל המשמעויות הנלוות שמתווספת להגדרה כזו. בדרך כלל הדיוטות נוטים לעשות במילה שימוש רופף מידי, מצד שני אין מה לדאוג כי לא להדיוטות היכולת לקבוע מי שפוי ומי לא (ומי יודע זה ויכוח פתוח אם גם בעלי המקצוע עצמם יכולים לעשות כן). בכל אופן ממליץ לרפרף קצת על הDSM הרביעי (החמישי עומד לצאת כבר בשנה הבאה- איזה כיף לנו) ולהביט כמה רבים הקריטריונים וכמה מדוייקת צריכה כל אבחנה להיות לפני שמערערים על שפיותו של מישהו. ואל תבינו לא נכון, זה לא שאני מסכים עם דעתו של ראובן, כלל לא. אני פשוט חושב שאולי הסיבה לתגובות למה שהוא כתב בפוסט הזה מגיעות מפחד - הרשו לי להרגיע. לא ראובן ולא אבישי ולא אף אחד יכול להתנות בחורה להיות נימפומנית או לא מאיך שהוא מקיים איתה את המשגל הראשון, זה נראה מאוד חביב על הנייר אבל במציאות הגורמים הפסיכולוגיים לנימפומניות או לכל הפרעה מינית הם הרבה יותר מהותיים וכוללים מהמשגל הראשון שמחוויר בהשוואה. כמו גם העניין עם לגאול בחורה מבתוליה שלא שונה בהרבה מכל נער טיפש-עשרה חרמן שלוחץ על חברה שלו לשכב איתו כי "כולם כבר עושים את זה" או כי "תעשי את זה בשבילי" או כי "ככה תיהי אישה" או כל השטויות שמוחם הממוצע של בני הגיל הזה (שהולך ומתמזער מבחינת מורכבות בכל שנה) יכול להמציא. עם שאר הדברים שראובן כתב הסכמתי - זה חשוב מאוד שהפעם הראשונה שבחורה מקיימת יחסי מין תהיה לפי הקצב שלה וברצונה שלה ללא לחץ, וכדאי גם שתהיה מלווה בביטויי רגש טובים. בכל מקרה אם אני כבר כאן ואם הייתי צריך לומר מה דעתי לכותב הפוסט המקורי הייתי מצטט מילה במילה את מה שטיצ'ר כתב (לא שלא היו הרבה כותבים טובים אחרים). מה שמטריד הוא שזה בא מאדם "בוגר" שמייעץ לבחור בתחילת שנות ה-20 לחייו. וממה שאני מכירה מאותו אדם, יש לי הסיבות שלי שבחרתי להתרחק ממנו. אז הנה, אם היית אומרת את זה קודם ובמילים כאלו אני בטוח שטיגריס כחולה (שלמען הגילוי הנאות היא גם האדונית שלי - אז אני אניח לך לחשוב אם אני אומר את מה שאני אומר כי אני משוחד או לא) לא הייתה מעירה לך על כך. במיוחד כשאת גם חושפת את העובדה שיש לך "היסטוריה" כלשהי איתו - זה הופך את ההתנהגות שלך למובנת יותר. כשאנחנו לוקחים את ההיסטוריות שיש לאנשים כאן אלו עם אלו (ולא רק את הרעות) קל לנו הרבה יותר לקבל התנהגויות שאילולי כך היו נראות לנו מוזרות, תמוהות ולא מקובלות. עכשיו אתן קצת רבות, אבל זה לא חייב להימשך יותר ממה שזה צריך. |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
טיגריס כחולה כתב/ה: האמת שכן. דווקא בא לי לדקדק איתך קצת..
אז את כתבת : ציטוט: אף פעם לא יצאתי בהאשמות ע"ג פורום או בפומבי כלפי מישהו פה,
כך שאני בטוחה שאם החלטתי לעשות זאת לראשונה בחיי את לא כתבת שאף פעם לא כתבת אמת. (למרות שיש דברים שלא צריך לכתוב לבן על גבי שחור (: ) אני גם אגיד לך למה טרחתי לבדוק כמה האשמות כן כתבת כבר. פשוט לא הסתדר לי בראש שאחת כמוך לא תאשים. חלק ממבנה אישיותי שכזה..כמובן שצדקתי. לגבי השקל, אני לא נוטה לקחת מאחרים את הגרוש האחרון שלהם. בטח לא מכאלו שצריכים לסבסד לעצמם כדורים יקרים. תשמרי אותו אצלך. משעשעת. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
Morticia • 21 באפר׳ 2009
Tame כתב/ה: להגדיר אנשים כבלתי שפויים ברגע שהם אינם נוהגים לרוחנו זה קל מאוד.
הפסיכולוגיה עצמה נאבקת המון עם הדרישה הזו לתייג אנשים מצד אחד והאחריות העצומה על כל המשמעויות הנלוות שמתווספת להגדרה כזו. בדרך כלל הדיוטות נוטים לעשות במילה שימוש רופף מידי, מצד שני אין מה לדאוג כי לא להדיוטות היכולת לקבוע מי שפוי ומי לא (ומי יודע זה ויכוח פתוח אם גם בעלי המקצוע עצמם יכולים לעשות כן). בכל אופן ממליץ לרפרף קצת על הDSM הרביעי (החמישי עומד לצאת כבר בשנה הבאה- איזה כיף לנו) ולהביט כמה רבים הקריטריונים וכמה מדוייקת צריכה כל אבחנה להיות לפני שמערערים על שפיותו של מישהו. ואל תבינו לא נכון, זה לא שאני מסכים עם דעתו של ראובן, כלל לא. אני פשוט חושב שאולי הסיבה לתגובות למה שהוא כתב בפוסט הזה מגיעות מפחד - הרשו לי להרגיע. לא ראובן ולא אבישי ולא אף אחד יכול להתנות בחורה להיות נימפומנית או לא מאיך שהוא מקיים איתה את המשגל הראשון, זה נראה מאוד חביב על הנייר אבל במציאות הגורמים הפסיכולוגיים לנימפומניות או לכל הפרעה מינית הם הרבה יותר מהותיים וכוללים מהמשגל הראשון שמחוויר בהשוואה. כמו גם העניין עם לגאול בחורה מבתוליה שלא שונה בהרבה מכל נער טיפש-עשרה חרמן שלוחץ על חברה שלו לשכב איתו כי "כולם כבר עושים את זה" או כי "תעשי את זה בשבילי" או כי "ככה תיהי אישה" או כל השטויות שמוחם הממוצע של בני הגיל הזה (שהולך ומתמזער מבחינת מורכבות בכל שנה) יכול להמציא. עם שאר הדברים שראובן כתב הסכמתי - זה חשוב מאוד שהפעם הראשונה שבחורה מקיימת יחסי מין תהיה לפי הקצב שלה וברצונה שלה ללא לחץ, וכדאי גם שתהיה מלווה בביטויי רגש טובים (אני מכיר הרבה בחורים שנתנו לבתולות הרבה פחות מזה, לכן ראוי גם לומר מילה טובה על מה שנכתב). בכל מקרה אם אני כבר כאן ואם הייתי צריך לומר מה דעתי לכותב הפוסט המקורי הייתי מצטט מילה במילה את מה שטיצ'ר כתב (לא שלא היו הרבה כותבים טובים אחרים). טיים, הדיוט תקרא לעצמך. הבחור דורש הסתכלות פסיכיאטרית ולא כי איני מסכימה עם דבריו ולא כי דבריו אפשריים אלא כי יש בהם עדות לאי יציבות נפשית העלולה להיות מסוכנת למי שתתקל בדרכו וזה מדעתי המלומדת בהצלחה עם השוטרת {יכולת למצוא יותר טוב. זה בשם הצורך שלך להרגיש מושפל?} |
|