GREEK(נשלט) |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
המשבר הכלכלי הגיע לכלוב?
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
GREEK(נשלט) • 21 באפר׳ 2009
סתם פרופיל שנתקלתי בו. משעשע...
"מלכה עם ניסיון של הרבה שנים.אוהבת השפלות פיזית ומנטלית.הצלפות.דילדו.לשבת על הפנים.רימינג. ביזאר קל.foot fetish.להפוך את העבד-לכלבה שלי.תמיכה.או נשלטת קבועה.או עבד קבוע-מגיל 40.ללא בעיות כספי.לא עני.עבד מבוסס.פנוי..עם תמיכה חודשי.פגישות פעמיים בשבוע.בשעות הבוקר ל3-4 שעות.העבד עושה גמ ניקיון גם עבודד בית.משה אני אגיד.גם נהג.וקמובן השפלות והצלפות.וליקוק עם תעבוד טוב-אקבל פרס-גם foot fetish ו dildo " מלכה עם הרבה נסיון אוהבת: השפלות, כסף, הצלפות ,תמיכה עם כסף, רימיניג עם כסף ועם תמיכה, ביזאר רק עם כסף, עבדים אבל רק עשירים (עשיר זה מישהו שיש לו כסף) עם תמיכה רק בדולרים שער של 4.5 לא פחות . אם תעבוד טוב גם תיתן לי כסף אהה כן וגם משה אני אגיד וקמובן . מישהו מכיר את משה וקמובן ? |
|
עתליה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
עתליה(שולטת) • 21 באפר׳ 2009
אתה סתם קטנוני.
בימים טרופים אלו שמפוטרים צובאים על דלתות לשכות העבודה, יש מי שמציע עבודה וככה אתה מלעיז?! |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
מקבי(מתחלף) • 22 באפר׳ 2009
זה תמיד היה ותמיד יהיה. יחס הגברים-נשים פה באתר ובאינטרנט בכלל מוטה מאוד לטובת הנשים. החכמות בינהן מבינות שיש הרבה כסף לעשות פה, ואני מאמין שחלקן הגדול גם בא על סיפוקן.
פעם זה נורא הפריע לי... היום אני סתם מקנא שאני לא יכול לשים 'מחפש מישהי\ו לשנורר ממנה\ו ' ואשכרה לקבל תשובה חיובית. לכסף אין מין - אז גם גברים וגם נשים מוזמנים לתת יד. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
Venus in Furs(מתחלף) • 22 באפר׳ 2009
מקבי כתב/ה: זה תמיד היה ותמיד יהיה. יחס הגברים-נשים פה באתר ובאינטרנט בכלל מוטה מאוד לטובת הנשים. החכמות בינהן מבינות שיש הרבה כסף לעשות פה, ואני מאמין שחלקן הגדול גם בא על סיפוקן.
פעם זה נורא הפריע לי... היום אני סתם מקנא שאני לא יכול לשים 'מחפש מישהי\ו לשנורר ממנה\ו ' ואשכרה לקבל תשובה חיובית. לכסף אין מין - אז גם גברים וגם נשים מוזמנים לתת יד. לכסף יש מין... הוא ממין נקבה כמובן. גם יחס האנשים-כסף באינטרנט ובעולם בכלל נוטה מאוד לטובת הכסף. יש עוד קווי דמיון, הכסף נחשק כמו הנשים, עושה את החיים יפים וקלים יותר אך גם יוצר בעיות ודאגות כמו הנשים, מאבד מערכו עם השנים שחולפות, מחליף ידיים, מממ, נראה לי שאעצור כאן לפני שאסתבך |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
הדורבנים(נשלט) • 22 באפר׳ 2009
החכמות מבינהן?!?
|
|
זיקית |
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
קמובן.
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
זיקית • 22 באפר׳ 2009
משה.
משה אני אגיד, משה! קמובן. (גמרת?) |
|
המחנכת |
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
המחנכת • 22 באפר׳ 2009
כמו השיר המפורסם:
משה אתה יודע, משה אתה נוגע, משה אתה פוגע כשאתה אוהב. http://www.youtube.com/watch?v=91dLzPbWYT4 |
|
עבד גברי ושרירי(נשלט) |
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
עבד גברי ושרירי(נשלט) • 22 באפר׳ 2009
זה לא חדש.
אני תמיד תהיתי מדוע אם כבר לא ללכת למלכה מקצועית בתשלום שממש עוסקת בזה ומעבירה סשן בתמורה ותשמח גם לתת לך לנקות ולשרת תמורת תשלום חודשי כלומר משכורת קבועה אם זה מה שעושה לך את זה. אבל מעבר להכל אני חושב שיצר הסקרנות הגדול מעורר את יצר החרמנות במודעות האלו. אני בכלל הייתי שמח לקרוא על חוויות של עבדים עם מלכות כאלו. |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
Re: המשבר הכלכלי הגיע לכלוב?
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
רצסיבי(נשלט) • 23 באפר׳ 2009
GREEK כתב/ה: סתם פרופיל שנתקלתי בו. משעשע...
"מלכה עם הרבה נסיון אוהבת: השפלות, כסף, הצלפות ,תמיכה עם כסף, רימיניג עם כסף ועם תמיכה, ביזאר רק עם כסף... השולטות נהיו חכמות מדי עבורי. לא הבנתי. מה זה רימיניג עם כסף? שמים לו שטר על האף והיא רוכבת על השטר? (זה לא נרטב ונקרע? אולי עדיף עם השטרות החדשים של 20 ש"ח) וביזאר רק עם כסף זה מחוטא יותר מביזאר רגיל? (באמת עדיף כסף על נחושת שמחלידה מהר) |
|
bael{בורדו בי} |
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
Re: המשבר הכלכלי הגיע לכלוב?
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
bael{בורדו בי} • 23 באפר׳ 2009
רצסיבי כתב/ה: GREEK כתב/ה: סתם פרופיל שנתקלתי בו. משעשע...
"מלכה עם הרבה נסיון אוהבת: השפלות, כסף, הצלפות ,תמיכה עם כסף, רימיניג עם כסף ועם תמיכה, ביזאר רק עם כסף... השולטות נהיו חכמות מדי עבורי. לא הבנתי. מה זה רימיניג עם כסף? שמים לו שטר על האף והיא רוכבת על השטר? (זה לא נרטב ונקרע? אולי עדיף עם השטרות החדשים של 20 ש"ח) וביזאר רק עם כסף זה מחוטא יותר מביזאר רגיל? (באמת עדיף כסף על נחושת שמחלידה מהר) רק כשתעשה ביזאר עם כסף אתה תבין את המשמעות. אין הנאה גדולה מזה לעשות golden shower על שטר של 100 דולר כשנשיא ארה"ב בכבודו ובעצמו מקבל את המקלחת. אין הנאה גדולה מזה לעשות מסיבת בוקקה על הליש"ט כשהפרצוף של מלכת אנגליה בכבודה ובעצמה נוטף. |
|