fullspeed |
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
fullspeed • 23 באפר׳ 2009
גודיס מדהימה שכמוך,
יצור מופלא של החיים, מתה על השנינות שבך, העוצמות המוטרפות שאת ורק את יודעת ליצר. הכנות , הפתיחות והיכולת להיות בדיוק את. מאוד אוהבת אותך, מיליון נשיקות ליום הולדת של כיף |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
aka BODYGUARD • 23 באפר׳ 2009
לגודי המון המון מזל טוב,
הישארי את וכמו שאת. ותודה על ה"זינוק"... BODY |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
אופס...
לפני 15 שנים •
23 באפר׳ 2009
ים_yam(לא בעסק) • 23 באפר׳ 2009
פיספסתי ביום
אבל עדיין, מכל הלב הרבה אושר, שמחת חיים בלתי נלאית, סיפוקים ללא דחיות והמון המון הפתעות טובות! ים והגורה |
|
Master_Eran(שולט) |
לפני 15 שנים •
28 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
28 באפר׳ 2009
Master_Eran(שולט) • 28 באפר׳ 2009
מזל טוב, כייף, אושר, הצלחה ואהבה מכל הסובבים אותך. מאחל, מאסטר ערן |
|
נסיכת החלומות |
לפני 15 שנים •
28 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
28 באפר׳ 2009
נסיכת החלומות • 28 באפר׳ 2009
גודיס יקרה המון המון מזל טוב ליום הולדתך. מאחלת לך אושר, בריאות, הצלחות, הגשמה, סיפוקים והמון הנאות ... כל שתבקשי לו-יהי. נשיקות ממני, לולי. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 15 שנים •
20 במאי 2009
לכל המברכות והמברכים ...רגע!
לפני 15 שנים •
20 במאי 2009
godisafemale(שולטת) • 20 במאי 2009
פול ספיד, את! את מיוחדת במינה! למה לי להתקשט במילים? את הרי מזהה אותי מקילומטרים רבים עוד מזמן ולתמיד.
לנסיכה, איזה מותק ויפה לך לזכור אותי. מקסימה את בעצמך. מאסטר ערן. הכל בסדר תודה על ברכתך. בודי וכל החברים- יפה לכם. לא בקרתי המון זמן... להביתוש- חיבוק מהתחת ועד סוף כל היקום כולו. תודה. המלכה קרן?- תודה רבה לך אישה אבירית, נעים. אויר- אם רק תתלבש קצת יהיה יותר סבבה ואם תאכל משהו בכלל יהיה כיף! תודה על ברכתך. יערה מקסימונת- חן חן ורק בשמחות, שמחות אמיתיות נובעות מלב. אמן! מיס טריט- מוכשרת שדה שכמוך אלופת פלאש ותותחית ביצובים - תודה גמורה! קליבר? תשמע הפתעת אותי - לא כולם צריכים לדעת שהיה לנו רומן! תודה גדולה על הלב הרחב שלך ועל ברכה אותנטית. אושה - איזה נשמה ענקית שאת, מה חדש? - תודה על ברכתך. נטי?- יפה לך לזכור חסד נעורים, הערכים לא פשו מן העולם עם השפרצות מהעוגה תודה לך חיננית שלי. ממש של תודה! ים יאמי מאמי! לאמא הכי משגעת בתבל - האישה שניצחה את החיים בחיוך וברוך! תודה לך על הכוונה, על הברכה ושתדעי המון אושר. יש לך דרך נעימה לחיות, כיך לראות, כיף ללמוד. אלון סאב - יא כ'חבה! אני חולית עליך! תודה על כל המילים היפות אם תעצבן אותי פחות יהיה בכלל כיף! לה צ'יטה - מה יהיה? נו...אני שואלת אותך מה יהיה? עד מתי? אתה הרי יודע שאני מחוברת אליך. אז אתה מנצל את זה ובמקום ברכה ליומולדת אתה עושה לי משפט-חברים-שדה-מנטךי. הרי הזהרתי אותך! אויש איך שאתה תקבל פעם! באהבה בלי תנאים* ממני אליך! תודה רבה. * התנאי היחידי שתעשה מה אני אומרת. * גילוי נאות - לא הגבתי עד עכשיו כי כלובי השעה אותי מכתיבה בפורומים, בגלל איזה אינסידנט עם מישהו שבקושי יש לו זין אבל הרבה פה. שיקול דעת מוטעה של כלובי, אבל זכותו. אז לא בקרתי כאן. גם עכשיו הוא יכול לחסום אותי. הוא יחסום = אני לא אגיב = הכלוב מת = כלובי פותח שרשור שיכון וותיקים = אין מגיבים הרבה = למה? כלובי! בהרבה אהבה לכל אחת ואחד מכם, אני קטנטן. |
|