סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

צניעות אכזרית

פיני​(נשלט)
לפני 15 שנים • 5 במאי 2009
פיני​(נשלט) • 5 במאי 2009
בעינין הואגרה גם אני נגד

אבל הרעיון לגופו ניראה מענין, לנעול את איברו ואז לגרות אותו בלהכנס למיטה, לצאת (בעיקר למקומות מעוררים מינית), ואני בטוח שאת יודעת יותר טוב מאיתנו מה עושה לו את זה ואיך להמשיך icon_wink.gif
toy
toy
לפני 15 שנים • 7 במאי 2009

לתמררה

toy • 7 במאי 2009
תמרה כפי ששי לאש אמר זה לא גלולת קסם וזה לא בא להחליף את הגירוי שנוצר מהקרבה למלכה אלא רק להגביר אותו... ולהפוך אותו מזקפה רגילה לזקפה שלא תיעלם כל כך בקלות icon_razz.gif
שקר

ממקור ראשון

שקר • 7 במאי 2009
קודם כל תודה שאתם נהנים לקרוא את הבלוג.
ולעצם העניין : הרעיון עלה במוחה של מלכתי אך טרם בא לידי ביצוע, וחוץ מזה אני לא חושב שהכלובון מתוכנן לעמוד בלחצים שכאלו לאורך זמן.
מעבר לזה, שעשועי מיטה, חירמון וגירוי בזמן שאני נעול הם דברים אהובים ביותר על מלכתי אהובתי , ללטף את אשכי המחוצים בכלובון , עם ציפורניה האדומות, ואף לנעוץ את ציפורניה באשכי הם מהדברים היותר אהובים על מלכתי אהובתי.
המשיכו לקרוא את הבלוג המתאר את חיינו.
בני הנשלט​(נשלט)

Re: ממקור ראשון

בני הנשלט​(נשלט) • 7 במאי 2009
איזבלה וקולומבוס כתב/ה:
קודם כל תודה שאתם נהנים לקרוא את הבלוג.
ולעצם העניין : הרעיון עלה במוחה של מלכתי אך טרם בא לידי ביצוע, וחוץ מזה אני לא חושב שהכלובון מתוכנן לעמוד בלחצים שכאלו לאורך זמן.
מעבר לזה, שעשועי מיטה, חירמון וגירוי בזמן שאני נעול הם דברים אהובים ביותר על מלכתי אהובתי , ללטף את אשכי המחוצים בכלובון , עם ציפורניה האדומות, ואף לנעוץ את ציפורניה באשכי הם מהדברים היותר אהובים על מלכתי אהובתי.
המשיכו לקרוא את הבלוג המתאר את חיינו.

אני מאד מתחבר לזה גם אצלנו אני נותן את כל ההרגשה לאשתי שהיא מלכתי אמנם בתחילת הדרך אבל יש למה להתקדם
queen rona
לפני 15 שנים • 7 ביוני 2009
queen rona • 7 ביוני 2009
BDSM - Brother, it Depends Solely on Morticia , אהבתי למרות שנאמר בציניות קבל ח"ח על היצירתיות.

מורטישה, אני נהנת לקרוא ת תגובותיך icon_smile.gif