monurel |
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
אנחנו מזמנים אותך להוציא את ה-gag ולדבר...
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
monurel • 6 במאי 2009
היי, שלום,
אנחנו שי וויקי, זוג סטודנטים שעושים פרוייקט **לילה בתל אביב - אספת דיירים **. במסגרת הפרוייקט אנחנו מרעיינים דיירים מתל אביב הלילית, בנושאים אישיים וחברתיים. חלק חשוב מהפרוייקט מוקדש לעולם השליטה. אנחנו מחפשים אותך, שמוכן/ה לדבר, להצתרף לפרוייקט ולחשוף את כל מה שיש לך להגיד לסובבים אותך. |
|
אין על מה |
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
סטודנטים חביבים -
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
אין על מה • 6 במאי 2009
לפני שלוחצים על "שלח" עם הודעה , אולי בכל זאת לעשות הגהה קטנטנה על העברית?
בהצלחה . |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
שוב?
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
*מנגינה*{התווים שלו} • 6 במאי 2009
בכל פעם עולה בפורום אחר בקשה למרואיינים לצרכי מחקר או במילה מכובדת יותר " פרוייקט"
ושוב אני אומרת בקשה כללית שכזו נשמעת לא אמינה ונחשדת ביצר המציצנות. אני לא הייתי נענית ובטח לא נחשפת בראיון שכזה. אבל בהצלחה למי שמחליט שזה מתאים לו. |
|
monurel |
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
הסבר מורחב
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
monurel • 6 במאי 2009
למי שמעניין אותו,
אני אספר פרטים נוספים במה מדובר הרעיון הסופי של הפרוייקט הוא ליצור תערוכה אינטראקטיבית שמעבירה את הצופה חוויה של שליטה וחוסר שליטה. בעצם במהלך הקרנת **הסרטון** אנחנו מראיינים חלק מקהל הצופים ובתום הסרטון משדרים את התגובה על המסך. כך בעצם אנחנו מעבירים את הצופה חוויה, שבתחילתה הוא נמצא בעמדת כוח והוא המבקר, וברגע שהדברים משודרים על המסך, אותו הצופה הופך להיות המבוקר והקהל מסביב כבר מגיב אליו. כך בעצם מתקיימת האינטראקציה עם הצופים. בנוסף לכך יש כאן אמירה בנושא השויון ומי באמת אלים יותר. בנוגע להודעה קודמת על חקירה - החקירה נעשתה לצורך הבנה של עולם הסאדו מאזו לעומק לצורך גיוס הרעיון - קונספט וקבלת החלטות עיצוביות. תודה רבה לכל מי שעזר לנו. אז מי מעוניין לחלוק איתנו את דעותיו, אנחנו מעוניינים לשמוע מייל ישיר: monurelsg(a)yahoo.com |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
בלוסום(לא בעסק) • 6 במאי 2009
"בנוסף לכך יש כאן אמירה בנושא השויון ומי באמת אלים יותר. "
אני חושבת שזו אמירה שאני ארצה עליה הסבר. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
Re: הסבר מורחב
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 6 במאי 2009
monurel כתב/ה: למי שמעניין אותו,
אני אספר פרטים נוספים במה מדובר הרעיון הסופי של הפרוייקט הוא ליצור תערוכה אינטראקטיבית שמעבירה את הצופה חוויה של שליטה וחוסר שליטה. בעצם במהלך הקרנת **הסרטון** אנחנו מראיינים חלק מקהל הצופים ובתום הסרטון משדרים את התגובה על המסך. בנוסף לכך יש כאן אמירה בנושא השויון ומי באמת אלים יותר. ... בנוגע להודעה קודמת על חקירה - החקירה נעשתה לצורך הבנה של עולם הסאדו מאזו לעומק לצורך גיוס הרעיון - קונספט וקבלת החלטות עיצוביות. תודה רבה לכל מי שעזר לנו. אז מי מעוניין לחלוק איתנו את דעותיו, אנחנו מעוניינים לשמוע מייל ישיר: monurelsg(a)yahoo.com ומה הקשר בין בדסמ לאלימות? [ ובינתיים, קחו קצת חומר לקריאה: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=7210 http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=7060 אולי זה ישפר את ממצאי החקירה שלכם... ] |
|
Mor18{אזיקי סינד} |
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
בדס"מ ואלימות אה?
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
Mor18{אזיקי סינד} • 6 במאי 2009
סטודנטים חמודים,
הכנו לאמבוש.. זה הולך להיות מעניין. |
|
monurel |
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
monurel • 6 במאי 2009
הקשר בין אלימות לעולם הסאדו בעיני החברה מבחוץ הוא הדוק
זה עולה ממצאים של סקר שערכנו חלק המתוכן של הרעיון שאנחנו עורכים מוקדש לנושא האלימות השקופה בחברה לאומת האלימות המדומה שמיוחסת לעולם הסאדו הכוונה היא להעלאת מודעות והבנה, בין היתר, לעולם הסאדו וקבלה של חברי הקהילה כשווים בשפיותם . לגרום להווצרות סובלנות בין חלקים שונים של החברה המשוסעת שלנו. כי התגובה הלא שפויה שיש בין החלקים השונים בחברה היא בעצם האלימות האמיתית ולא האלימות המדומה שמיוחסת לעולם הסאדו, שבו סשנים נארכים מתוך הסכמה ורצון הדדי. אני בכוונה לא רוצה להציג את כל התכנים שעליהם אנחנו נראיין מכיוון שזה עלול להשפיע על המרואיין ואופן בו הדברים יאמרו. אנחנו לא רוצים נאומים מוכנים מראש אלא את התהליך המאוד אנושי שמאפיין שיחה. |
|
monurel |
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
Re: בדס"מ ואלימות אה?
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
monurel • 6 במאי 2009
Mor18 כתב/ה: סטודנטים חמודים,
הכנו לאמבוש.. זה הולך להיות מעניין. אנחנו בהחלט מוכנים ופתוחים לביקורת. זה תורם לנו לחדד את הרעיון ולשפר את התוצר הסופי שאליו אנו רוצים להגיע. תודה לכל המגיבים, הבקשה היחידה שביקורת תהיה בונה ומכוונת דעותיכם חשובות לנו. |
|