המלכה קרן(שולטת) |
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
תופרת ומעצבת
לפני 15 שנים •
6 במאי 2009
המלכה קרן(שולטת) • 6 במאי 2009
כל מי שמחפש בגדים במחירים יותר סבירים ממה שהמשווקים לקהילה מציעים
מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית ולקבל מספר טלפון של חברה שלי שהיא בוגרת שנקר , תופרת ומעצבת ותדמיתנית שתשמח להגשים עבורכם את הבגד או המחוך בו אתם מעונינים במחיר הגיוני . תופרת ויניל ודמוי עור ותחרה. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 15 שנים •
8 במאי 2009
לפני 15 שנים •
8 במאי 2009
מיתוסית(שולטת) • 8 במאי 2009
מה זה מחיר הגיוני והאם אפשר לראות דוגמאות לבגדים שעיצבו כדי לראות איכות ויצירתיות?
|
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 15 שנים •
8 במאי 2009
לפני 15 שנים •
8 במאי 2009
המלכה קרן(שולטת) • 8 במאי 2009
כחולית כתב/ה: מה זה מחיר הגיוני והאם אפשר לראות דוגמאות לבגדים שעיצבו כדי לראות איכות ויצירתיות?
כחולית מהו הבגד שעליו חלמת? ולא מצאת אותו בחנויות המשווקות ביגוד לקהילה. את יודעת כיצד כל פרט יראה ויהיה במקומו. חברתי תוכל להגשים זאת. כמו שיש נשים במידות גדולות בקהילה ואינן מוצאות מענה הולם למידותיהן בחנויות מהמבחר המוצע. מחיר הגיוני זה מחיר שהוא פחות מ600 ש"ח למחוך בסיסי ופשוט , המחוך נתפר בדיוק למידה האישית ובעיצוב הרצוי ובמחיר נמוך הרבה יותר. בעבודה איכותית ובמקרה של בעיה המחיר גם כולל תיקון. בגד הוא מבטא אישיות בין היתר והבעה עצמית ,תני לעצמך להוביל ולהכתיב את האופנה והיי יחודית בבגדך וגישתך, ולא לא הכל בחיים MADE IN CHINA מקווה שעניתי לך ושבאת על סיפוקך. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 15 שנים •
9 במאי 2009
לפני 15 שנים •
9 במאי 2009
מיתוסית(שולטת) • 9 במאי 2009
היי
קודם כל הבגדים הנמכרים בארץ בשתי החנויתה מפורסמות הן תוצרת הארץ, אנגליה או גרמני ולא סין שנית, ברור שהרעיון קוסם, אבל מחוך ב- 500-600לא חוסך לי מאחר ומחירו של מחוך ממוצע (הפריט היקר ביותר על פי רוב) בחנויות עולה 450 ש"ח, כך שאני לא רואה פה הוזלה משמעותית. שלישית, לנשים שבאמת המידות בחנויות לא מתאימות להן- זה רעיון טוב. ואחרון חביב- לא תמיד יש לאנשים חוש עיצובי ולכן המעצב צריך לדעת ללכת לפי הרצונות של הלקוח או להציע דגמים שהמציא ואז הלקוח יתעניין בהם ויעשה בהם שינויים כרצונו. |
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 15 שנים •
9 במאי 2009
לפני 15 שנים •
9 במאי 2009
המלכה קרן(שולטת) • 9 במאי 2009
כחולית כתב/ה: היי
קודם כל הבגדים הנמכרים בארץ בשתי החנויתה מפורסמות הן תוצרת הארץ, אנגליה או גרמני ולא סין שנית, ברור שהרעיון קוסם, אבל מחוך ב- 500-600לא חוסך לי מאחר ומחירו של מחוך ממוצע (הפריט היקר ביותר על פי רוב) בחנויות עולה 450 ש"ח, כך שאני לא רואה פה הוזלה משמעותית. שלישית, לנשים שבאמת המידות בחנויות לא מתאימות להן- זה רעיון טוב. ואחרון חביב- לא תמיד יש לאנשים חוש עיצובי ולכן המעצב צריך לדעת ללכת לפי הרצונות של הלקוח או להציע דגמים שהמציא ואז הלקוח יתעניין בהם ויעשה בהם שינויים כרצונו. כחולית...לי יש מחוך תוצרת סין, גם זה קורה. נכון שהרבה בגדים מיובאים מאירופה וגם מארה"ב אבל לא תמיד זה כך. בדר"כ כשמעצבים בגד, המעצב הוגה את הרעיון והקונספט והתדמיתנית מישמת את העבודה בשטח מבחינת,איך הגזרה הסופית יושבת ומה איכות וסוג הבד המתאים. חברתי היא בוגרת משרד העבודה בשני התחומים ובעלת ניסיון ב2 רשתות אופנה מאוד גדולות ככה שלדאוג לתוצאה הסופית מבחינה הגיונית אין לך מה. ואם לאנשים אין חוש עיצובי פרטי הבסיס יהלמו אותם וכמובן במחיר יותר זול מהחנויות ובדיוק לפי מידתם. ויש אנשים ש100 ש"ח הפרש במחירים הוא אכן הפרש גבוה בשבילם ויעדיפו לרכוש בגדי פטיש לא בחנויות,היחס אישי וגם לא נכנסים עוד אנשים וכל העינים מופנות לרוכש ויש פרטיות מלאה. ואני אתן לך דוגמא, אני מטר 82 ולא מצאתי באף מקום מכנס דמוי עור שיהיה מספיק ארוך עלי אז הזמנתי אותו בגזרה בסיסית ממעצבת פרטית בסכום שווה בהחלט ביחס למכנס ולמחמאות שאני מקבלת עליו עד היום. ואם צריך להצר או להרחיב או לתקן אני פונה אליה והיא עושה זאת ללא תשלום נוסף. מה שבחנויות כן גובים עליו כסף...וצריך להמתין שבועיים יש אנשים ששיטת קניות מסוימת מתאימה להם ויש כאלה שאחרת,העולם גדול והאפשרויות רחבות אז למה לא להנות מכולן שבת מנוחה קרן |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 15 שנים •
9 במאי 2009
לפני 15 שנים •
9 במאי 2009
מיתוסית(שולטת) • 9 במאי 2009
נראה לי שלא הבנת את השאלה שלי לגבי המחיר
הכוונה היא שאת רשמת שהמחירים הם עד 500-600 ש"ח וכתבתי שגם בחנויות אלה המחירים. ברור שמאה ש"ח הם המון אבל אם קניתי מחוך בחנות מסויימת הוא עלה לי 450-500 ש"ח וזה אותו המחיר שהמעצבת שלך מציעה, אז איפה החיסכון? יחס אישי וכו' זה חשוב אבל אם אני הולכת ומטריחה את עצמי לתופרת (ואל תשכחי שאם אני הולכת לתופרת אז עד שהיא מכינה ובאים למדידות וכו' זה גם יכול לקחת זמן, בעוד שבחנות אני קונה מוכן ויכולה ללבוש עוד באותו יום)- אני רוצה משהו מעניין באופן מיוחד או זול באופן משמעותי. הייתי שמחה לקבל טווח מחירים של בגדים כמו מחוכים, מכנסיים, חצאיות, שמלות וכו' וכמו שאמתי לראות צילומים של בגדים שעשתה, כי אי מניחה שאם היא תעשה בגד שלא ימצא חן בעיניי הקונה- הוא לא יכל להתחרט (עוד חיסרון אצל תופר). לדוגמה, כשאני הלכתי לחפש שמלת כלה דאגתי לקבל טווח מחירים משוער ורציתי לראות עבודות אחרות אצל מעצבות כדי לראות את הטיב וגם את קו החשיבה והסיגנון. העיניים והידיים הן אלו שעוזרות הכי הרבה בקנייה |
|
Rubigirl |
לפני 15 שנים •
10 במאי 2009
לפני 15 שנים •
10 במאי 2009
Rubigirl • 10 במאי 2009
שלום.
אני אשמח לפרטים של המעצבת. עד כה הזמנתי מחו"ל או עשיתי לבד ,אבל הרבה יותר קל לפנות למעצבת מקצועית. אני יודעת בדיוק מה אני רוצה. השאלה שלי אם העיצובים שלי ישארו אקסקלוסיבים,כי אני אוהבת ליבוש לא שגרתי ונוח להורדה בסשנים))) תודה RUBIGIRL |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
10 במאי 2009
לפני 15 שנים •
10 במאי 2009
בלוסום(לא בעסק) • 10 במאי 2009
אני אשמח לדעת מחירים לחצאיות, לחולצות / עליוניות / גופיות ושמלות למידות גדולות.
|
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 15 שנים •
10 במאי 2009
לפני 15 שנים •
10 במאי 2009
המלכה קרן(שולטת) • 10 במאי 2009
כחולית כתב/ה: נראה לי שלא הבנת את השאלה שלי לגבי המחיר
הכוונה היא שאת רשמת שהמחירים הם עד 500-600 ש"ח וכתבתי שגם בחנויות אלה המחירים. ברור שמאה ש"ח הם המון אבל אם קניתי מחוך בחנות מסויימת הוא עלה לי 450-500 ש"ח וזה אותו המחיר שהמעצבת שלך מציעה, אז איפה החיסכון? יחס אישי וכו' זה חשוב אבל אם אני הולכת ומטריחה את עצמי לתופרת (ואל תשכחי שאם אני הולכת לתופרת אז עד שהיא מכינה ובאים למדידות וכו' זה גם יכול לקחת זמן, בעוד שבחנות אני קונה מוכן ויכולה ללבוש עוד באותו יום)- אני רוצה משהו מעניין באופן מיוחד או זול באופן משמעותי. הייתי שמחה לקבל טווח מחירים של בגדים כמו מחוכים, מכנסיים, חצאיות, שמלות וכו' וכמו שאמתי לראות צילומים של בגדים שעשתה, כי אי מניחה שאם היא תעשה בגד שלא ימצא חן בעיניי הקונה- הוא לא יכל להתחרט (עוד חיסרון אצל תופר). לדוגמה, כשאני הלכתי לחפש שמלת כלה דאגתי לקבל טווח מחירים משוער ורציתי לראות עבודות אחרות אצל מעצבות כדי לראות את הטיב וגם את קו החשיבה והסיגנון. העיניים והידיים הן אלו שעוזרות הכי הרבה בקנייה כחולית , טווח מחירים מ200 ועד.... תלוי בדגם ותלוי ובגזרה ותלוי בבד. שמלת קולר פשוטה מעור שעולה בחנויות 340 בממוצע תעלה אצלה 140 פחות. וכרגע עוד אין בגדים לקטלוג הכל בגדים שלי מהארון הפרטי שהיא הכינה או שפצרה. היא מעצבת בהתמחותה אך מעולם לא פנתה ישירות לקהילה בהתמתחותה,לבקשתי היא פתחה את עצמה לקבל עוד לקוחות כשיש לי משהו מוצלח ביד וכולם יכולים להנות ממנו אשמח לחלוק,וכך אני עושה. ורובי גירל באשר לשאלתך התשובה היא כן. ןחתולונת מידות גדולות יכולות לשבת עליך ותכנסי בהן השאלה אם הן יחמיאו לך ויהיו חלק ממך, כאחת שהיום לובשת 38 ופעם לבשה 44 אני יודעת שקשה למצוא בגדים למידות גדולות שיחמיאו. על המעצבת לראותך ולדעת בכמה בד מדובר ובאיזו סוג עבודה,רק היא תוכל לקבוע בענין. ניתן לבקש פרטיה ליצירת קשר אצלי בהודעה פרטית. שבוע מדהים שיהיה קרן |
|