בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
20 במאי 2009
מודה ומתוודה -
לפני 15 שנים •
20 במאי 2009
בלוסום(לא בעסק) • 20 במאי 2009
שלגי כתב/ה: חשבת שאולי חלק מהעונש היה לפרסם את זה ככה שכ-ולם יראו? באמת ובתמיך חשבתי שהעונש הוא פשוט להסיר את הקילור, לא לכתוב על כך בפומבי. ואכן, מודה שלקיתי בחוסר אמפתיה מוחלט. |
|
כותבת |
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
כותבת • 21 במאי 2009
כרגיל,אולי במקום להצטער תתחילי לחשוב
|
|
natti(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
natti(נשלטת) • 21 במאי 2009
נורית אני יודעת כמה את אוהבת אותו, כמה הקולר חשוב לך ולכן, עונש מסוג זה קשה לך יותר מהכל, ונוסיף על זה את ההשפלה שבפומביות. אני מקווה שהלקח נלמד והקולר יחזור אליך במהרה בינתיים קבלי |
|
היולי |
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
היולי • 21 במאי 2009
שלגי כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: מגדלנה כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: בסדר, אז היא נענשה. אוקי. שתכתוב על זה בבלוג שלה (והיא אכן כתבה) - אבל למה להציף את הפורומים?
כי זה חלק מהעונש. הבנת הנקרא מישהו? כן - הבנת הנקרא - לא ב פומבי - אלא מ פומבי - ואם שמת לב היא אכן לא מקולרת אליו היום. זה עדיין לא ואמר שאפשר להציף ככה את הפורומים. קצת אמפתיה לא הרגה אף אחד, למרות שלפי התגובות בכלוב - כנראה שאמפתיה זו מחלה קשה שצריך להזהר ממנה. חשבת שאולי חלק מהעונש היה לפרסם את זה ככה שכ-ולם יראו? אז הנה נושא חדש שאפשר לצחוק עליו - ודווקא נושא ששייך סופסוף לבידיאסאם - אבל מה זה משנה, נכון? כיפאק היי שכחת לציין את שפע אהבת החינם שיש כאן והפרגון ההדדי |
|
בת יא ענה |
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
בת יא ענה • 21 במאי 2009
נטלי, מכל האנשים תמוה בעיניי שאת תגיבי כך.
דוקא את שמחקת ביקורת שאני כתבתי לך בבלוג (ודוקא ביקורת בונה שנכתבה מתוך אכפתיות) מרשה לעצמך ללעוג בצורה כזו לאחרים. ואם עכשיו עכשיו אכנס לבלוג שלך ואכתוב חחחחחחח גדול על זה שנהג מונית חשבת שאת בהיריון גם אז זה ישעשע אותך? אל תדאגי לא אעשה זאת. הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו. הרבה גמלים יש פה באתר וזה חבל. חבל כי זה פשוט מוציא את החשק לכתוב ולשתף. לא רק בנושאים של עונשים. בהרבה נושאים אחרים שהיו יכולים לתרום לדיון מעשיר ופורה בפורום הזה. הדברים הנ"ל לא מכוונים לנטלי בלבד. מן הסתם. נורית, שיהיה לך בהצלחה. |
|
Brave Dwarf |
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
Brave Dwarf • 21 במאי 2009
בת יא ענה כתב/ה: נטלי, [...] הסתם.
נורית, שיהיה לך בהצלחה. אני לא חושב שנורית שמחה על כי הבאת לכאן, לתוך שרשור שלה, סיפור אישי מבלוגה של נטלי, אם כדי להגן בכך על נורית ואם כדי לעשות לנטלי "ננה בננה" על הדרך בגלל שמחקה משם את תגובתך. בכל מקרה, לו אני הייתי במקומה של נורית, אני לא הייתי שמח. |
|
בת יא ענה |
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
בת יא ענה • 21 במאי 2009
Brave Dwarf כתב/ה: בת יא ענה כתב/ה: נטלי, [...] הסתם.
נורית, שיהיה לך בהצלחה. אני לא חושב שנורית שמחה על כי הבאת לכאן, לתוך שרשור שלה, סיפור אישי מבלוגה של נטלי, אם כדי להגן בכך על נורית ואם כדי לעשות לנטלי "ננה בננה" על הדרך בגלל שמחקה משם את תגובתך. בכל מקרה, לו אני הייתי במקומה של נורית, אני לא הייתי שמח. מקבלת. עכשיו כשהסבת את תשומת לבי לכך, גם אני לא הייתי מרוצה אם היו עושים זאת בשרשור שלי. נורית, אני מתנצלת. וגמד, לא היה כאן רצון להגן על נורית או לעשות "ננה בננה" לנטלי. היה לי חשוב להבהיר עמדה מול אלו שנוהגים באופן קבוע ללעוג ולהקניט אחרים. |
|
Mor18{אזיקי סינד} |
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
אויש גמד
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
Mor18{אזיקי סינד} • 21 במאי 2009
מעוז הצדקנות הטפת המוסר והפסאדו שנינות.
א-בוף עלייך. |
|
Brave Dwarf |
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
Re: אויש גמד
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
Brave Dwarf • 21 במאי 2009
Mor18 כתב/ה: מעוז הצדקנות הטפת המוסר והפסאדו שנינות.
א-בוף עלייך. מאז ומעולם הייתי נגד והבעתי את דעתי לגבי הבאת נתונים מבלוגים. אם מאלו הנמצאים מחוץ לכלוב, כפי שנוהגת את ואם מכאלו הנמצאים בכלוב עצמו ומהווים חלק הימנו. את מוזמנת לדפדף למען להיווכח. כי אני, ביום חמישי לא בא לי. אגב, ניסיונות שלך לסגור חשבונות בשרשורים של אחרים גם אם בהחלט תואמים את רוח הכלוב עדיין אומרים עליך גועל. |
|
Mor18{אזיקי סינד} |
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
לפני 15 שנים •
21 במאי 2009
Mor18{אזיקי סינד} • 21 במאי 2009
חשבונות?
מי מכיר אותך בכלל, אבל כן אני עוקבת אחרי דרך ההתנהלות שלך ונגעלת כל פעם מחדש מהצדקנות המייבבת שלך. אם אתה קורא לזה "סגירת חשבונות" אשרייך. אגב,אתה זה שסוחב את השרשור הקודם לכאן(למשל הערה שלך על כך שאני מפרסמת פרטים מבלוגים) |
|