שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

כלבLOVE

Alex WOL​(מתחלפת)
לפני 15 שנים • 23 במאי 2009

כלבLOVE

Alex WOL​(מתחלפת) • 23 במאי 2009
בוא אליי כלבלב שלי...
בוא תזחל לרגליי תניח ראש שעיר על כפותיי....לשון חמה על אצבעותיי
כמה נעים ללטף אותך להרגיש אותך מתרפק בין ידיי.
בוא כלבלב שלי הולכים לאכול . אני אקשור אותך לרגלי הכסא, ראשך החם מונח על ירכי, הבל פיך נושף בין רגליי...
אם תתנהג יפה אני אושיט לך אוכל בכף ידי ואתה תאסוף אותו משם בלשון חמה ומפנקת תלקק את אצבעותיי ותמצוץ אותן אחת אחת לאט לאט .....עד שאתרצה.
כך נאכל לנו ארוחה נפלאה יחד - אני אפנק אותך ואתה תפנק אותי....אני כבר שבעה ורטובה ומחכה כבר לקינוח....
בוא כלבלב שלי וקח את הקינוח שלך....אני קוראת לך ומושיטה לך אצבע טבולה בשוקולד חם...אתה יונק את אצבעי ואני מפסקת את רגליי...מפנה לראש שלך וללשון החמה שלך מקום....אני מניחה עוד טיפת שוקולד בקצה הדגדגן שלי...בוא כלבלב שלי, בוא ותענג אותי...תלטף עם הלשון שלך תמצוץ עם השפתיים שלך תנשך עם השיניים שלך...בדיוק במידה, כמו שאני אוהבת, כן, בדיוק כך, תמשיך כלבלב שלי... אני מלטפת את שיערך ומושכת אותו מעט, מהדקת את השרשרת על צווארך, גופי מתמכר ללשונך...מצפה כבר להמשך...אני מרגישה את עצמי נמתחת, מתקרבת, רגליי מתהדקות על רקותיך, אני מהדקת את הרצועה שלך שוב - כמעט לא משאירה לך אויר לנשום וגומרת מהעונג שבשליטה בך כלבלב שלי
כלב טוב!
בוא לסלון...בוא תשכב על השטיח...בוא אני אשתעשע איתך קצת...אכאיב לך קצת והרבה חזק ועדין מבהיל ומתעתע...אכניע אותך לרגליי אקח ממך את זכות הבחירה זכות ההחלטה זכות ההכוונה וכל זכות אחרת שמעסיקה אותך...אביא לך את השקט המוחלט את הרוגע האינסופי ואת הבטחון שאתה יכול לוותר על הכל ופשוט להיות שייך לי, ברגע הזה, במקום הזה, בעונג הזה....
כלבלב שלי...תן לי לאסוף אותך מתחתיי, להדק אותך בחבלים כדי שלא תשתולל כדי שלא תחפש דרך לברוח כדי שתדע שאני עכשיו מחליטה מה יקרה ומתי. אני אחשיך את עינייך שלא תאלץ להסיט את המבט כשתרגיש קרוב מדי, אני אחסום את פיך כדי שלא תנשך אותי כמו שאתה אוהב ואני אצטרך להסביר את הסימנים אחר כך.
אני אתפרק על עורך במגע....בכאב...בחום...בקור....
אני ארגיש אותך רוצה אותי, מצפה לבואי, עורג לניצול שלי, לשימוש שלי בך, אתה מדהים אותי בנתינה המוחלטת הזו...
אני אקח אותך לתוכי, משתמשת בגופך לספק את שלי, לענג אותי, מתעלמת מפיתולי האי נוחות שלך שלעיתים אף מעבירים בי ריגוש מיוחד ועמוק, ההקרבה שלך נוגעת בי....אתה צריך את רשותי, את הסכמתי לאפשר לך להצטרף אליי אל מרומי העונג והאושר שלי ממך ושלך ממני...כמה אני אוהבת לשמוע אותנו זועקים יחד בתשוקה וכמה אני אוהבת את הרגעים של אחרי....
את הפירוק שלך, את הרכות והנינוחות שלך על גופי, רגוע, משוחרר, אסיר תודה. ראשך מתחכך בעדינות בגופי, בירכיי, בבטני...אני מלטפת את גופך את שערך מעבירה אצבעות רכות על הסימנים והצלקות הקטנות שהשארתי בגופך ואני מסופקת, מעונגת ומאושרת שהיום הייתי הכלבLOVE שלי
איזיס

בלי פרעושים

איזיס • 23 במאי 2009
אלכס שלי, אם מטאפורות היו ענבים היינו יכולים לעשות מהטקסט הזה יין משובח
אני צריכה כמה דקות של שקט בחדר שינה וכמות נאותה של מסכך כדי להירגע...

מיד אשוב

הויסה

או אולי- hhhhaaaaauuuuullllll!!

nice! icon_evil.gif
electro-z
electro-z • 23 במאי 2009
תמיד נאמר לך שאת לא סאבית אמיתית.

סאבית עלק...