בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
31 במאי 2009
Re: טבייאס הגדיר זאת הכי נכון
לפני 15 שנים •
31 במאי 2009
בלוסום(לא בעסק) • 31 במאי 2009
כספומט כתב/ה: חתולונת - את משחקת בלה-לה-לנד. .
אתה יודע, אפשר שיהיו דעות שונות - אבל טוהר הדיון רצוי שישמר. אם תשים לב, לא הסכמתי עם אנשים פה - אבל לא העלבתי אותם. רצוי שתלמד קצת. |
|
Brave Dwarf |
לפני 15 שנים •
31 במאי 2009
לפני 15 שנים •
31 במאי 2009
Brave Dwarf • 31 במאי 2009
ועוד איזה שליטה. האמאמא של השליטה. והשתלטות טהורה. והכנעה מוחלטת.
שלא לדבר על גודל הביצים ועל הבטחון העצמי. |
|
הזייה(נשלטת){Tיפוס} |
לפני 15 שנים •
31 במאי 2009
לפני 15 שנים •
31 במאי 2009
הזייה(נשלטת){Tיפוס} • 31 במאי 2009
לעניות דעתי, הכתבה לא במקום כיוון שאין לה במשותף עם סיבת התכנסותנו כאן -
אני מאמינה שרובנו באנו כדי לעסוק בעניינים כאלה ואחרים בהסכמה. האם זה שליטה או לא, פחות מעניין אותי וגם ברור לי שהסיפור עשוי להרטיב תחתונים מסויימים על כסאות מחשב מסויימים ובכל זאת, לא הייתי רוצה לראות את הקישור נעשה בין אירועים פליליים כאלה ל"אורח החיים" שלנו. |
|
לבטוב(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
לבטוב(לא בעסק) • 1 ביוני 2009
tebayes כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: tebayes כתב/ה: הוא לקח אישה בעלת דעה משל עצמה, ועל ידי שימוש בכוח, מנופים רגשיים ונפשיים, ושלל דברים אחרים הפך אותה לחלוטין לשפחה בשליטתו. באמת נראה לך שזו שליטה? איפה הבחירה החופשית שלה להיות נשלטת ושפחה שלו? הבחירה החופשית היא בסיס לכל הבדס"מ ואתה מנפנף אותה כאילו אין לה שום חשיבות. בעיני, אם לא היתה הסכמה - זה אונס, כפיה, דבר שאסור על פי חוק, לגבי חוסר התגובה שלה, זו התנהגות קלאסית של קורבן. אין, ולא היה פה, שום קשר לשליטה. ההודעה שלך פשוט אומרת הכל חתולונת. את לא מבדילה בין שליטה לבין בדסמ. שני דברים שונים לגמרי. טביאס אינך צודק זאת לא שליטה וזה לא בדסמ את שניהם עושים בהסכמה הדדדית. כאן נעשה ארוע בכפיה,ללא הסכמת שני הצדדים.זהו אונס! אונס איננו רק אקט מיני או חדירה מינית. אונס הינו לכפות על הזולת לעשות את שאינו רוצה ומתנגד לעשותו. זאת התעללות לשמה הראויה לכל גינוי. צודקת נורית בכל מילה שהיא כתבה |
|
שלגי |
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
שלגי • 1 ביוני 2009
Brave Dwarf כתב/ה: ועוד איזה שליטה. האמאמא של השליטה. והשתלטות טהורה. והכנעה מוחלטת.
שלא לדבר על גודל הביצים ועל הבטחון העצמי. שליטה כן. גודל ביצים, ממש לא. מקום מפלטם של החלשים והעלובים. |
|
ראובן |
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
שולט או לא שולט
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
ראובן • 1 ביוני 2009
ובכן,
עצם העובדה שהוא שלט באישתו במשך זמן רב ובאופן מדוקדק, כבר היא מספיקה כדי לקבוע שהוא שולט. יש לו את הצורך בזה וגם 'יש לו את זה'. מצד שני, זה לא אומר שהוא שולט טוב. אין לו שליטה עצמית והוא לא ידע היכן למתוח את הגבול - השליטה שלו התבססה על פחד וגלשה גם לשלומם של הילדים. בכל מקרה, שולט אלגנטי הוא לא. ראובן |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
קצת עברית
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 1 ביוני 2009
אני מפצירה בכל אחד שטוען שזו לא שליטה, לגשת אל המילון הקרוב אליו ולחפש את הערך "שליטה".
לא שליטה טובה, לא שליטה ראויה, לא שליטה מוסרית - פשוט "שליטה". למשמעותה של המילה בשפה העברית (ומקבילותיה בשפות אחרות) אין קשר לשיקולים מוסריים. היא לא תואמת אותם ולא סותרת אותם. ברצינות, אני המומה מהאפשרות שאתם מתכוונים למה שאתם אומרים. בבקשה, פתחו מילון. אנחנו מתעסקים פה בסמנטיקה מאד בסיסית. |
|
the_drow(שולט) |
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
the_drow(שולט) • 1 ביוני 2009
חתולונת1607 כתב/ה: כספומט כתב/ה: חתולונת - את משחקת בלה-לה-לנד. .
אתה יודע, אפשר שיהיו דעות שונות - אבל טוהר הדיון רצוי שישמר. אם תשים לב, לא הסכמתי עם אנשים פה - אבל לא העלבתי אותם. רצוי שתלמד קצת. שוב הבנת הנקרא. אנחנו משחקים בסאדיזם ובמאזוכיזם, בשליטה ולקחיתה, בהשפלה (הרי כאן אדם בוחר להיות מושפל). יש גם את הדבר האמיתי. ואולי את מכחישה כי זו הדרך שלך להגיד אני מוסרית? |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
בלוסום(לא בעסק) • 1 ביוני 2009
the_drow כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: כספומט כתב/ה: חתולונת - את משחקת בלה-לה-לנד. .
אתה יודע, אפשר שיהיו דעות שונות - אבל טוהר הדיון רצוי שישמר. אם תשים לב, לא הסכמתי עם אנשים פה - אבל לא העלבתי אותם. רצוי שתלמד קצת. שוב הבנת הנקרא. אנחנו משחקים בסאדיזם ובמאזוכיזם, בשליטה ולקחיתה, בהשפלה (הרי כאן אדם בוחר להיות מושפל). יש גם את הדבר האמיתי. ואולי את מכחישה כי זו הדרך שלך להגיד אני מוסרית? בתגובה הנ"ל לא נכנסתי לדיון עצמו, אלא למשהו שלרוב אנשים פה לא מכירים בו - וזה דיון מתורבת, בלי העלבות ובלי הכפשות. |
|
Brave Dwarf |
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
Brave Dwarf • 1 ביוני 2009
שלגי כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: ועוד איזה שליטה. האמאמא של השליטה. והשתלטות טהורה. והכנעה מוחלטת.
שלא לדבר על גודל הביצים ועל הבטחון העצמי. שליטה כן. גודל ביצים, ממש לא. מקום מפלטם של החלשים והעלובים. בוודאי. בטחון עצמי שהוא יכול ויכול לחמוק מעונש על מעשיו. בטחון בכך שמגיע לו. לא בא לך לשאול אחד כזה: "למה מי אתה חושב שאתה?" אבל הוא חושב שהוא... זה שלדעתך (בצדק או לאו, איני יודע מה עומק ההכרות שלכם) הוא *חלש* אינו פוגם ו/או גורע ממה שהוא חושב על עצמו. |
|