נשלט בשולטת קבועה |
לפני 15 שנים •
29 במאי 2009
לפני 15 שנים •
29 במאי 2009
נשלט בשולטת קבועה • 29 במאי 2009
אני לא מבין מדוע נהוג אצלכן הנשים להכליל את כולם או רובם זה בכלל לא נכון
ורק בגלל מה שאתן מדביקות לנו אז להרבה לא הולך כמו שיש שולטות שהן רעות אכזריות ומשחקות עם נשלטים קובעות ומבריזות כך יש גם נשלטים זה בטח לא יהיה מכובד בשבילכן שאבוא ואומר אותו דבר על רוב השולטות שהן משחקות בנו מבריזות מנצלות אותנו הנשלטים כדי שיהיה להן כסף במקום לעבוד מוצאות פרנסה קלה פראייר אני בטוח שזה לא מנומס להכליל את כולן או רובן יש ויש אותו דבר איתנו הנשלטים לכן יותר קל לראות זאת כי יש יותר נשלטים משולטות ולכל שולטת יש את האדם המסויים שאיתו היא מעוניינת למשל מתוך 100 פניות רק 5 מצאו חן בעיניה ודוקא מתוך החמישה רק אחד הוא האמיץ שמוכן לפגישה ועד שהפגישה מגיעה אז הוא מרגיש פרפרים בבטן אז או שהוא מגיע והולך עם זה עד הסוף או שפוחד מקבל פיק רגליים ונעלם אני יכול לאמר על עצמי שיש לי פרפרים בבטן ואני מגיע לפגישה אך חשוב לי המראה של השולטת כמו שלכן חשוב איך אנו נראים ושוב אם החלטתי לקבוע עם מישהי לסשן אני מגיע אם לא נראה לי אני מתחמק איכשהו אך לפגישה מגיע הכי הרבה הפסדתי דלק וקצת התאכזבתי אבל זה עובר הלאה ממני וממשיך לחפש את האחת שלי במקרה שלי מצאתי אך כמו שטענת יש כאלו שמקבלים פיק ברכיים כנראה שאצלי זו השולטת שקיבלה פיק ברכיים כי ייאמר לזכותי שאני מנסה להיפגש איתה אך לא הולך והיא כנראה לא יודעת איך לאמר שלא מתאים אבל ההפסד כולו שלה כי מה שתכננתי בשבילה עולם ומלואו אני הרווחתי את הכסף והיא הפסידה נשלט אמיתי רציני כמו שאת מחפשת שמנה מלכותית25 יש שולטת שמחפשת וממש רצינית ויש שולטת שאם כבר יש לה אחד כזה היא מזלזלת בו וחבל |
|
kamor(נשלט) |
לפני 15 שנים •
29 במאי 2009
לפני 15 שנים •
29 במאי 2009
kamor(נשלט) • 29 במאי 2009
אני דווקא מסכים עם מישלי או לפחות ממה שהבנתי מדבריה.
ואתחיל בשאלה רטורית. שאת מכירה בחור רגיל דרך אתר היכריות , האם הוא גונח לך בטלפון ומספר לך כמה הוא חרמן ורוצה לקיים יחסי מין ישר בטלפון או בהתכתבות הראשונה ? אני מניח שלא. אני מניח שאתם מנסים להכיר לפני כן ,להבין מי האדם שעומד בפנייך והאם הוא מתאים לך. ( זה ניחוש, אני באמת לא יודע מה תעשי....) אותו דבר כאן. קודם צריך להכיר ולהפגש בכדי לראות במי מדובר , האם הוא בכלל מתאים האם בכלל קשר איתו אפשרי ולאחר שיחת היכרות להמשיך הלאה לעולם הפנטזיות. לפני דבריך זה קורה ההיפך , קודם הוא מצהיר כמה הוא כנוע לך ומודיע לך שהוא על ארבע מחכה חדירה מבלי שהוא מכיר אותך בכלל (שזה לדעתי כבר צריך להדליק לך נורת אזהרה, איך זה שמישהו שלא מכיר אותך כלל מוכן ללכת שבי אחרי הוראותיך ) קל לזהות נשלטים רציניים בכך שהם שגם הם ירצו להכיר אותך לפני שהם נוחתים לרגלייך. גם וירטואלית. |
|
מכאיבה באהבה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
30 במאי 2009
לפני 15 שנים •
30 במאי 2009
מכאיבה באהבה(שולטת) • 30 במאי 2009
kamor כתב/ה: אני דווקא מסכים עם מישלי או לפחות ממה שהבנתי מדבריה.
ואתחיל בשאלה רטורית. שאת מכירה בחור רגיל דרך אתר היכריות , האם הוא גונח לך בטלפון ומספר לך כמה הוא חרמן ורוצה לקיים יחסי מין ישר בטלפון או בהתכתבות הראשונה ? אני מניח שלא. אני מניח שאתם מנסים להכיר לפני כן ,להבין מי האדם שעומד בפנייך והאם הוא מתאים לך. ( זה ניחוש, אני באמת לא יודע מה תעשי....) אותו דבר כאן. קודם צריך להכיר ולהפגש בכדי לראות במי מדובר , האם הוא בכלל מתאים האם בכלל קשר איתו אפשרי ולאחר שיחת היכרות להמשיך הלאה לעולם הפנטזיות. לפני דבריך זה קורה ההיפך , קודם הוא מצהיר כמה הוא כנוע לך ומודיע לך שהוא על ארבע מחכה חדירה מבלי שהוא מכיר אותך בכלל (שזה לדעתי כבר צריך להדליק לך נורת אזהרה, איך זה שמישהו שלא מכיר אותך כלל מוכן ללכת שבי אחרי הוראותיך ) קל לזהות נשלטים רציניים בכך שהם שגם הם ירצו להכיר אותך לפני שהם נוחתים לרגלייך. גם וירטואלית. [size=18]מסכימה איתך אבל יש ויש אם אני רוצה עבד בית בשביל מה אני צריכה לבדוק אותו.......מצד שני אני צריכה לבדוק אותו האן הוא יודע לתפקד.... ואם מדברים על קשר יותר חם וקרוב ורק ממנו באמת אפשר להנות אז כן בטוח כדאי ומומלץ להכיר לראש, עלדי שיחות והתכתבויות אבל .....כמה יש רציניים??????????? מרוב הניסיון ממש לא הרבה עצוב נורא עצוב[/size] |
|
יואב39 |
לפני 15 שנים •
30 במאי 2009
לפני 15 שנים •
30 במאי 2009
יואב39 • 30 במאי 2009
לא חושב שניתן ליצור כללים ומסקנות לגבי 'כל הנשלטים' כמו לגבי 'כל השולטות'.
בעולם הונילי, יש לי ידידה, אותה אני מכנה (בחיבה) מלכת ה'בליינד דייט'. היא אכן יוצאת הרבה וגם מיישמת. לטענתה אין בחורים רציניים.... נו באמת. בשלב ההכרות (לדעתי) גם השולטת אמורה להשקיע קצת כדי שהנשלט ירגיש שיש בית ויש מסגרת. לא הכל צומח על עץ ומוכן לקטיף. לא אכנס לעיניין אישי כבקשתך אבל אשאל כללית: האם את שם כשפונים אליך? |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
30 במאי 2009
לפני 15 שנים •
30 במאי 2009
Morticia • 30 במאי 2009
מחפש מלכה קבועה כתב/ה: אני לא מבין מדוע נהוג אצלכן הנשים להכליל את כולם |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
30 במאי 2009
לפני 15 שנים •
30 במאי 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 30 במאי 2009
Morticia כתב/ה: מחפש מלכה קבועה כתב/ה: אני לא מבין מדוע נהוג אצלכן הנשים להכליל את כולם אכן - ואף |
|
מכאיבה באהבה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
31 במאי 2009
לפני 15 שנים •
31 במאי 2009
מכאיבה באהבה(שולטת) • 31 במאי 2009
הנושא הזה כנאה מאוד מעניין ונוגע בכולם
אין ספק גם שולטות וגם נשלטים יש כל מני סוגים לכל אחד יש את הרצונות ותנאים הגשמת חלומות כל אחד מגיע לכאן עם חינוך ואופי שלו אולי אם ננסה לפחות לשמור על הגבולות המקובלות ונתחיל טיפה לפרגן אולי זה יעזור לכולם. אני אישית גם לפעמים לא עונה לכל אחד בכל מני סיבות, עייפה, לא מעוניינת, סתם נודניק שקופץ על כולם,יש גם כאלה שכל פעם משנים שם הניק ובעצם זה אותו בן אדם, או לא בא לי בכלל........ יש 1001 סיבה למה לא לענות ולמה לענות שכל אחד יחליט לבד מה כן..........תנסו להיות טיפה נורמליים ויציבים בזה, תבינו מה כן הייתם רוצים באמת ולמה הגעת לכאן, מה מחפשים כאן תהיו כנים לפחות עם עצמם אולי זה יעזור למצוא את הפרטנר הנכון שבוע נהדר לכולם |
|
sleeper(נשלט) |
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
1 ביוני 2009
sleeper(נשלט) • 1 ביוני 2009
אומר את דעתי אם יותר לי,
מחפשי סטוצים וריגושים לא חסרים, ואף מתרבים. הם חלק מהעולם שאנחנו חיים בו, ואין הרבה הבדל בין יחסי שליטה לבין יחסים רגילים. לא ניתן להפריד את שני החלקים. ניתן לסגור את האתר ואז לבטח לא נפגוש את אחד מאותם אנשים. ומה על האנשים שמחפשים מערכת יחסים שהשליטה מהווה חלק מהותי בה? הם קיימים, אבל, כמו שאמרו כאן לפני, מערכת יחסים רצינית כאן תתחיל כמו כל מערכת יחסים רצינית אחרת. פגישה, היכרות, משיכה, התרגשות, שיחות שמגרדות את השחר העולה. שום דבר לא שונה. מקווה שתמצאי את שחושקת נפשך. |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 15 שנים •
2 ביוני 2009
בלי קשר לרמת הנשלטים
לפני 15 שנים •
2 ביוני 2009
Dunbar{Supreme93} • 2 ביוני 2009
נחמד לראות אישה שיודעת מה היא רוצה, ניגשת לעץ וקוטפת. כן ירבו כמוך ובהצלחה .
|
|
ארט ונדלי |
לפני 15 שנים •
2 ביוני 2009
בעצם את כן מחפשת קשר זוגי
לפני 15 שנים •
2 ביוני 2009
ארט ונדלי • 2 ביוני 2009
שליטה או לא שליטה קשר זוגי הוא מה שאת מחפשת.
אם את מחברת רגש לסקס כמו רובן של הנשים ואת מחפשת מישהו לקשר קבוע שיכלול סקס ורגש אז זה קשר זוגי לפי ההגדרה. העניין הוא וזה לא קשור לסאדו-מאזו דווקא שההבדל המהותי ביותר בין גברים לנשים הוא שנשים נוטות לחבר בין סקס לרגש בעוד שלגברים בדר"כ אין נטייה כזו (כלומר אולי כן קיימים כאלה שהרגש מגביר אצלם את ההנאה מהסקס, אבל אצל נשים הנטייה הזו של החיבור בין רגש לסקס עדיין הוא הרבה יותר נרחב מבחינה איכותית וכמותית). לכן רובם של הגברים ישמחו לסטוץ עם כל אישה שפיזית נראית להם בעוד אצל רובן של הנשים המצב שונה. שום דבר חדש לא התגלה כאן ועצם העובדה שמדובר בענייני סאדו-מאזו אינה משנה את ההבדל המהותי בין זכרים לנקבות אותו ציינתי לעיל. כל אישה ונילית יודעת שאם תציע את עצמה לסקס של לילה אחד יהיו הרבה קופצים וכל גבר ונילי יודע שאם יציע את עצמו לסקס של לילה אחד יהיו מעט קופצות מהסיבות של קישור/אי קישור בין סקס לרגש שציינתי לעיל. לכן אל תצפי שמה שתקף בעולם הונילי הרגיל כשמדובר בזכרים ונקבות לא יהיה תקף בעולם הסאדו-מאזו. |
|