סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סגנונות שליטה

FairyInChains​(מתחלפת){SimbaInCha}
לפני 15 שנים • 2 ביוני 2009

סגנונות שליטה

אני חוזרת ומבצבצת כאן לאחרונה, מריצה בראש את הסשנים שיצא לי לראות ולחוות, קוראת את ההודעות בפורומים ומתעדכנת בבלוגים. שמתי לב שלרוב, במהלך הסשן עצמו יש סוויץ' שלם בהתנהגות, כאילו האהבה והכבוד נעלמים להם. אני רואה את השאיפה הזו ליחס משפיל/פוגעני במהלך סשן באה משני הצדדים, שולטים ונשלטים כאחד. שליטה חייבת להיות אכזרית, משפילה וקרה כל כך או שבדסם "נחשב" גם כשאין את אותם אלמנטים?
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
נראה לי שכל אחד ומה שעושה לו את זה, לא?
כלומר, יש אנשים שנדלקים מהקור והזלזול, מקריאה פה אפשר להבין שהם לא מעטים.

אין "בדסם נחשב". יש את מה שכיף לך icon_smile.gif ובכלל, לא כולם בקטע של השפלות. זה אמנם נפוץ ומגניב, אבל לא לכולם זה הדובדבן.
אני באופן אישי לא מתה על זה. אני עשויה לתת הצגה די טובה של חוסר אכפתיות כשנחה עלי הרוח, אבל לעשות את זה באופן קבוע היה די מוציא לי את הכיף. אבל זה כי אני לא משחקת עם אנשים שלא אכפת לי מהם. איך זה כשבאמת לא אכפת אני לא יודעת.

משולט זה לא עושה לי את זה ב-כ-ל-ל. קשוח זה אחלה, מלגלג זה סבבה, אבל אם אני ארגיש זלזול אמיתי זה רק יכבה אותי.
נוריתE
נוריתE • 2 ביוני 2009
חלק אוהבים את ה"אכזריות" הכאב ההכאבה ,חלק את ה"השפלות המילוליות /פיזיות"
(ואני שמה את המילה אכזריות במרכאות כפולות ומכופלות, כי זה בידס"מ זאת לא התאכזרות לשמה
כנ'ל לגבי "השפלות")
גם שולטים/ות גם נישלטות/ים יש כאלו שמשלבים את שניהם.
כל אחת ואחד משני צידי השוט והצרכים המשולבים שלהם ,ביחד בסשן.

לומדים לעשות את האבחנה בין סשן שממוקד בצרכים הבידסמיים לבין האחר כך או הלפני
או בכלל
שיכולים להיות אחרים לגמרי ואפילו בכלל, כאילו לא קשורים לעיניין העניין.

אבל זה לא אומר שכל סשן חייב להתקיים ללא ביטויי חיבה ללא ליטוף או נשיקה לפעמים
בליאיזו הפסקה כדי פשוט להירגע ...

דווקא ההפך, כשהכל משולב ,הבידס"מ הממוקד ש"מופרע" או מופסק פה ושם בגילויי חיבה אלו או אחרים,אז בכלל, זה מושלם.