שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

התחברתי בשעה טובה

ארתור דנט​(נשלט)
לפני 15 שנים • 17 ביוני 2009

התחברתי בשעה טובה

ארתור דנט​(נשלט) • 17 ביוני 2009
הי כולם
סוף סוף, אחרי שנים (נו, טוב, שנה וקצת) של קריאה, ועוד כמה ימים של המתנה, הצלחתי להתחבר.
אז אני חדש פה, סאב לגמרי, בארון לגמרי ומהרהר אודות לקחת את הפטיש שלי צעד איד קטן קדימה. נראה לי שהפורום הזה זה מקום לא רע לעשות אותו.
אז כן, אני מניח שדומית חלומותי לא תופיע פה פתאום יש מאין ותזמין אותי לסשן מופלא, אבל יש לי זמן, עשר שנים בארון (מאז שהבנתי שאני סובל/נהנה מהסטיה הזו) כבר עברו, אז מה זה עוד חודש או שנה?
אני קופץ לעדכן את הפרופיל שלי בפורום.
נעים להכיר
ארתור
ארתור דנט​(נשלט)
לפני 15 שנים • 17 ביוני 2009
ארתור דנט​(נשלט) • 17 ביוני 2009
אוקיי, זה היה קצר.
איפה אני מעדכן את הפרופיל שלי?
הכוונה לתמונה הקטנה מצד ימין והכיתוב מתחת לשם. זה אני אמור לעדכן או שזו פריווילגיה השמורה למנהלים?
אנקת גבהים
לפני 15 שנים • 18 ביוני 2009

ברוך הבא

אנקת גבהים • 18 ביוני 2009
בהצלחה בחיפוש העצמי...
ברגע שמתחברים לכאן - קשה מאוד לעזוב ...
read.gif תהנה .
האדון רם​(שולט)
לפני 15 שנים • 18 ביוני 2009

ארתור. ברוך הבא

האדון רם​(שולט) • 18 ביוני 2009
הרשה לי לחלוק עליך בקשר לדומית חלומותיך. מנסיוני לפעמים זה קורה יותר מהר ממה שציפינו.
זה כמו פקק שקשה לפתיחה. ואח"כ הנוזל מתפרץ..

מאחל המון הנאה. ואשמח להתעדכן בשמחתך..

רם
ארתור דנט​(נשלט)
לפני 15 שנים • 20 ביוני 2009
ארתור דנט​(נשלט) • 20 ביוני 2009
תודה על התגובות!

עכשיו כשהקטע הטכני מאחורי, איך ממשיכים?
יש לי כבר כמה רעיונות כלליים לגבי דומית חלומותי, מה אני אוהב ומה אני פחות אוהב, מגבלות טכניות וכדומה. אני גם מודע לעובדה שעקב חוסר הניסיון שלי ישנו סיכוי מסוים שאני עדיין לא יודע מה אני אוהב, אב לזה סיכון שאאלץ לקחת.
אז איפה מתחילים לחפש? אני קורא את הפורומים, חלק מהבלוגים ואת הסיפורים שמתפרסמים כאן. עכשיו אני אמור לשלוח הודעה פרטית לכותבת החיננית בסגנון "הי, קראתי את הסיפור/בלוג/פוסט שלך ונורא מצאת חן בעיניי. אני כזה וכזה וכזה, אולי נהייה חברים?" ?
יש איזשהם נהלים בעניין?
הצצתי בהודעות דרושים של האתר וזה ממש לא עשה לי את זה. אני מחפש קשר של יותר מ "עבד בתחילת דרכו, בתול בדסמית, מעוניין ללקק את פי הטבעת של דומית מתאימה". לא שאני לא מעוניין, אלא שבתפיסתי (שמבוססת רובה ככולה על תיאוריה)השליטה מתחילה במח ורק נגמרת בתחת.

אז, אנא, אחיי הסוטים, עוצו לי עיצה, כיצד אצוד את תשומת ליבה של דומית חלומותי.
ליידי תמרה​(שולטת)
לפני 15 שנים • 21 ביוני 2009
ליידי תמרה​(שולטת) • 21 ביוני 2009
כתוב.
כתוב היטב, כתוב הרבה, הראה שאתה משקיען, הראה שישי לך דמיון והומור - אלו תכונות שנוטות למשוך דומיות רבות בכלוב.
לחליפין, פרסם תמונות שלך, בעירום ובתנוחות מיניות - זה ימשוך נשים מסויימות בכלוב, ויש קבוצת חיתוך מסויימת בין שתי הקבוצות.
החלט את מי אתה רוצה למשוך, ופעל בהתאם. מה דומית חלומותיך אוהבת? כתוב על זה בבלוג, כתוב בפורומים. אל תכנס למריבות אישיות, אל תכנס להטלות רפש, אל תתבכיין - זה דוחה את רוב הדומיות, ואני לא בטוחה שאתה רוצה להתקרב למי שזה לא ידחה אותה.
בחירת השם שלך היא כבר התחלה טובה; מקווה שתמצא את הטריליאן שלך, הזהר מלוויתני זרע ומעציצים נקמניים!
זיקית
לפני 15 שנים • 21 ביוני 2009

התשובה היא כמובן

זיקית • 21 ביוני 2009
42 !

icon_twisted.gif

(סליחה, לא יכולתי להתאפק. ברוך הבא, ובהצלחה. כמו כן - כל מה שליידי תמרה כתבה. also, לפנות כמו שאתה הצעת זה לא רעיון רע. עוד אופציה היא לחשוב איך היית מתחיל עם כל אישה אחרת בעולם האמיתי ו/או במרחבי האינטרנט. רצוי כמובן בנימוס עילאי כמתבקש. חשוב גם לקרוא את הפרופיל וההודעות שלה במידה ויש, על מנת לוודא שאתה מתאים למה שהיא מחפשת וההיפך.)