Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
18 במרץ 2004
מצעד האיוולת עמנואל רוזן וכן...שוב מכבי ..!
לפני 20 שנים •
18 במרץ 2004
Rocco(שולט) • 18 במרץ 2004
אז שוב צפיתי בתוכנית שלך אמש ושוב בחרתה להכניס את מכבי ת"א לרשימה שלך...
כן אני מבין עוד אפסד בדרבי הרבה תסכול במיוחד לאור ההפסד השלישי העונה בדרבי...! ובהחלט אני מסכים השירה לאדם שביטה אינה במקומה.... אבל שאלתה את עצמך למה שרים אוהדי מכבי שיר גיחוך שכזה....? אני מניך שהיה לך מאוד קל לא ליחס חשיבות לשירי הנאצה ששרים אוהדי הפועל בדרבי הכדורסל שנערך מספר ימים קודם ...! במיוחד לאור השותפים שלהם לשירה....שחקני הכדורסל ! גם זה צולם ותועד במצלמות ערוץ חמש.... אולי אין לכם אישור לשדר את התמונות שבהם מצולמים אוהדי ושחקני הפועל ת"א כדורסל שרים מכבי נאצים .....! תראה מר רוזן "היקר"....בפעם האחרונה שהסתכלתי על החולצות של שחקני מכבי בכל הענפים כן אפילו בשחמט......אין סמל של צלב קרס.....על החזה.......! אז כמו שכתבתי בעבר אני כותב שוב.... תתעסק בקבוצה שלך......אתה תגלה הרבה אוולות שם...!!!! ואת התסכול האישי שלך תשמור לעצמך..... |
|
paul642 |
לפני 20 שנים •
18 במרץ 2004
אל תתעצבן
לפני 20 שנים •
18 במרץ 2004
paul642 • 18 במרץ 2004
חבל על העצבים.
הכל נובע מתסכול. ברשותך, אני אתלה באילנות גבוהים, ואצטט אותך בלומפילד לא הבית של האדומים כי גם אם זה כואב לכם אין אוהדים שער חמש נראה כמו מחנה פליטים תרדו כבר מהארץ אתם לא יהודים שרים על השואה אתם לא מתבישים חכו לנקמה שתבוא מאלוהים הפועל קראו לי נאצי אבל אני גאה במגן דוד שיש לי על החזה שרים על הרימון בליגת המילואים ספרו גם שקבלתם מכות של החיים שרים לי עד המוות אח"כ רק בוכים שבכל מגרש בארץ מכות אתם אוכלים שער חמש דרש בתחת הוא קיבל שונא לעד הפועל אוהב את ישראל השיר הזה הוא קונטרה לשירה הגרמנית יבוא היום הפועל תחזרו ללאומית את הפזמון עכשיו אנחנו לא שרים שמים עליכם זין על כל האדומים 5 4 3 2 1 אאאאאאאאאאאאוואוווו על הזין הפועל[/u] |
|
כלובי |
לפני 20 שנים •
18 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
18 במרץ 2004
כלובי • 18 במרץ 2004
"כמו אש אש על הפנים" לשיר לילד שחטף חזיז בעין זה גועל נפש רוקו,
חבל שאתה נסחף ומנסה להגן על החיות האלה. |
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
18 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
18 במרץ 2004
Rocco(שולט) • 18 במרץ 2004
כלובי....
מה ששרו אוהדי מכבי בדרבי אני בהחלט מסכים זה גועל נפש...... אבל בו בזמן ששרו אוהדי מכבי מה ששרו...... נשמע שירים של קריאת מוות למכבי או מכבי נאצים....!!!! כבר כתבתי בעבר....ללא קשר לקבוצה שאני אוהד....אני נגד כל האלימות הזו..... אם מקללים שחקן זה או אחר ומזכירים לו שאימו עוסקת במקצוע העתיק ביותר אני יכול לחיות עם זה...... אבל ברגע שיש גזענות או ניצול מצב של אובדן אב או הפיכת פצעת פעוט לבדיחה בדמות בובה דברים מסוג זה גוררים לאלימות וכן גם מה שמר רוזן עושה היא סוג של אלימות צינית....!!!!!! |
|
כלובי |
לפני 20 שנים •
18 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
18 במרץ 2004
כלובי • 18 במרץ 2004
לפי כל מה שאתה כותב דוקא מה שעמנואל רוזן עשה היה בסדר, התריע נגד האלימות שאתה נגדה.
באה השורה האחרונה והופכת את הקערה על פיה.. למה מה שהוא עושה זאת אלימות? האוהדים הצהובים וגם האוהדים האדומים מגזימים, הוא מכבה שריפה אחת ויש עוד מאה נכון אבל מה רע בזה? |
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
19 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
19 במרץ 2004
Rocco(שולט) • 19 במרץ 2004
זהו שהוא לא מכבה שרפה הוא רק מחמם אותה
רק תחשוב שהוא ממש הוציא אותי מכלים.... ואני אוהד מתון אני בא לראות משחק ולשיר את מה שנראה לי הולם כאשר אתה מזוהה עם קבוצה דבר ראשון תסתכל שאצלך הכל בגדר הסביר לפני שאתה מעביר ביקורת על אחרים...! בשנה שעברה כאשר מספר ילדים מפגרים (כך אני קורא להם) הלכו וגרמו נזק למכוניות של שחקני הפועל ,זה הציק לי זה הרגיז אותי וגם הבעתי את דעתי בנושא בפורומים שקשורים לספורט וגם כאן... כאשר קהל אוהדים שר ודואג להזכיר לשחקן כזה או אחר את מקצוע של אימו..או לספר לו שאשתו מוצצת לכולם אני יכול לחיות עם זה.... אבל ברגע שמתחילים להשמיע נהמות גזעניות או קללות של נאצים ולגרום לנזקים לרכוש או פגיעות בגוף .....עד כאן זה בסה"כ ספורט...! מעבר לכך יש מספיק עיתונאי אחד שיש לו תוכנית שלדעתי היא ממש אלימה.... ופופליסטית..שפשוט לוקחת נושאים חשובים ועושה מהם מישמש כאילו זו סחורה בשוק יצא לי לדבר לפני מספר שבועות עם יו"ר לשעבר שהיה נוהג לפקוד את התוכנית , לדבריו הוא החליט להפסיק את הופעותו למרות אין ספור בקשות בגלל חוסר תרבות דיון חוסר כבוד והפרעות בקריאות בינים, לדבריו בסוג תוכנית שכזו הוא לא מוכן לקחת חלק. אז עם כל הכבוד למר רוזן ומצעד האיוולת שלו..... אין לי בעיה שהוא לוקח את נושא הכדרוגל לתוכניתו....רק שיציג את כל התמונה ולא עשירית (שזה כולל את הקבוצה האהודה עליו.!) את התסכולים של הפסדים בדרבי שישמור לעצמו...! אתה רד סל לא סתם עבד ועוד רבים וטובים תמשיכו להיות יקרים לי אפילו שאתם אוהדים של הפועל |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
19 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
19 במרץ 2004
ים_yam(לא בעסק) • 19 במרץ 2004
ואני אמשיך לקרוא ולהינות ממה שאתה כותב, רוקו, אפילו שאני ממש ממש ממש לא אוהבת כדורגל, אלא בזכות הכתיבה המשובחת ויכולתך הנהדרת לדיון תרבותי!!!
|
|