in_the_dark(מתחלפת) |
לפני 15 שנים •
7 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
7 ביולי 2009
in_the_dark(מתחלפת) • 7 ביולי 2009
אחותופל כתב/ה: Venus in Furs כתב/ה: אין על השכונה !
במילא אי אפשר כבר לירוק פה בלי לפגוע באיזו סוטה. פלורנטין הפכה לבירת הבדסם הישראלית. מי עולה אלי אח"כ לאפטר? אני, תרשום!! אגב, אם מגיעות ראשונות מקבלות משקה חינם? ומה הדרס קוד? והשאלה הכי חשובה... תהיה הופעה חוזרת של הבלונדה עם הסטרפ-און? בלונדה עם סטרפ און....איך אני פיספסתי את זה?? |
|
the baby(נשלטת){the winner} |
לפני 15 שנים •
7 ביולי 2009
לאחר ההעדרות ממושכת
לפני 15 שנים •
7 ביולי 2009
the baby(נשלטת){the winner} • 7 ביולי 2009
אני שם!
|
|
צלילה |
לפני 15 שנים •
7 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
7 ביולי 2009
צלילה • 7 ביולי 2009
גם אני ...
שם יחד עם שחקן חיזוק שווצרי !!!! |
|
immortal(נשלטת){MrMiller} |
לפני 15 שנים •
7 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
7 ביולי 2009
immortal(נשלטת){MrMiller} • 7 ביולי 2009
in_the_dark כתב/ה: אחותופל כתב/ה: Venus in Furs כתב/ה: אין על השכונה !
במילא אי אפשר כבר לירוק פה בלי לפגוע באיזו סוטה. פלורנטין הפכה לבירת הבדסם הישראלית. מי עולה אלי אח"כ לאפטר? אני, תרשום!! אגב, אם מגיעות ראשונות מקבלות משקה חינם? ומה הדרס קוד? והשאלה הכי חשובה... תהיה הופעה חוזרת של הבלונדה עם הסטרפ-און? בלונדה עם סטרפ און....איך אני פיספסתי את זה?? או לה לה, "השכונה".... תרשום גם אותי לאפטר, ותמצא לי על הדרך מישהו שיסיע אותי, רחוק לי. וגם אני רוצה הופעה חוזרת של הבלונדה עם הסטרפ |
|
Alexey90210(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
7 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
7 ביולי 2009
Alexey90210(מתחלף) • 7 ביולי 2009
immortal כתב/ה: in_the_dark כתב/ה: אחותופל כתב/ה: Venus in Furs כתב/ה: אין על השכונה !
במילא אי אפשר כבר לירוק פה בלי לפגוע באיזו סוטה. פלורנטין הפכה לבירת הבדסם הישראלית. מי עולה אלי אח"כ לאפטר? אני, תרשום!! אגב, אם מגיעות ראשונות מקבלות משקה חינם? ומה הדרס קוד? והשאלה הכי חשובה... תהיה הופעה חוזרת של הבלונדה עם הסטרפ-און? בלונדה עם סטרפ און....איך אני פיספסתי את זה?? או לה לה, "השכונה".... תרשום גם אותי לאפטר, ותמצא לי על הדרך מישהו שיסיע אותי, רחוק לי. וגם אני רוצה הופעה חוזרת של הבלונדה עם הסטרפ +1 |
|
תהום(מתחלפת) |
לפני 15 שנים •
8 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
8 ביולי 2009
תהום(מתחלפת) • 8 ביולי 2009
Alexey90210 כתב/ה: immortal כתב/ה: in_the_dark כתב/ה: אחותופל כתב/ה: Venus in Furs כתב/ה: אין על השכונה !
במילא אי אפשר כבר לירוק פה בלי לפגוע באיזו סוטה. פלורנטין הפכה לבירת הבדסם הישראלית. מי עולה אלי אח"כ לאפטר? אני, תרשום!! אגב, אם מגיעות ראשונות מקבלות משקה חינם? ומה הדרס קוד? והשאלה הכי חשובה... תהיה הופעה חוזרת של הבלונדה עם הסטרפ-און? בלונדה עם סטרפ און....איך אני פיספסתי את זה?? או לה לה, "השכונה".... תרשום גם אותי לאפטר, ותמצא לי על הדרך מישהו שיסיע אותי, רחוק לי. וגם אני רוצה הופעה חוזרת של הבלונדה עם הסטרפ +1 תרשמו גם אותי, וגם אני מצטרפת לעצומה של צפייה חוזרת של הבלונדה עם הסטרפאון. |
|
Toxic Princess |
לפני 15 שנים •
8 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
8 ביולי 2009
Toxic Princess • 8 ביולי 2009
וואלה אין לי מושג על מה אתם מדברים... מה אפטר ומה בלונדה ואיפה סטרפ און בכלל...
אבל יום הולדת של שפזי אני לא אפסיד, אנחנו שם! |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 15 שנים •
8 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
8 ביולי 2009
morgause(מתחלפת){מ} • 8 ביולי 2009
במה גדולה?
המקום בגודל של קופסת שימורים. |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 15 שנים •
8 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
8 ביולי 2009
Queen Yasmin(שולטת) • 8 ביולי 2009
במה גדולה?
המקום בגודל של קופסת שימורים. נו מה רע להצטופף ? כך כולם יצמדו ולא יפספסו ... אנחנו שם , באים להצמד |
|
AIR(נשלט) |
לפני 15 שנים •
8 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
8 ביולי 2009
AIR(נשלט) • 8 ביולי 2009
morgause כתב/ה: במה גדולה?
המקום בגודל של קופסת שימורים. המקום מיועד ל 220 אנשים וכן במה גדולה להופעות פטיש ( עושים שם הופעות של להקות שלמות ) |
|