ניחוח אישה |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
ניחוח אישה • 9 ביולי 2009
קיבלתי מכתב דומה לזה בעבר הלא רחוק כל כך וכל שזה גרם לי, זה לחייך.
לא התמוטטתי וזה לא פירק אותי ובאותה התקופה, גם לא היה אדון שיגונן ויכתוב מכתבים כנגד. כל שעשיתי הוא להכניס אחר כבוד את הכותב הזה אל תוך רשימת התעלמות ובכך מבחינתי הסתיים האירוע. לגמרי. שכחתי מזה רגע אחד אחרי ולא התעסקתי בכך עוד (עד לרגע בו ראיתי שנפתח שרשור בנושא). אני חושבת, וזו באמת רק דעתי - שאם מי שנמצאת כאן שלמה עם מי שהיא, יציבה לגמרי בדרכה, יודעת לאן היא הולכת ומה היא מחפשת. אם היא לא מזגזגת או תוהה או מתלבטת או ,,, הרי שמכתב כזה או אחר לא יגרום לה לא להתפרקות, לא ל Second thought ובטח לא יכעיס אותה כ"כ. אינני רומזת חלילה שזה מה שקרה לך, אני בסך הכל מנסה להכניס מעט פרופורציה בתקרית הבאמת שולית הזו. מקווה שתתאוששי במהרה. סופ"ש נעים! |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
הממ
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 ביולי 2009
האם אני היחידה שחושבת שלפעמים זה בדיוק המצב?
נכון שהאתר הזה זה המקום האחד שבו אנחנו לא רוצים לשמוע ביקורת על עצם זה שאנחנו מה שאנחנו, ובאנו לקבל הבנה ולא שלילת עצם היותנו בדס"מים, אבל לפעמים, רק לפעמים, מופיעה פה מישהי שתוכן אותה הודעה נכון לגביה. כן, לחסום, בהחלט. ולרגע אני לא מצדיקה התערבויות כאלה, זה לא לעניין וזה לא יפה. עם זאת: רובנו לא מקדישות לפניות כאלה יותר מגיחוך. אבל אם זה נגע למישהי בנקודה רגישה, אם זה ערער אותה, אני מאד בעד שהיא תביא את זה לפורום. בשביל זה אנחנו פה, בין השאר, לא? בשביל לצפות מהמגיבים למידה מסויימת של אהדה. Loyalty, מעבר לזו שזו חוצפה, ומעבר לתגובת האדון שלך, מה את חושבת על תוכן הדברים? האם זה גיבוב שטויות בעינייך? אם כן, מה טוב. אני באופן אישי אשמח לשמוע למה קראת לזה "דבר נורא שקרה לי". מה כל כך נורא, בעצם? אז מישהו שטח בפנייך את משנתו. אז את (ולא רק את) חושבת שהוא אדיוט. ואם לא היה לך אדון, זה היה ממוטט אותך? אני לא יודעת בקשר לאמנה, אבל אופי האתר ברור למדי לכל מי שנרשם אליו, ותמיד יהיה טרולים שמנסים להציל את מי שאינו זקוק להצלה, עם אמנה או בלעדיה. אותי מעניין למה את חושבת שיש בהם סכנה, להבדיל מסתם מטרד. (כשאני עוברת שוב על מה שכתבתי, נדמה לי שאולי עולה מדברי שאני רומזת לכך שאולי האדיוט צדק לגביך. לא כך הוא. אין בשאלות שלי אלייך שום רמיזה, רק עניין אינטלקטואלי בדעתך). |
|
Gentlewhip(שולט) |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
Re: הממ
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
Gentlewhip(שולט) • 9 ביולי 2009
אנה דן כתב/ה: אני באופן אישי אשמח לשמוע למה קראת לזה "דבר נורא שקרה לי". מה כל כך נורא, בעצם? אז מישהו שטח בפנייך את משנתו. אז את (ולא רק את) חושבת שהוא אדיוט. ואם לא היה לך אדון, זה היה ממוטט אותך?
אני לא יודעת בקשר לאמנה, אבל אופי האתר ברור למדי לכל מי שנרשם אליו, ותמיד יהיה טרולים שמנסים להציל את מי שאינו זקוק להצלה, עם אמנה או בלעדיה. אותי מעניין למה את חושבת שיש בהם סכנה, להבדיל מסתם מטרד. (כשאני עוברת שוב על מה שכתבתי, נדמה לי שאולי עולה מדברי שאני רומזת לכך שאולי האדיוט צדק לגביך. לא כך הוא. אין בשאלות שלי אלייך שום רמיזה, רק עניין אינטלקטואלי בדעתך). אנה דן תארי לעצמך שפתאום ישראלים יתחילו לקבל מכתב מפליטי דרפור שמבקש מהם לעזוב את הארץ כי נורא קשה פה ומלחמות ובכלל זה לא ארץ של ישראלים אלא של אלה שבאו מדרפור בכוונה אני בוטה כי הסכנה היא ותכבדו את זה שיכול להיות שמישהיא כן מתרגשת ממה שכותבים לה ואולי עוד לא מיומנת ברזי הטכנולוגיה ולא יודעת איך לחסום מישהוא והיא רק רוצה עידוד כאן בפורום בגלל זה קוראים לזה פורום למה נדמה לי שאף אחת לא מבינה שאסור לנו לקבל תופעות כאלה? |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
nerissa(אחרת) • 9 ביולי 2009
אני קוראת את זה ו..
אוף. כמה אני מקנאה! גם אני רוצה שדברים נוראיים כאלה יקרו לי אני סתם עסוקה בשטויות. ממש חייבת לעצמי להפנים שב-א-מ-ת יש דברים נוראיים בעולם, כמו זה שהעלת כאן. זוועה. נאמנות - תודה שהכנסת לי דברים לפרופורציות. אין כמוך. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
Re: הממ
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 ביולי 2009
Gentlewihp כתב/ה: אנה דן תארי לעצמך שפתאום ישראלים יתחילו לקבל מכתב מפליטי דרפור שמבקש מהם לעזוב את הארץ כי נורא קשה פה ומלחמות ובכלל זה לא ארץ של ישראלים אלא של אלה שבאו מדרפור בכוונה אני בוטה כי הסכנה היא ותכבדו את זה שיכול להיות שמישהיא כן מתרגשת ממה שכותבים לה ואולי עוד לא מיומנת ברזי הטכנולוגיה ולא יודעת איך לחסום מישהוא והיא רק רוצה עידוד כאן בפורום בגלל זה קוראים לזה פורום למה נדמה לי שאף אחת לא מבינה שאסור לנו לקבל תופעות כאלה? אני חושבת שההשוואה ממש לא במקומה ואפילו לא תורמת במאום להבהרת הנקודה. לשאר דבריך: לא אמרתי שהתופעה מקובלת או רצויה או כל דבר דומה. ודווקא כן אמרתי שכדאי ורצוי שתכתוב בפורום אם משהו מטריד אותה. ואני לא חושבת שהיה בדברי חוסר כבוד כלפיה (כמובן שאם אני טועה בזה אשמח להסבר). מה שרציתי לדעת זה למה זה מסוכן, גם אם היא לא יודעת לחסום. אני מבינה למה זה מעצבן, אבל לא מצליחה לנחש איזה נזק יכול להיגרם למישהי/ו כתוצאה מהודעה אחת של איזה דביל. ואם חוסר מיומנות טכנולוגית היא דווקא הבעיה, גם על זה נשמח לענות אם נישאל. |
|
שלגי |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
Re: דרושה התערבות דחופה!!!
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
שלגי • 9 ביולי 2009
שוטרת* כתב/ה: Loyalty1 כתב/ה: מובן שסיפרתי למאסטר שלי והוא מיד כתב לשולח מכתב חריף ביותר, אבל מה היה קורה אם זו הייתה נשלטת חדשה, שאין לה אדון או מישהו שיגן עליה, זה היה הרי ממוטט אותה ומוריד לה את כל הביטחון, זה לא יעלה על הדעת!!!
אם זה קו החשיבה שלך, אני גם אצטרף ואומר "דרושה עזרה דחופה". (עד מתי תסמונת לואיס ליין..) מה שהיא אמרה. מי שמכתב כזה ימוטט אותה - אכן זקוקה לעזרה ומקומה אינו באתר סוטים אפלולי שכזה. (שלגי בתהיה נואשת, מה קרה לבעיות כמו הרעב באפריקה?) |
|
ניחוח אישה |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
שוטרת* כתב/ה: Loyalty1 כתב/ה: מובן שסיפרתי למאסטר שלי והוא מיד כתב לשולח מכתב חריף ביותר, אבל מה היה קורה אם זו הייתה נשלטת חדשה, שאין לה אדון או מישהו שיגן עליה, זה היה הרי ממוטט אותה ומוריד לה את כל הביטחון, זה לא יעלה על הדעת!!!
אם זה קו החשיבה שלך, אני גם אצטרף ואומר "דרושה עזרה דחופה". (עד מתי תסמונת לואיס ליין..) תסמונת לואיס ליין זו תסמונת האישה המוכה, לא? (אם אני טועה וזו תסמונת אחרת "חדשה" - אפשר שלא להתייחס לשאלה שלי ) אשמח לדעת איך זה קשור לקטע המצוטט ובכלל? סתם בכדי להבין באמת. |
|
שלגי |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
שלגי • 9 ביולי 2009
ניחוח אישה כתב/ה: שוטרת* כתב/ה: Loyalty1 כתב/ה: מובן שסיפרתי למאסטר שלי והוא מיד כתב לשולח מכתב חריף ביותר, אבל מה היה קורה אם זו הייתה נשלטת חדשה, שאין לה אדון או מישהו שיגן עליה, זה היה הרי ממוטט אותה ומוריד לה את כל הביטחון, זה לא יעלה על הדעת!!!
אם זה קו החשיבה שלך, אני גם אצטרף ואומר "דרושה עזרה דחופה". (עד מתי תסמונת לואיס ליין..) תסמונת לואיס ליין זו תסמונת האישה המוכה, לא? (אם אני טועה וזו תסמונת אחרת "חדשה" - אפשר שלא להתייחס לשאלה שלי ) אשמח לדעת איך זה קשור לקטע המצוטט ובכלל? סתם בכדי להבין באמת. לואיס ליין היתה אהובתו (בערך) של קלארק קנט המוכר גם כסופרמן. לא שאני מכירה את התסמונת הנ"ל, אבל אני מניחה שמדובר על תסמונת האישה הזקוקה להגנה. (דווקא בסמולוויל לואיס היא אישה עצמאית ובטוחה בעצמה - אבל ככה זה בשנות האלפיים, כולן כאלה, איזה באסה) |
|
ניחוח אישה |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
שלגי כתב/ה: ניחוח אישה כתב/ה: שוטרת* כתב/ה: Loyalty1 כתב/ה: מובן שסיפרתי למאסטר שלי והוא מיד כתב לשולח מכתב חריף ביותר, אבל מה היה קורה אם זו הייתה נשלטת חדשה, שאין לה אדון או מישהו שיגן עליה, זה היה הרי ממוטט אותה ומוריד לה את כל הביטחון, זה לא יעלה על הדעת!!!
אם זה קו החשיבה שלך, אני גם אצטרף ואומר "דרושה עזרה דחופה". (עד מתי תסמונת לואיס ליין..) תסמונת לואיס ליין זו תסמונת האישה המוכה, לא? (אם אני טועה וזו תסמונת אחרת "חדשה" - אפשר שלא להתייחס לשאלה שלי ) אשמח לדעת איך זה קשור לקטע המצוטט ובכלל? סתם בכדי להבין באמת. לואיס ליין היתה אהובתו (בערך) של קלארק קנט המוכר גם כסופרמן. לא שאני מכירה את התסמונת הנ"ל, אבל אני מניחה שמדובר על תסמונת האישה הזקוקה להגנה. (דווקא בסמולוויל לואיס היא אישה עצמאית ובטוחה בעצמה - אבל ככה זה בשנות האלפיים, כולן כאלה, איזה באסה) בסאגה המאלפת "סופרמן" לואיס ליין מגלמת נהדר את תפקיד האישה המשוועת להצלה אך במקומות מסוימים ואולי אפלים פחות, התסמונת המדוברת, מזוהה עם תסמונת האישה המוכה ולכן שאלתי anyway יום נפלא (: |
|
האדון אבישי |
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
9 ביולי 2009
האדון אבישי • 9 ביולי 2009
מה את מתייחסת לאנשים פה
כל עוד יש לך את האדון שלך ואת נהנית איתו, וטוב לך איתו. אין צורך לעשות מהומות יש פה המון אנשים שינסו להרוס או סתם להתחיל איתך. בקיצור תחיי את חייך ואם יש לך כמה שאלות חשובות,אנשים שאת סומכת עליהם מפה.. מציע לך לשאול אותם בפרטי. |
|