בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
18 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
18 ביולי 2009
בלוסום(לא בעסק) • 18 ביולי 2009
נטלי כתב/ה: א ו ר כתב/ה: לגבי זה אין מה להתווכח..
אבל לא יודעת למה אבל הרבה פעמים קשה לי לדעת מתי לוותר ולהתפשר ומתי לציית? ועד כמה להתמסר? עד כמה שאת רוצה להתמסר, תתמסרי. התמסרות נותנים, לא לוקחים. זה מאוד נחמד על הנייר, אבל בפועל בשטח, הבעיה שגם אני נתקלת בה היא, שאני שומרת על עצמי ואוכלת אותה. שומרת על עצמי ולא מתסמרת בקלות - וממשיכה להשאר לבד. תגידי מה שתרצי, בסופו של דבר זה מתחיל להיות מאוד מייאש ומתסכל שאת מקבלת דחיות על האמת שלך והאני הפנימי שלך. |
|
א ו ר or(מתחלפת) |
לפני 15 שנים •
20 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
20 ביולי 2009
א ו ר or(מתחלפת) • 20 ביולי 2009
חתולונת1607 כתב/ה: נטלי כתב/ה: א ו ר כתב/ה: לגבי זה אין מה להתווכח..
אבל לא יודעת למה אבל הרבה פעמים קשה לי לדעת מתי לוותר ולהתפשר ומתי לציית? ועד כמה להתמסר? עד כמה שאת רוצה להתמסר, תתמסרי. התמסרות נותנים, לא לוקחים. זה מאוד נחמד על הנייר, אבל בפועל בשטח, הבעיה שגם אני נתקלת בה היא, שאני שומרת על עצמי ואוכלת אותה. שומרת על עצמי ולא מתסמרת בקלות - וממשיכה להשאר לבד. תגידי מה שתרצי, בסופו של דבר זה מתחיל להיות מאוד מייאש ומתסכל שאת מקבלת דחיות על האמת שלך והאני הפנימי שלך. בדיוק למה שהתכוונתי להגיד ולא מצאתי תמילים... תודה חתולונת |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
20 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
20 ביולי 2009
בלוסום(לא בעסק) • 20 ביולי 2009
אחות קטנה כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: נטלי כתב/ה: א ו ר כתב/ה: לגבי זה אין מה להתווכח..
אבל לא יודעת למה אבל הרבה פעמים קשה לי לדעת מתי לוותר ולהתפשר ומתי לציית? ועד כמה להתמסר? עד כמה שאת רוצה להתמסר, תתמסרי. התמסרות נותנים, לא לוקחים. זה מאוד נחמד על הנייר, אבל בפועל בשטח, הבעיה שגם אני נתקלת בה היא, שאני שומרת על עצמי ואוכלת אותה. שומרת על עצמי ולא מתסמרת בקלות - וממשיכה להשאר לבד. תגידי מה שתרצי, בסופו של דבר זה מתחיל להיות מאוד מייאש ומתסכל שאת מקבלת דחיות על האמת שלך והאני הפנימי שלך. בדיוק למה שהתכוונתי להגיד ולא מצאתי תמילים... תודה חתולונת לכבוד הוא לי שהצלחתי לנסח לך את המחשבות והרגשות בצורה מסודרת... |
|
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 15 שנים •
4 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 באוג׳ 2009
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 4 באוג׳ 2009
ציטוט: לגבי זה אין מה להתווכח..
אבל לא יודעת למה אבל הרבה פעמים קשה לי לדעת מתי לוותר ולהתפשר ומתי לציית? ועד כמה להתמסר? מה שמתאים לך כמה שמתאים מתי שמתאים לך ובקשר הנכון תגלי שמה שמתאים לה - מתאים לך מאד <מנסיוני זה בא אחרי שיש קשר שליטה ראוי> |
|
א ו ר or(מתחלפת) |
לפני 15 שנים •
5 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
5 באוג׳ 2009
א ו ר or(מתחלפת) • 5 באוג׳ 2009
מאלפת בשוט ומבט כתב/ה: ציטוט: לגבי זה אין מה להתווכח..
אבל לא יודעת למה אבל הרבה פעמים קשה לי לדעת מתי לוותר ולהתפשר ומתי לציית? ועד כמה להתמסר? מה שמתאים לך כמה שמתאים מתי שמתאים לך ובקשר הנכון תגלי שמה שמתאים לה - מתאים לך מאד <מנסיוני זה בא אחרי שיש קשר שליטה ראוי> ולא קרה אף פעם שזה התנגש? שאת רצית יותר התמסרות או משהו שהצד השני לא רצה? |
|
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 15 שנים •
5 באוג׳ 2009
גם התנגדות ראויה לכבוד
לפני 15 שנים •
5 באוג׳ 2009
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 5 באוג׳ 2009
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט: לגבי זה אין מה להתווכח..
אבל לא יודעת למה אבל הרבה פעמים קשה לי לדעת מתי לוותר ולהתפשר ומתי לציית? ועד כמה להתמסר? מה שמתאים לך כמה שמתאים מתי שמתאים לך ובקשר הנכון תגלי שמה שמתאים לה - מתאים לך מאד <מנסיוני זה בא אחרי שיש קשר שליטה ראוי> ולא קרה אף פעם שזה התנגש? שאת רצית יותר התמסרות או משהו שהצד השני לא רצה? כל הענין באילוף זה ליצור את הרצון הזה בדרך...יש סירוב, שאלות, ספקות ולעיתים ביקורת... ככה זה כשעוסקים באנשים חושבים ולא בסמרטוטים היסוס וסרוב והתנגדות לא צריכים להרתיע את השולטת, המאלפת או האדונית, סירוב והתנגדות הם הקרקע לחיזוק השליטה. ואם לא הוא לא , אז גם זה קורה... ומתמודדים עם זה בחוכמה ובלי לזלזל בנשלט. |
|
electro-z |
לפני 15 שנים •
6 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 באוג׳ 2009
electro-z • 6 באוג׳ 2009
אני יכול להבין בקשה לתמונה כלשהי בראשיתו של קשר על מנת שלא ליצר ציפיות ללא בסיס ולוודא שאכן יש התאמת טעם.
אבל תמונת עירום? לשם מה? אין בכך שום מבחן אמון כי לאחר שיחה קצרה אין שום בסיס לאמון בינתיים, אולי למשיכה וגם זה מוטל בספק. אין בכך דבר מעבר לסיפוק היצר המציצני של הצד השולט לכאורה אשר עצם היותו מהזן השולט מוטל בספק, במיוחד לאור "דרישה" ולא "בקשה" שסירוב לה הוא לגיטימי לחלוטין ואינו אמור לעורר גלים או לערער בכהוא זה את הקשר החדש הנוצר זה לא מכבר. לכנות פרסום של תמונת עירום של נשלטת ברבים "עונש" זה טמטום מוחלט, אין בכך שום עונש בשום צורה אלא עבירת אמון בוטה וגסה ואם הייתי נשלט, "עונש" כזה היה גורם לי לא רק לזרוק את "השולט" המפוקפק הזה מכל המדרגות אלא גם לגרור אותו לבית המשפט אם יש קייס לעבירה פלילית או אזרחית ולעשות לו חור ענק בחשבון הבנק כך שלא יעז לעולם "להעניש" אף אדם עוד לעולם בשום סוג של עונש. אני מכיר אישית גם מקרים שאחזקת תמונות עירום היתה קלף ששימש לסחיטת הנשלטת, בעיקר סחיטה מינית. לא חסרים חזירים בעולמנו ומולם תמימים אשר נופלים ברישתם ונסיים במילותיו של אברהם חלפי: "אל נא תרע לתמימים. הם אינם יודעים מדוע ברק פוגע בעץ הנושא את פריו לתומו. אל נא תרע לתמימים הם אינם יודעים מדוע אדם מחלל את צלמו" בדגש על צלמו ודמותו |
|
bigboy20(שולט) |
לפני 15 שנים •
11 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
11 באוג׳ 2009
bigboy20(שולט) • 11 באוג׳ 2009
פותחת הפוסט, אני אישית מעדיף קודם את "הרגשות" - כפי שכינית זאת.
להכיר, ללמוד את הפטרנר, לדעת מה מדליק יותר ומה פחות, ומשם להתקדם. BigBoy20 |
|
Victoria Frances(שולטת) |
לפני 14 שנים •
11 בנוב׳ 2009
את מבינה
לפני 14 שנים •
11 בנוב׳ 2009
Victoria Frances(שולטת) • 11 בנוב׳ 2009
את נמצאת באתר שרוב המטרות כאן הן לסקס.
מה את יכולה לצפות? ואולי זה באמת רעיון לא רע לדבר כמה דקות עם בחורה, לדרוש ממנה תמונת עירום וכך בעצם חוסכים הרבה זמן. |
|
ריפרף |
לפני 14 שנים •
11 בנוב׳ 2009
Re: עירום
לפני 14 שנים •
11 בנוב׳ 2009
ריפרף • 11 בנוב׳ 2009
א ו ר כתב/ה: טוב אז אני אור מתחלפת דו מינית...
אני מחפשת קשר של שליטה עם בת וקשר וונילי עם בן... ואני מין משלבת שתי עולמות שונים לגמרי עם חוקים וערכים שונים... אני די רגילה לעולם הונילי...ומי מאיתנו לא?די נולדנו וגדלנו לתוכו אומנם אני לא בן אדם שמרני אבל כשבחור אומר לך אחרי חצי שעה אני רוצה תמונה שלך בערום את די מבינה שהוא סתם מחפש איזה סטוץ ומשהו ממש לא רציני לגביך אבל מה קורה כאשר את מכירה מישהי,שולטת,שמבקשת ממך את אותה הבקשה? לנשלטות?זה מדליק לכן נורה אדומה?אתן רואות בזה מין מבחן?אתן ישר מוכנות להתמסר?זה נירא לכן לגיטימי? ומה איתכן השולטות?אתן חושבות שזה לגיטימי לבקש בקשה כזאת אחרי כמה שעות של שיחה?האם אתן רואות בזה מין מבחן התמסרות ונכונות להישלט ולשרת? ובכלל מה דעתכן ודעתכם על זה? מתי בעצם מתחיל הקשר של השליטה?ממתי מתחילים בעצם מלהיות סתם שולטת ונשלטת לזוג?האם ישר מתחילים עם ענין המין או קודם הרגשות?מתי בכלל מתחילים עם ענין הערום? לא נראה לי בעיתי. |
|