נוריתE |
לפני 15 שנים •
26 ביולי 2009
ה הפתעה
לפני 15 שנים •
26 ביולי 2009
נוריתE • 26 ביולי 2009
חלק 1
היא באה באותו אחרי צהריים לדירה,כהרגלה הדלת ,היתה פתוחה היא ידעה שהאדון נמצא באחד החדרים,אבל גם ידעה,שלא לחפש אותו התארגנה,הניחה את התיק שלה בצד והוציאה ממנו את השקית שלה, נכנסה לחדר השני ושם על שולחן קטן פרסה את השוטים והוויברטורים -היתה לה חצי שעה ,לארגן את עצמה והיא כבר למדה לעשות את זה ביעילות. התפשטה מהר קיפלה את הבגדים בארון נכנסה למיקלחת שמה כבר המתין לה הסבון שלה ומגבת גדולה ישבה על האסלה לקחת את הצינור של הבידה החדירה לתוכה קלות ולחצה על הזרם שוב שוב עד שהתרוקנה והיתה בטוחה שהחור שלה נקי לגמרי רק אז לקחה סכין גילוח חדש פתחה מיים חמים והתקלחה ארוכות מקפידה גם להסיר כל שערה ושערה מיותרות שלא הסירה בגילוח בביית רק אז התנגבה ייבשה את עצמה מציצה מזווית העיין על שעון הקיר בדיוק נכנסה לחדר ירדה על ארבעותיה מתקפלת בתנוחה שלה ממתינה לאדונה ואכן הוא נכנס ,היא הרגישה אותו לא מעזה להרים ראש וגם לא להציץ מזווית העיין וכשרגליו קרבו אליה והיא נשקה את נעלו מתרפקת אליה לכמה שניות יקרות הוא רכן עלידה מלטף את גוף הכלבה שלו בוחן בודק אותה כמו כל פעם מחדש מסתכל על הסימנים מהשבוע שעבר ,מעריך את מעשה ידיו כל גופה רעד מנוחכות אדונה מיראה כלפיו כמו כל פעם היא לא ידעה מה יעשה בה באותו ערב וציפתה לזה מיוחמת רעבה מרטיבה משבוע של לבד ופינטוזים הוא קם מעליה ויצא מהחדר היא רעדה לאיפה . ולא העזה לשאול אותו רק המתינה שיחזור ואז שמעה מוזיקה ממלאת את כל הביית ברעש שלא היתה רגילה אליו שמה רגילה רק לקול הצלפות השוטים ולגניחותיה יללותיה שלה ואדונה חזר לחדר נעמד על ידה שוב לשניות התרפקה אל נעלו יש לי משהו בשבילך ,כלבה שלי,הוא ליטף את ראשה,משהו שלא הבאתי לך עד עכשיו מוחה גם בלי רצון משלו,התחיל לתהות מה הכין לה אדונה הפעם ולא שאלה משהו,הוא המשיך שהבטחתי לך מזה זמן ולא הבאתי לך עד היום המוח של הכלבה תאמץ לשווא מרוקן מכל מחשבה רק כף ידו שעברה עליה העסיקה אותה ובעוד הוא מכניס אצבע ועוד אחת ועוד אחת לבדוק כמה היא רטובה והיא היתה מאוד רטובה ורועדת תודה אדונשלי היא לחשה ,מראש תודה לאדוני שלי הרגע הכמעט אינטימי עבר והוא קם הלך אל השולחן הקטן ,מה לקחת כלבה שלי,שאל שאלה רטורית כמעט שוט,חגורה...או?..רצועת עור? תהה לעצמו קצת מישועשע מה שיחליט אדוני לחשה לו, החלטה טובה מאוד כלבונת ,שמעה את החיוך שבקולו היא שמעה את השריקה שניה לפני שנחת השוט על אחוריה המרטיטים, נחת שוב שוב ושוב מכאיב אותה מעביר בה זרמים בכל הגוף מהתחת אל המוח ובחזרה אל הכוס המתכווץ הכאב התפשט כבד כבד גלים גלים והיא כולה היתה מרוכזת ביד המונפת שלא ראתה ובשוט הנוחת עוד עוד ועוד פעם על אחוריה הכואבים המאדימים סופרת בשקט בלב וכבר הגיעה לשלושים כשהתחילה לשקוע ולאבד את הספירה לא לפול אמר קול אדונה להשאר כלבה לא ליפול והיא עשתה כמצווה עליה הוא הפסיק אחרי עוד מספר דקות והיא נותרה מקופלת על מקומה שבשטיח מניח לה לשקוע אל הכאב שלה ולרחף לאט לאט אל הספייס והיא, בכלל לא הרגישה שיצא מהחדר נותרה שמה על מקומה מתנדנדת לאט קדימה אחורה כמו בתפילה חרישית פרטית משלה אחרי כמה זמן נפתחה שוב דלת החדר וקודם כל היא שמעה את כל אדונה ואז רק אז יוצאת טיפי מהספייס מעיזה להרים ראש להגניב חצימבט היא קלטה שיש איתו עוד אנשים ישוע מריה ויוסף א ל ה ים שלי אמר בתוכה משהו קטן היא שמעה אותו מדבר אליהם ולא שמעה מילה מוחה כמו נאטם כמו הראיה הסלקטיבית שלה גם שמיעה שכזאת היא פיתחה לה מאזינה רק לקולו שלו כאשר דיבר אליה אדונה שלה הוא ניגש אליה הפך אותה על גבה והמשיך לדבר ואתזה,היא שמעה רבותי,זאת הכלבה שלי, מוכנה בשבילכם בכל חורי גופה נכון?כלבה .?היא קלטה שהוא מדבר אליה כן אדוני שלי תודה אדוני שלי לשמש אותם אדונישלי היא לא ידעה כמה גברים היו בחדר וזה ממש לא היה משנה רק הרגישה את קול אדונה מתרחק ממנה קצת בעוד הוא הלך והתיישב על הכורסה שלו ומצית סיגריה תהנו רבותי אמר, היא שלכם. היא רעדה שוכבת שמה על השטיח פתוחה חשופה בפניהם על גבה עוצמת עיניים, מרגישה שמתקרבים אליה ולא אדונה הוא שמתקרב בעוד ידיים זרות התחילו לגשש את גופה כולו לממש אותו כמו להעריך שווי של נתח בשר בשוק ידיים התעסקו בשדיה וקול זר אמר "עטינים נאים יש לה לזאתי רק חבל שהפטמות קטנות כל כך" יד אחרה התחילה להתעסק בין רגליה והיא נאבקה שלא לסגור אותן שלא לזחול על גחונה אל אדונה ולהגיד פוחדת אדון שלי פוחדת כלבה שלך זרים יד זרה אוננה את הרכוש של אדונה פולשת פנימה לתוך הכוס הרטוב מעסה את הדגדגן שהתנפח כמו בתגובה פאבלובית מותניית ידיים סחטו את הפיטמות לחצו צבטו משכו הכאיבו והיא גנחה בין אם מהכאב בפטמות בין אם מהיד שחדרה לתוכה אחד אחר רכן לידה מפנה את ראשה מרים אותו דוחף לה לפה כלי זיין למצוץ אותו מחזיק בראש דופק את הגרון והיד הזרה המשיכה לדפוק את הכוס עמוק עמוק ושההכלי יצא לה מהפה יצאה גם היד וידיים פשקו את רגילה מרימות אותן וכלי זיין זר נכנס אל תוך הכוס שהיה עד כה לשימוש פרטי של אדונ שלה היא גנחה בבהלה של חצי צעקה מבוהלת גם מהחדירה הנוקשיית וגם מעצם הרעיון וקול אדונה פקד שקט כלבה תהני והזר דפק את הכוס הרטוב החם הנוזל מתכווץ, דפק בגסות ודיים עוד משוו צבטו את הפיטמות והיא גנחה גנחה גנחה שוכחת איפה היא מזדיינת עם זר לעיני אדונה שלה להנהתו.. |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
26 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
26 ביולי 2009
נוריתE • 26 ביולי 2009
חלק 2
כלי הזין הזר יצא מהכוס באמצע גמירה שבאה אליה וזין אחר נתחב לפה מאונן בו דופק אותו מהר בגסות בעוד אגרוף זר מפלס את דרכו בכוס והם כל הזמן מעירים הערות עליה שהיא בקשי שמעה בנוסח אחלה זיון הכלבה שלך ... רטובה כמו זונה היא תקבל גם בתחת אגרוף.? ובלי לחכות לתשובה בעוד אגרוף חופר בכוס הדילדו שלה נכנס לתחת מוציא ממנה צעקה וקול אדונה בקשי ברקע, אחרי שתרחיבו את התחת שלה כמו שצריך יכנס שמה גם אגרוף אני בעצמי אכניס אותו לכלבה שלי והיא נדפקה הזדיינה בשני החורים עולה ויורדת בגמירות והתכווצויות בלתי פוסקות גונחת מיללת כמו הכלבה המזדיינת שהיא היד והדילדו יצאו והיא נהפכה בלי שום רשמיות על ארבע מועמת תחת מורם ראש בשטיח כשזיין חדר לתחת הכואב מהדילדו , מזיין דופק אותו חזק מהר אדוני אדוני אדוני היא יללה גונחת אדונישלי מה כלבה? דופקים דופקים היא מלמלה מבולבלת מזיינים את הכלבה שלך אדוני מזיינים אותה זרים כבר כמו בלי הכרה כן כלבה שלי דופקים אותך בתחת אמר לה אדונה הזיין הזר לא ריחם העמיק פנימה פנימה ועוד איכשו משיהו הצליח להכניס גם את הדילדו בכוס שוב היא הזדיינה בשני חורים "חייבים סנדוויץ" שמעה קול יצאו ממנה הזיין הדילדו והיא על הריצפה מורמת לשבת על מישהו זר תדפקי את עצמך זונה אמר הקול הזר תדפקי את עצמך על הזיין שלי קדימה יאללה אימשי הוא החזיק בה חזק והיא חצי משחילה דופקת את עצמה חצי מזויינת גונחת גונחת גונחת ואז כשהיתה משופדת לחלוטין על הכלי הזר הוא משך אותה קדימה לחצי שכיבה עליו זין נדחף לה לתחת עד הסוף בנגיחה אחת מוציאת זעקה ושניהם דפקו אותה ומישהו שכניראה לא חשש מנשיכה לא מכוונת עוד דחף לה זיין לפה שני כלי זיין נכנסים יוצאים מתואמים בכוס בתחת גניחות שלה נאקות שלהם היא כבר כמעט לא הרגישה איך היא מושכבת על גבה על השטיח ואדונה ניגש אליה מה את? שאל דרש כלבה אדונישלי היא יללה מה ? את?! חזר ודרש זונה,אדוני זונהההההה אז,הוא רכן מעליה מכניס כףיד אל התחת שפתחו אחרים עד הסוף ,דופק אותה שמה עמוק עמוק והיא רק גומרת גומרת גומרת מהכאב שלו ואז רק אז כשסיים איתה והיא שכובה על השטיח אפופה לחלוטין עמדו כולם מעליה, מאונננים ואז אחד אחד שופכים עליה את הזירמה שלהם אחרי שהלכו כולם היא הרגישה את אדונה מתקרב אליה רוכן לידה מלטף את הרכוש שזויין עד עצם החצי מעולפת שלו והיא נישקה את כף היד לא מסוגלת להוציא הגה רק דמעות חמות של תודה כיסו את ידיו בנשיקה שלה. |
|
ששכ(שולטת) |
לפני 15 שנים •
26 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
26 ביולי 2009
ששכ(שולטת) • 26 ביולי 2009
מקווה שזו פנטזיה ולא מציאות
|
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
26 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
26 ביולי 2009
נוריתE • 26 ביולי 2009
הבהרה כזה למי שלא היבינו שזאת פנטסיה?
זאת פנטסיה. |
|
ה דום שלך(שולט) |
לפני 15 שנים •
27 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
27 ביולי 2009
ה דום שלך(שולט) • 27 ביולי 2009
nurit כתב/ה: הבהרה כזה למי שלא היבינו שזאת פנטסיה?
זאת פנטסיה. באופן אישי מעדיף לשמור לעצמי את מה ששלי אבל ברמת הפנטזיה היא מדהימה |
|
יערה46 |
לפני 15 שנים •
27 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
27 ביולי 2009
יערה46 • 27 ביולי 2009
אהבתי...........
בין אם זו פנטסיה או מציאות |
|