bael{בורדו בי} |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
bael{בורדו בי} • 10 באוג׳ 2009
נשלטים ראו הוזהרתם. זה תמיד מתחיל ב"חייה של הנמלה הטיבטית" וזה נגמר ב"חיי המין של האנקילוזאורוס" או "כיצד ג'יגנטוזאורוס בא לעולם?) אבל אם יש כאן מישהי שיכולה להסביר לי במעשי 53 מתוך 64 התנוחות אומנויות בקאמה סוטרה (סורי, קצת בעיות בהבנת הנקרא) אודה על כך. |
|
אחת כזו |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
אחת כזו • 10 באוג׳ 2009
bael כתב/ה: נשלטים ראו הוזהרתם. זה תמיד מתחיל ב"חייה של הנמלה הטיבטית" וזה נגמר ב"חיי המין של האנקילוזאורוס" או "כיצד ג'יגנטוזאורוס בא לעולם?) אבל אם יש כאן מישהי שיכולה להסביר לי במעשי 53 מתוך 64 התנוחות אומנויות בקאמה סוטרה (סורי, קצת בעיות בהבנת הנקרא) אודה על כך. לא עדיף שתנסה קודם למצוא מישהי שתעלעל לך..? |
|
bael{בורדו בי} |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
bael{בורדו בי} • 10 באוג׳ 2009
אחת כזו כתב/ה: bael כתב/ה: נשלטים ראו הוזהרתם. זה תמיד מתחיל ב"חייה של הנמלה הטיבטית" וזה נגמר ב"חיי המין של האנקילוזאורוס" או "כיצד ג'יגנטוזאורוס בא לעולם?) אבל אם יש כאן מישהי שיכולה להסביר לי במעשי 53 מתוך 64 התנוחות אומנויות בקאמה סוטרה (סורי, קצת בעיות בהבנת הנקרא) אודה על כך. לא עדיף שתנסה קודם למצוא מישהי שתעלעל לך..? רגע, זאת הצעה? |
|
immortal(נשלטת){MrMiller} |
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 באוג׳ 2009
immortal(נשלטת){MrMiller} • 10 באוג׳ 2009
bael כתב/ה: אחת כזו כתב/ה: bael כתב/ה: נשלטים ראו הוזהרתם. זה תמיד מתחיל ב"חייה של הנמלה הטיבטית" וזה נגמר ב"חיי המין של האנקילוזאורוס" או "כיצד ג'יגנטוזאורוס בא לעולם?) אבל אם יש כאן מישהי שיכולה להסביר לי במעשי 53 מתוך 64 התנוחות אומנויות בקאמה סוטרה (סורי, קצת בעיות בהבנת הנקרא) אודה על כך. לא עדיף שתנסה קודם למצוא מישהי שתעלעל לך..? רגע, זאת הצעה? בימי הצעירים בתור רוכלת צועניה בסרביה, זכור לי שעלעלתי לגברים רבים...... |
|
שחורה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
11 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
11 באוג׳ 2009
שחורה(שולטת) • 11 באוג׳ 2009
מעולם לא עלעלת לנשים?
ובכן רבותיי אני פונה ללב שלכם אם לא תתקבל הצעת מועמדות רצינית למשרה אאלץ להתקע עם הנמלה הטיבטית,אשאר חסרת תרבות ומתבהמת. |
|
סקרן1 |
לפני 15 שנים •
11 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
11 באוג׳ 2009
סקרן1 • 11 באוג׳ 2009
גברתי אמרי מתי ואני העזור לך להכנס לעולם הספרים
|
|
צלילה |
לפני 15 שנים •
11 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
11 באוג׳ 2009
צלילה • 11 באוג׳ 2009
רגע של רצינות
לפני שנתיים וחצי היה לי בחור כזה (ינואר 2007 אם לדייק ) הוא היה מגיע כל ערב לביתי ומקריא לי עד שהייתי נרדמת כמובן שהיתה הכרות קודמת ואישית בעברנו הוא היה יושב לצידי ואני הייתי במיטה עטופה בפוך ומקריא לי מספר שקנה עבורי זאת היתה תקופה מרגשת שאני נזכרת בה ועולה בי חיוך . בימים אלה חזרתי לדבר איתו , אולי זה שווה שיחזור |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
דוכיפת(נשלט) • 15 באוג׳ 2009
ללא גבולות כתב/ה: רגע של רצינות
לפני שנתיים וחצי היה לי בחור כזה (ינואר 2007 אם לדייק ) הוא היה מגיע כל ערב לביתי ומקריא לי עד שהייתי נרדמת כמובן שהיתה הכרות קודמת ואישית בעברנו הוא היה יושב לצידי ואני הייתי במיטה עטופה בפוך ומקריא לי מספר שקנה עבורי זאת היתה תקופה מרגשת שאני נזכרת בה ועולה בי חיוך . בימים אלה חזרתי לדבר איתו , אולי זה שווה שיחזור אכן החורף מתקרב וגם הפוך חוזר |
|
שיקי(נשלט) |
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
סוף סוף פטיש חדש ולא מוכר...
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
שיקי(נשלט) • 31 באוג׳ 2009
אחרי כל כך הרבה זמן בכלוב אני חייב לציין שאת הפטיש הספציפי הזה טרם תיעדנו ולדעתי הוא ייכנס בהליכה לפנתיאון הפטישים הישראלי שאינו מבייש כלל וכלל...
מי יודע, אולי פעם עוד נצליח לזעזע את אומות העולם בסטארט-אפים נועזים אפילו יותר מזה... אני בטוח שאפילו הנמלה הטיבטית הייתה מאושרת לגלות שהיא עזרה לפתח זן חדש של פטישים שטרם ידעה מדינת ישראל. אני בטוח שדקה אחרי שתרשמי את הפטנט, העולם כולו יעמוד ויריע לך (אפילו השוודים) על המקוריות ויכולת ההמצאה הנדיר שלך. אם לא יימצא העבד המבוקש במדינתנו הקטנה ישראל (נו את הרי יודעת שהישראלים מאוד עדינים ושונאים עבודות שחורות) לדעתי את צריכה להתחיל לשקול לייבא עבד כזה ממדינות בעלות כוח עבודה זול במיוחד, אולי אפילו מטיבט (יש מצב שהוא יוכל אפילו להביא לך נמלה אמיתית משם!!! ) כמה מסעיר! |
|