ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שפיץ או מעוגל?

יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 15 שנים • 12 באוג׳ 2009
אנדרפוט כתב/ה:
לא פלא שאדם שהוא מתחלף לא הבין כלל את ההקשר

בעע, קונבנציות מכלילות.
לאהוב גם עוגת גבינה לא הופך אותך לאחד שלא מבין בבשר.
קייסי

אנדרפוט

קייסי • 12 באוג׳ 2009
"קייסי - מתחלפים הם אנשים לא רציניים בעיני. גם מזוכיסטים או סאדיסטים הם לא רציניים כך שאין פה אפליה.

לגבי החברה היפנית ואכזריותה כלפי נשים אין לי שום עניין בכך בכלל, שפיץ בנעל הוא עניין של בחירה וטעם ולא של השפלת נשים. אין טעם להפוך כל נושא שקשור לג'נדר לקרדום לחפור בו קצת דיכוי."

ראשית, רגלי הלוטוס הן חלק מהמסורת הסינית ולא היפנית.
שנית, לא הפכתי שום נושא לקרדום לחפירת דיכוי. לא קראת אותי בקפידה. אני טוענת שמושאי הפטיש נתפסים בעיננו כאירוטיים בגלל סט של הקשרים ואסוציאציות, מודעים ולא מודעים. וסיכמתי, בדיוק כמוך, שמדובר בסופו של דבר בטעם אישי. שהרי עולם האסוציאציות שלנו אינו חופף ואינו מושפע מאותם אילוצים והתנסויות.
ולגבי נעלי שפיץ, האסוציאציה שהן מעוררות בי לא כוחנית כלל. אם כבר, הן ליצניות בעיני. אתה חייב להודות הן מזכירות קצת את נעלי ליצני החצר מחודדות השפיץ עם הפעמון האימבצילי בחרטומן.
Bloody
Bloody • 12 באוג׳ 2009
אנדרפוט, בכל הנוגע לשפיצים בנעל - רק אתה רציני.
אנדרפוט
אנדרפוט • 12 באוג׳ 2009
אנה-דן, כמובן שלא התכוונתי ברצינות, למרות שיש בי נטיה לחשדנות ממתחלפים משום שהם כמו אוהדי כדורגל בלי קבוצה. היות ולי יצא פעמים רבות להתחלף אני לא יכול באמת ללכלך על קבוצת הסליז הספציפית הזאת. ואחרי ארועי השעה כאשר גם אסור להתלכלך על הומואים אז מה נשאר כבר למיזנטרופ הממוצע לעשות בעולם הזה?

קייס, קודם כל אני לא מסכים לליצנות. לדעתי הקצה העגול הוא ליצני ילדותי ובטעם רע. זה נכון שיש שפיצים שלוקחים עצמם ברצינות מדי ומקבלים נטיה כלפי מעלה. או אז הם מאבדים את יתרונן השפיצי בעיני והופכים להיות קריקטורות מוגזמות של משהו שפעם היה טוב.
לגבי הסינים או היפאנים (שההבדל התרבותי המהותי ביניהם לטעמי הוא שהסינים אוהבים שום) זה לא שלא הבנתי אותך כראוי אלא שפתאום הכנסת לתמונת הדיון על מה סקסי ומה קצת פחות סקסי, ענייני רגליים קטועות וגנגרנות ומוגלה וסירחון של אכזריות והתעללות בנשים (או באנשים לצורך העניין).

השפיץ עושה לי את זה משום שהוא מגזים את האישה ועוזר לה להפוך לאובייקט מיני בלי לתבוע תשלום כבד מדי (כמו העקבים) ולכן זהו טעם לגיטימי מאוזן ומעל לכל - טעם טוב בנעלי נשים. אישית כגבר הייתי מת להסתובב עם נעלי שפיץ אבל אנשים עוד עלולים לחשוב שאני ערס מאיטליה.
קייסי

אנדרפוט

קייסי • 12 באוג׳ 2009
אל תתן לזה להפריע לך, חומד. נחבק אותך גם בנעלי שפיץ מגוחכותicon_smile.gif
Bloody
Bloody • 12 באוג׳ 2009
אנדרפוט, זה הכל סתם דיבור באוויר, תן תמונות רלוונטיות להמחשה icon_smile.gif
אנדרפוט
אנדרפוט • 12 באוג׳ 2009