Lady Izadora(שולטת){השד} |
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
ניני ניני ניני ניני
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
Lady Izadora(שולטת){השד} • 13 באוג׳ 2009
אתם קוראים לה כבשה
לי היא חברה . מאירה לנו את הבוקר בנופים ושדות ילדת טבע שכזאת . הציפורים פוצחות בשירה העגבניות מרקדות סמבה בגינה לניני יום הולדת היום והשמחה רבה . הכרתי אותך פה נראה כאילו לפני מיליון שנה ומאז את חלק מחיי מספרות סודות מקשיבות לדמעות צוחקות משטויות . מבקשת את כל הטוב שבעולם עבורך ועבור החשובים לך . שפע ברכות ואיחולים בריאות אושר ו...... עוד מלוא הטנא . מלא מלא חיבוקים אני במקום תמונה של פרחים מוקדש לך שיר בביצוע מיוחד לטעמי האם תרקדי איתי לכבוד יום הולדתך? http://www.youtube.com/watch?v=BjqKN9TQDu4 |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
יום הולדת לנינוש
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
דיווה(מתחלפת) • 13 באוג׳ 2009
ברכות אישה מיוחדת
כותבת שאותי תמיד מחייכת.. מאחלת לך שתמיד השמיים יהיו בהירים בשבילך שכל משאלותייך יתגשמו אושר.. ואושר ואם אפשר עוד.. עד 120 מ-ז-ל ט-ו-ב !!! }{ + חיבוק שמורים לך |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 13 באוג׳ 2009
לכבשה שלנו!
יפה שלי - אני אומרת בקול חזק ובוטח - יומולדת שמייח! מאחלת לך להמשיך להיות מהורהרת, פושטקית, נאהבת ואוהבת, אמא טובה (ששש זה אני החלטתי... D: ), מאחלת לך המוני מזל טוב, אושר כושר ועושר ואיך לא... ה כ א ה ב ה |
|
משחקת באש |
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
נינוש
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
משחקת באש • 13 באוג׳ 2009
אני מצרפת את ברכתי
לשלל הברכות כאן רוצה לאחל לך את כל הטוב שבעולם את כל האושר והשמחה שלעולם לא ירד חיוך מפנייך שתמשיכי להיות הכבשה הכי הכי מזל טוב נינוצ'קה לשנים יפות מאושרות זר פרחים צרור חיבוקים ונשיקות |
|
לא סתם אישה(נשלטת){octopus} |
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
לא סתם אישה(נשלטת){octopus} • 13 באוג׳ 2009
כבשה אהובה שלי
אישה מופלאה שכל כולה חיוך ואהבה כן כן, זו את וגם בזמנים לא קלים את תמיד תמיד נשארת עם הראש מעל למים ואופטימיות בלתי נגמרת אופטימיות כזאת, שמשפריצה לכל הכיוונים שנוגעת בכולם, שעוטפת. אוהבת אותך נינוש יקרה ומאחלת לך את כל הטוב שיש לעולם הזה להציע כי כל כך כל כך מגיע לך מזל טוב יקרה ויומולדת שמח מאד מאד באהבה גדולה מקולי וממני |
|
בריז'יט(אחרת) |
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
אשה מקסימה
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
בריז'יט(אחרת) • 13 באוג׳ 2009
אשה מיוחדת ומופלאה
תמיד קשובה תמיד נכונה תמיד מעניקה מעצמה מחוכמתה ומניסיונה אוהבת אותך כבשה על מה ומי שאת מאחלת לך את כל הטוב שיש המוני המונים של מזל טוב המון טוב בטוב נשיקות וחיבוקים |
|
natti(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
הכבשה חוגגת יום הולדת והשמחה רבה
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
natti(נשלטת) • 13 באוג׳ 2009
מה נברך אישה שכולה טוב שמלאת אהבה שתמיד תמיד מגיעה עם חיוך נפלא ולב ענק שרק מוכן להכניס אליו את כולם אז לך כיבשונת אהובה נאחל את כל הטוב שיש בעולם שתמיד תהי מוקפת באהבה שהכל יהיה הרבה יותר קל שגיל הטיפש-עשרה יעבור לו במהרהו שאת, את יפתי תישארי תמיד כמו שאת מ-ד-ה-י-מ-ה אז צרור ברכות ואין ספור חיבוקים עוגת גבינה אחת שלך כבר מחכה – שנים מזל טוב טוב ליום ההולדת ושנה של טוב שנה של בריאות שנה של חגיגות אוהבים אותך והרבה W&n |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
המפקדת(לא בעסק) • 13 באוג׳ 2009
מזל טוב תלתל יוצאת דופן מקסימה שכמוך
מאחלת לך עוד הרבה כאלה ומלאים בשמחה כמו שמגיע לך |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
מזל טוב לכבשה הצפונית :)
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
Madame T(שולטת) • 13 באוג׳ 2009
מאחלת לך רוב בריאות, אהבה ואושר (וגם קצת עושר לא יזיק ). הרבה הנאה מהטלה שגדל, ורק נחת.
עד מאה - כעשרים! |
|
ניחוח אישה |
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באוג׳ 2009
ניחוח אישה • 13 באוג׳ 2009
נין יקרה שלי
מזל טוב גדול ליום ההולדת צרור פרחים צבעוניים עם ניחוחות של אביב ופריחה מלא הטנא ברכות ואיחולים מלב אל לב עם חיבוקים וגם נשיקה אושר, בריאות, שמחה והצלחה לשנים שחלפו ולאלה שעוד נכונו לך הישארי כמו שאת: אדיבה, נעימה, מסבירת פנים, רגישה ונפלאה.... ממני - באהבה רבה |
|