ניני |
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
לאיזי שלי יום הולדת!!!
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
ניני • 14 באוג׳ 2009
לחברה המדהימה שלי, איזי
לבובה שלי לאיזי הבוביקי האחת המיוחדת ! צרור ברכות ואהבה לך ליום הולדתך יפה שלי. מאחלת לך שתמשיכי בקו שאת עליו עכשיו, (למרות שלא מספרים לי עלום בבית הזה!) שימשיך לך הטוב ושתהיי מאושרת! ים של בריאות ואהבה, שתדעי רק נחת ואושר ושהחיוך הקורן שלך לעולם לא ימוש משפתותייך! זכיתי לפני מספר שנים להכיר אותך ןמאז אני רק נפעמת מהכוחות המיוחדים והיופי שיש בך מהרוך והאצילות והערכים המיוחדים (את יכולה להמשיך להתנגד –פחחחח) אוהבת אותך מאד בוביקי שלי תמיד תמיד מתגעגעת אלייך ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם ואמן שיתגשמו כל משאלות ליבך!! אוהבך מכל הלב !!!!! חיבוק ענק ליומך המיוחד אהובה שלי |
|
natti(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
natti(נשלטת) • 14 באוג׳ 2009
לאישה שדעתה תמיד נחרצת שאני אוהבת איך שהיא מקללת אישה שכשהיא אוהבת היא אוהבת לך איזוש נאמר מזל טוב ליום ההולדת ונאחל שתמיד תהי מאושרת כמובן בריאות וכושר ויושר שתמיד תדעי אהבה שתמיד תחייכי ותהי שמחה מגיע לך אישה יפה. מאיתנו מזל טוב עם חיבוק וגם נשיקה W&n |
|
מצייר ריח שיגעון(שולט) |
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
מצייר ריח שיגעון(שולט) • 14 באוג׳ 2009
תשוקות האש
שבך בוקעות מנקבי גופך ולוחשות הן לכל הסובב אותך אישה שקולך נובע כמי קריסטל שבריריים המתנפצים מול סכר החיים והנה יומלדת לך וכמעט הגשמת את כל חלומותיך מזל טוב!!
ימים של .... זונה נאמנה כלבה מחונכת ואמא מאושרת |
|
bael{בורדו בי} |
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
מזל טוב
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
bael{בורדו בי} • 15 באוג׳ 2009
מזל טוב אישה יפה ויצירתית שכמותך.
לא יכול להתחרות עם ניני ונתי בברכות שלהן אבל אני יכול לברך מעומק ליבי: המון מזל טוב, אושר, בריאות, אהבה, פרנסה ונחת (גם מהיורשים)........תבחרי את את הסדר הנכון bael |
|
Lady Izadora(שולטת){השד} |
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
Lady Izadora(שולטת){השד} • 15 באוג׳ 2009
תודה לכולכם על מילים חמות
לך ניני חברתי המסורה לנתי וויפ לעיניים יפות (ריקוד מושחת) ולבאל (דש בבית ) |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 15 שנים •
16 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
16 באוג׳ 2009
צ'יטה(שולט) • 16 באוג׳ 2009
איזי, מקסימה ומדהימה, מלאה פאשן, אהבה, סקסית בטירוף, התמסרות מובנית, וכוסית על.
בתקופה האחרונה, אני קצת רואה אותך מטושטש, אבל כנראה שכך אמור להיות. אני שמח לראות אותך רוקמת יחסים, טוטאלית כמו שרק את יודעת להיות. מתנצל על האיחור בברכה. אני אוהב אותך חברה שלי, המון מלאנים. מאחל לך ים עצום ורב של אהבה, סקס, ושלל טירופים שונים בסגנונך המיוחד כל כך. חיבוק ענקי, שמוחץ לך את עצמות בית החזה. נישוקים |
|
Lady Izadora(שולטת){השד} |
לפני 15 שנים •
16 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
16 באוג׳ 2009
Lady Izadora(שולטת){השד} • 16 באוג׳ 2009
מסמיקה קשות מכל המחמאות.
האם זאת אני ? תודה צ'יטה |
|