מקבי(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
17 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 באוג׳ 2009
מקבי(מתחלף) • 17 באוג׳ 2009
אין שום בעיה להרשיע פושעים, בייחוד לא בפשעים אלימים, כולל שוד. אלו *תמיד* משאירים עדויות פיזיות, בהן נקשרים הפושעים לזמן ומקום הפשע.
... ואז חותמים איתם על עסקת-טיעון בתמורה לאלף-ואחת טובות מהם (מסירת פרטים וכו'), או שפשוט נותנים להם עונש מגוחך. אז בשביל מה אני צריך את המאגר הזה? הרי בפושעים לא מטפלים כך או כך. אני חלש - אני אזרח שומר-חוק, אין לי יותר מדי קשרים, ואם יבואו אליי "עשית כך וכך, מצאנו את טביעת-האצבע שלך", אין לי מה להגיד, ובניגוד לפושע מקושר ומקומבן, אותי דווקא ישלחו לכלא לזמן ממושך. אין בעיה שתהיה תעודת-זהות ביומטרית. זה דווקא רעיון טוב ושימושי. אבל מאגר - לא ולא, בייחוד לא בארץ החאפ-לאפ שלנו, בה דבר לא נעשה בצורה יסודית, והמאגר הזה, כמו מאגרים אחרים, יהיה פרוץ. המאגר הזה ייתן דבר אחד - הרבה כסף וכוח לאנשים המתעסקים בו, בעיקר חברות פרטיות, חלקן אף לא ישראליות (HP, למשל). עוד לא שמעתי טיעון משכנע בעד המאגר. אם זה היה בחינם, ניחא... אבל זה יעלה מאות מיליוני דולרים, וזה רק בתור התחלה. |
|
ropemind |
לפני 15 שנים •
17 באוג׳ 2009
To מקבי
לפני 15 שנים •
17 באוג׳ 2009
ropemind • 17 באוג׳ 2009
I'm happy to see some people awake around.
We need more like you dear. But having an biometric ID without a database is quit complicated to achieve. And to keep it safe is a lot more complicated Dig this http://news.yahoo.com/s/nm/20090817/bs_nm/us_crime_identity;_ylt=AioYyv4Y9w2MWtmfrkfW59SMwfIE;_ylu=X3oDMTJrbGxlMzh1BGFzc2V0A25tLzIwMDkwODE3L3VzX2NyaW1lX2lkZW50aXR5BGNwb3MDNQRwb3MDNQRzZWMDeW5fdG9wX3N0b3JpZXMEc2xrAzEzMG1pbGxpb25jcg-- I just found it before a few minutes. Creepy isn't it ? Also like you said in your comment, the cost of this. Who's gonna pay for it ? I'm sure you have a good idea about. Have a great day And by the way the best profile i read around here Keep rockin ! |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
18 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
18 באוג׳ 2009
נוריתE • 18 באוג׳ 2009
מקבי כתב/ה: אין שום בעיה להרשיע פושעים, בייחוד לא בפשעים אלימים, כולל שוד. אלו *תמיד* משאירים עדויות פיזיות, בהן נקשרים הפושעים לזמן ומקום הפשע.
... ואז חותמים איתם על עסקת-טיעון בתמורה לאלף-ואחת טובות מהם (מסירת פרטים וכו'), או שפשוט נותנים להם עונש מגוחך. אז בשביל מה אני צריך את המאגר הזה? הרי בפושעים לא מטפלים כך או כך. אני חלש - אני אזרח שומר-חוק, אין לי יותר מדי קשרים, ואם יבואו אליי "עשית כך וכך, מצאנו את טביעת-האצבע שלך", אין לי מה להגיד, ובניגוד לפושע מקושר ומקומבן, אותי דווקא ישלחו לכלא לזמן ממושך. אין בעיה שתהיה תעודת-זהות ביומטרית. זה דווקא רעיון טוב ושימושי. אבל מאגר - לא ולא, בייחוד לא בארץ החאפ-לאפ שלנו, בה דבר לא נעשה בצורה יסודית, והמאגר הזה, כמו מאגרים אחרים, יהיה פרוץ. המאגר הזה ייתן דבר אחד - הרבה כסף וכוח לאנשים המתעסקים בו, בעיקר חברות פרטיות, חלקן אף לא ישראליות (HP, למשל). עוד לא שמעתי טיעון משכנע בעד המאגר. אם זה היה בחינם, ניחא... אבל זה יעלה מאות מיליוני דולרים, וזה רק בתור התחלה. קודם כל...כסף במדינה הזאת, כשצריך לבזבז על שטויות ,הוא זניח ויש ה-מון ממנו רק כשצריך להקדיש אותו למשהו חשוב באמת(כמו למשל...קצבאות נורמליות לזקנים ונכים או..הכנסת תרופות יקרות וחשובות לסל התרופות או...קצת יותר תקציב לחינוך נאות ..להמשיך? אין צורך) אז פתאום אין לאוצר כסף..או תקציב או חשק או מה שזה לא יהיה מה גם שזה כמעט בטוח שכמו שבעלי הכלבים נאלצו ואולצו באיומים וחרמות לשלם מכיסם את הצ'יפים בגוף כלביהם אז גם על זה, אנחנו נשלם. דוגמה ? ..מה יותר אידיוטי מלקבל תעודת זהות חדשה,בחינם, אם בא לך תמונה חדשה אבל אם איבדת או נגנבה לך התעודת זהות,אתה צריך לשלם "קנס".... ונעבור לשאלת ה"לשם מה" אולי כי לבריטניה ארצות הברית ועוד כמה מקומות "כבר יש את זה".? או כל סיבה דבילית אחרת שעלתה במוחו של הוגה הרעיון... בדיוק כמו שאותו הח''כ שרצה שנקבל "אישור מיוחד" לגלוש ב"אתרים למבוגרים" חשב,שזה ימנע את הפדופיליה ברשת בארץ ואת השחתת המוחות הצעירים שגולשים באינטרנט בלי הגבלות והשגחת הורים. |
|
ropemind |
לפני 15 שנים •
18 באוג׳ 2009
welcome
לפני 15 שנים •
18 באוג׳ 2009
ropemind • 18 באוג׳ 2009
I'm very glad to see that reactions start to come over people about this
Read also in the news in our country about local police, they want to pass some laws about it. A real waste of money for sure, instead of reinforcing our national police. They want to create a new force of a police and put the control of it in the hands of cities mayors. Look about how many of these cities heads are in trouble with justice right now and tell me if you want to give them such power And also, the same question : What is the price for this and who's gonna pay ? C u with more news http://www.inn.co.il/News/News.aspx/193223 http://www.haaretz.com/hasite/pages/ShArt.jhtml?more=1&itemNo=1078360&contrassID=1&subContrassID=9&sbSubContrassID=0 Look at this one and remember you are living in a democratic country http://www.inn.co.il/News/News.aspx/193122 |
|
ropemind |
לפני 15 שנים •
18 באוג׳ 2009
To אחותופל וחתולונת
לפני 15 שנים •
18 באוג׳ 2009
ropemind • 18 באוג׳ 2009
By the way i forget to thx about the 2 links you post
lol lmao That's great ! |
|