שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

פנטזיות פרטיות מאוד - פרומו לבלוג שלי

נרקיס ורוד
לפני 15 שנים • 26 באוג׳ 2009

פנטזיות פרטיות מאוד - פרומו לבלוג שלי

נרקיס ורוד • 26 באוג׳ 2009
מה שאני אוהב לדמיין ברגעים פרטיים מאוד שלי ביני לבין עצמי זה שיש לי אדון, גבר שחי איתי. כלפי חוץ אנחנו סתם שני גברים שחיים יחד, אבל כשאנחנו לבד זה נראה קצת אחרת. בפרטיות של הבית שלנו הוא אדוני, אדון נפשי, גופי ולבבי, ואני עבדו הצייתן.
בחוץ אני לבוש כאחת האדם אבל בבית אני מסתובב יחף ורק אזור חלציים קטן חגור למותני, מהדק את הזין שלי לבטני, מונע ממני לגעת בעצמי.
אסור לי לענג את עצמי בלי רשותו, אסור לי לעשות דבר בלי אישור מפורש שלו, בבית כול כולי מכוון רק אליו, לשרת אותו, להעניק לו את כל מבוקשו, להנעים את זמנו.
עוד מעט הוא יכנס, ואני יושב וממתין לו על הספה בבית שניקיתי וצחצחתי במסירות, האוכל שבישלתי למענו מתחמם במטבח, ואני דרוך כולי לקראת הרגע בו הוא יכנס וישב על הכורסה שלו ובלי להביט בי יפשוט את רגליו באנחה ויעצום את עיניו בעייפות.
אני נחפז וכורע לפניו, חולץ את נעליו, מביט בפניו, מחכה לרמז, האם הוא רוצה אמבטיה או ארוחה חמה? עיסוי מפנק או סקס? ואולי שילוב של השניים?
הוא רוצה לאכול קודם ואני מגיש לו את האוכל ומאושר לציית בזריזות לרמז שלו ולהצטנף לרגליו כשהוא יושב לשולחן שערכתי לכבודו בתשומת לב, מביט מלמטה איך הוא אוכל ונהנה, ומתמלא אושר כשהוא משבח את תבשילי, פותח את מכנסיו ומניח לי למצוץ את אברו בזמן שהוא נח אחרי האוכל. אחר כך הוא רוצה לעשות אמבטיה ואני מכין אותה למענו בדיוק לטעמו, ועומד בצד מוכן לשרת אותו במה שיידרש. הוא רוצה שאשפשף את גבו בספוג, ואחפוף את שערו.
ברגע שאני נוגע בו הזין שלי מזדקר ואפילו אזור החלציים ההדוק לא מצליח לרסן את הזקפה הנוקשה שלי. זה משעשע אותו, כבר שלושה ימים לא גמרתי והוא יודע כמה אני חרמן וצוחק, מתגרה בי מעט, משתעשע באברי, מביא אותי עד הסף, אבל לא מניח לי לגמור ואני מצליח להתאפק למרות שזה קשה ומתסכל מאוד. אשכי כואבים והזין שלי בוער, אבל אני מציית בלי תלונה, מאושר להקריב את עצמי כדי להיענות לדרישות אדוני.
המוטיב של ההתאפקות והציות לאדון חוזר ונשנה בפנטזיות הסקס שלי, לפעמים הוא כולא את אברי בתוך חגורת צניעות גברית - שילוב מסעיר של רצועות עור וטבעות מתכת - לפעמים דורש ממני להתאפק בכוחות עצמי, ולפעמים, אם אני ממש ממש ילד טוב וצייתן, הוא מניח לי לגמור בתוך כף ידו, ואחרי שאני מלקק את הזרע שלי מאצבעותיו הוא מלטף את שערותיי שבפנטזיה שלי הן ארוכות הרבה יותר.
גם ללבוש תפקיד חשוב מאוד, לפעמים אני עוטה על עצמי בגדים הדוקים וסקסיים של כוסית זנותית, ולפעמים אני ערום לגמרי חוץ מקולר עור על צווארי. בפנטזיות נועזות יותר יש טבעות מתכת על פטמותיי, ואפילו בזין שלי מושחלת טבעת שמסמלת את השתייכותי לאדוני.
לאחרונה התחלתי להשתוקק לכתובת קעקע על עכוזי, כתובת שיהיה כתוב בה - רכושו הפרטי של ....
בפנטזיה הנוכחית מככב סלאבה במקום אדון עלום שם שפניו מטושטשים. אני מעביר את ידי על בטני ופטמותיי צובט אותן ורואה אותו, נוגע באברי ומריח אותו.
מתחיל לשפשף את הזין שלי ושואף אליו, למגעו, לחיוכו, לריחו, משתוקק להשביע את רצונו, לסבול למענו, להיות הכוסית הכנועה שלו, עבדו, רכושו, להקדיש את כול כולי לשירותו, להיות נאמן רק לו.
ידי עולה ויורדת במהירות על אברי הזקוף ואני מדמיין אותו מעוטר בפירסינג עבה, קשור ברצועות עור שסלבה הידק עליו בכוח, אוסר עלי לגמור בלי רשותו המפורשת. פי הטבעת שלי פועם מרוב תשוקה אליו כשאני מדמיין את עצמי יושב על הזין שלו שממלא אותי, קורע אותי ומכאיב לי.
הדם דוהר בעורקי, ליבי דופק במהירות, עוד רגע אני גומר, ופתאום, דפיקה בדלת...
נרקיס ורוד
לפני 14 שנים • 19 ביוני 2010

פתחתי בלוג

נרקיס ורוד • 19 ביוני 2010
icon_biggrin.gif
נרקיס ורוד
לפני 14 שנים • 20 ביוני 2010

תודה רבה!

נרקיס ורוד • 20 ביוני 2010
וההמשך נמצא באתר הבלוגים.
Brave Dwarf
לפני 14 שנים • 25 ביוני 2010