Beta Male |
לפני 15 שנים •
24 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 באוג׳ 2009
Beta Male • 24 באוג׳ 2009
חור מלא משמעות כתב/ה: גבר צייתן כתב/ה: אשמח להיות השולחן או השטיח האנושי
יש לי תחושה שתסכים גם להיות המאפרה האנושית/הרצפה האנושית הנמלה שעברה שם במקרה האנושית והשקע חשמל האנושי. גדול אתה |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
24 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 באוג׳ 2009
ליידי תמרה(שולטת) • 24 באוג׳ 2009
תודה, אבל אני מאמינה שבין שוטרת לביני יש לנו חנות דיזיין-סנטר שלמה.
באמת שאין צורך. |
|
Sunrise(נשלט) |
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
הזוית המוטורית
לפני 15 שנים •
29 באוג׳ 2009
Sunrise(נשלט) • 29 באוג׳ 2009
אז אלוהים עושה מה שהיא רוצה, ואם יש מגרש מלא במכוניות מכל מיני סוגים ודגמים - טוב, כל גבר יכול להבין את ההחלטה לקחת כל אחת מהן לגבול הפירוק שלה, לראות איך הן מתפוצצות יפה, בטח אם יש אספקה בלתי מוגבלת של מכוניות.
אבל שיעור ההישרדות של הכל צונח לאפס על ציר זמן מספיק ארוך, אפילו של מבחני ריסוק. סטטיסטית, יום אחד זה יקרה. אם אלוהים כל יכול, הוא גם יכול לברוא סלע שהוא לא יכול להשמיד. פתאום יגיע טנק. משהו כזה שנבנה ועוצב וחושל מתוך מחשבה על מבחני הריסוק. תמיד אפשר לזרוק עליו פצצת אטום, וזה אמור לעשות את העבודה, אפילו שגם בזה יש ספק לרגע. זה פשוט נראה קצת... מופרז, לא מעודן, לא פיירי, ואולי, מיותר. זה לא סתם טנק, איכשהו, במקרה, נראה כאילו הוא עוצב בשבילך. אפילו הכסא מתאים בדיוק למידות שלך, ודווקא נוח לך שם בפנים, אפילו יש מקרר קטן מלא בטעם הגלידה החביב עלייך. וזה קצת מעצבן, לפעמים, שזה לא מתרסק כמו שאת רגילה, אבל יש בזה משהו שגורם לך לחייך. והטנק מסתכל חזרה, ומחייך את החיוך הברזלי שלו, וגם הוא שואל את עצמו שאלות. בעיקר, את הלמה. מה המטרה של מבחני הריסוק האלה. ואם את זוכרת בכלל, מה חיפשת כשהתחלת בהם, ואם בכלל חשבת פעם מה יקרה אם פתאום יגיע טנק ויעבור אותם. מה בדיוק תעשי עם טנק בלתי מתרסק שיושב בסככה שלך, ומחייך? תמצאי מבחנים קשים יותר? תפרסמי לו מודעה ביד 2? או שתסתכלי עליו ותחשבי לרגע, למה בעצם את מרסקת כל כך הרבה מכוניות, ומה את מחפשת בתהליך הזה? |
|
Narkos |
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
Narkos • 30 באוג׳ 2009
יעלי המלכה את אמורה לדעת
|
|
חתול צללים(לא בעסק){Cypris} |
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
Re: הזוית המוטורית
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
חתול צללים(לא בעסק){Cypris} • 30 באוג׳ 2009
ריזוטו כתב/ה: למה בעצם את מרסקת כל כך הרבה מכוניות, ומה את מחפשת בתהליך הזה?
לפעמים תחושה של כוח שעוזרת קצת לשכוח שבתוך אותה שלדה יש ילדה קצת אבודה שאימצה לה איזו דמות כשאיבדה את התמימות |
|
שוטרת* |
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
שוטרת* • 31 באוג׳ 2009
ציטוט: למה בעצם את מרסקת כל כך הרבה מכוניות, ומה את מחפשת בתהליך הזה?
זה פשוט שאותה..ילדה, זו האבודה יודעת מה שהמכונית לעולם לא תדע. היא צריכה מכונית לנסיעה ארוכה והנסיעה איתה, רחוקה מלהיות חלקה. ואולי לאותה ילדה, נמאס בשולי הכביש להיתקע עם סוג של עגלה, שלא שווה יריקה שמתפרקת לה על האבן הראשונה עליה היא עולה ולכן הבדיקה, היא בהחלט דרך נחוצה יעילה. לדעת מי מכונית ראויה, ומי סתם גרוטאה.. |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
ליידי תמרה(שולטת) • 31 באוג׳ 2009
"במשעולים בין דגניה לכנרת
עברה עגלת חיי העמוסה" אני חושבת שלכמה מאיתנו מבחני הריסוק הם מתודת בדיקה ולכמה הן פשוט תחביב, כמו "מונסטר טראקס". וכדאי לנסות ולברר מי היא מי, מי מתאימה לכן ומתי אתם צריכים להגן על עצמכם, לפחות בחגורת בטיחות רצינית. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
הדורבנים(נשלט) • 31 באוג׳ 2009
ליידי תמרה כתב/ה: "במשעולים בין דגניה לכנרת
עברה עגלת חיי העמוסה" אני חושבת שלכמה מאיתנו מבחני הריסוק הם מתודת בדיקה ולכמה הן פשוט תחביב, כמו "מונסטר טראקס". וכדאי לנסות ולברר מי היא מי, מי מתאימה לכן ומתי אתם צריכים להגן על עצמכם, לפחות בחגורת בטיחות רצינית. הבעייה היא שהמרסקות תמיד ישתמשו במשפט "עזוב אותך מחגורת בטיחות. מה אתה, חננה?" ובעולמנו שלנו המשפט הזה חזק אפילו יותר מבעולם הרגיל. כי בעולם הרגיל אתה תמיד יכול להגיד "לא, אני אחראי". אבל פה גם היא זאת שצריכה להיות אחראית, ולא אתה, וגם, אם אתה תתחיל להיות אחראי, מה עשית פה בעצם. אז חגורת בטיחות תמיד אאוט. מה שבא בא. |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
2 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בספט׳ 2009
ליידי תמרה(שולטת) • 2 בספט׳ 2009
פוג חכם, אתה כרגיל גורם לי לחשוב עוד.
במקרה הזה, הגעתי למסקנה שאני צבועה ובעלת סטנדרטים כפולים. את הסאב שלי אני מחפשת בלי ברקסים, בלי חגורות בטיחות, מתמסר ובוטח (אחרי תקופת הכרות ראשונית, אחרי שהוא יודע שיש במי לבטוח). ככה אני רוצה, לגמרי. אבל כשאני מסתכלת על זה מהצד ורואה אנשים שאכפת לי מהם מתנהגים ככה, בהתמסרות הזו, אני חרדה לבטחונם, לשפיותם. נראה לי שהם צריכים להגן על עצמם. להגנתי ייאמר שאפילו את הסאבים שלי כבר יצא לי להזהיר, לנסות לגרום להם לברוח כשזה עוד קל (יחסית) ופשוט. |
|
יעלי המלכה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
5 בספט׳ 2009
לגבר צייתן
לפני 15 שנים •
5 בספט׳ 2009
יעלי המלכה(שולטת) • 5 בספט׳ 2009
גבר צייתן כתב/ה: יעלי המלכה את אמורה לדעת
מרגע שהחלפת את הניק מכלבלב לגבר התחלת להרגיש ככה ....צריך להזכיר לך שעבורי היית כלבלב ותמיד אתייחס אלייך כך ולא כגבר .....יש לך עוד הרבה מה ללמוד כבדי להיות כזה . |
|