פיה שעפה לה(נשלטת){לא בעסק} |
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
כוכב נולד?!
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
פיה שעפה לה(נשלטת){לא בעסק} • 30 באוג׳ 2009
אי אפשר להתעלם מהתופאה הזו.
יש המון מה להגיד, ואם לא בגמר אז מתי? דעות? מחשבות? פייבוריטים? מ...ע...כ...ש...י...ו...! |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 30 באוג׳ 2009
לצערי מיי לא ממשיכה.
אני מקווה שולדי יזכה לפחות שכוכב נולד יסתיים עם זמר מיקצועי ולא סתם חובבנית. רוני עם כל זה שהיא יפה היום במיוחד זה לא עוזר לשירה. השירה נטו חסרת אישיות חסרת כריזמה וחסרת אופי סתם לשיר זה לא מספיק. חסר לה טאצ' גם הקצב שלה לא משהו . |
|
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
התנגדות!
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
דווקא הפייבוריטית שלי זו רוני.
נכון, מרגישים שהיא רק בת 18 , אבל היא עברה פה שיעור כ"כ גדול על החיים! היא בוגרת בצורה מדהימה לגילה. ומגיע לה... במיוחד אחרי כל המאמץ שהיא השקיעה. תנו לה לקטוף את פירותייה בשקט, לא? |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
מה אכפת לי מה היא עברה מזה פה חיים שכאלה?
היא לא מיקצועית .פשוט סתם חובבנית שיפה ! |
|
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
ובכל זאת...
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
אין ספק שיש לה עוד המון מה ללמוד.. ושולדי יותר מקצועי ממנה.
ובכל זאת, היא הגיעה לגמר. זה אומר עליה משהו.. כמה מזל יכול להיות לבנאדם?! אז... דקות אחרונות. מי לדעתכם זוכה?! |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
הקהל בבית לא אומר לי כלום.הגיע לגמר וזכתה ועדיין גם בשיר האחרון היא נפלה.
לא טוב! אפילו ששמו עליה ריברב(אפקט הד) בגודל עצום עם הגברה עצומה עדיין היא נשמעת קטנה. שמו עליה סאונד מאוד מיקצועי בשונה מתחרויות קודמות. הסאונד ממש מעולה!! גדול בגודל הקפי!! למרות כל זה היא נשמעת קטנה. |
|
ונילו |
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 באוג׳ 2009
ונילו • 30 באוג׳ 2009
עם כול הכבוד למתחרים, לתוכנית הזאת כבר אין ממש.
מקווה, מאחל ומתפלל שלא נצטרך לסבול עוד עונה דביקה ומיותרת של התוכנית הזאת. הגיע הזמן להעבירה לפח האשפה של ההיסטוריה של הטלוויזיה הישראלית לסוגיה. די נמאס ונלעס כבר כמה פעמים יותר מידי. אני יודע, לא חייבים להסתכל, והפעם באמת בחרתי שלא, אבל די כבר עם העלאת הגרה הזאת. ברכות לזוכה המאושרת ולשאר המפורסמים לרגע שהגדילו בשקל תשעים. |
|
אושה{אוש} |
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
ורק עכשיו הגעתי לפה
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
אושה{אוש} • 31 באוג׳ 2009
הגמר אתמול הזכיר לי למה כמה עונות כבר לא ראיתי את מכונת הכסף, הפומפוזית והמרגיזה הזאת
אבל במקום לכתוב מניפסט קומוניסטי נא קבלו את הנקודות הבאות : 1. לפטר ולאלתר את המלביש/ה המזעזע/ת של התוכנית! שראיתי את השימלה השחורה של דלומי חשבתי לעצמי שהיא המכוערת ביותר שראיתי מעודי, נוכחתי שטעיתי לאחר שהחליפה אותה במאות פייטים צבעוניים שהפכו אותה מעקרת בית המארחת לערב גבינות ויין לזונת צמרת בשנת 1986. 2. אם פתחתי בזוכה אז שיהיה. ילדה חמודה וזה הכל. לא מענין. נקסט. 3. לגבי ולדי אני חיבת לסתום את פי ולהיות פוליטקלי קורקט כי אחרת המסך יתמלא בנאצות סטריוטיפיות וגזעניות. אז אסתפק בעובדה שהוא נראה כמו שילוב של משה דץ, חקין של מייקל ג'קסון ומלכת אירויזיונים (AKA צביק קפיק). 4. למלכה מיי שבזכותה התחלתי לצפות בעונה הזו כנראה אין מספיק חברים. אחרת לא ברורה הסיבה שבגללה הפסידה בעליה לדו קרב. אם היו לה חברים והיתה עולה - היתה גם מפסידה לאחר הביצוע ההזוי ביותר לנמבר הזה שהיא כינתה שיר "תן לה בראש טעם מנטה". 5. נינט השמינה 6. ומילא שהיא השמינה, הרי הרבה יותר יפה לה ככה - היא לא הפנימה שהיא השמינה. כי בחורות שמנות לא לובשות חולצה בלי מיכנסיים. 7. האיפור של דנה היה מוזר. והשנדלירים כבר יצאו מהאופנה לא? 8. 5 שופטים זה יותר מידי. 9. 5 שופטים שמלקקים כל הערב זה הרבה יותר מידי. אז מה אם זה גמר?! 10. איל גולן הבריז להם אז נאלצו להשתמש בשאריות מחוממות מאמצע העונה (עידן רייכל ושלומי שבת). 11. ונתמקד בשירים הסופניים : כנראה שאחרי 7 עונות נגמרו להפקה שירים לחרב והם נאלצו לחפש מבית שירים של יוצאי "טדי הפקות". מילא דנקר- נסע לניו יורק וחסך מעצמו, אבל מימון? מסכנה ... גם הפסידה לזו שלא יודעת להתלבש וגם דיוות הארויזיונים ההזוי הזה חרב לה את השיר לחלוטין. 12. זהו. אני את שלי אמרתי. מחרימה שנה הבאה את התוכנית הזו. איך מיי לא לקחה? איך??!! עם ישראל מטומטם! מיי תעשי לי הנרי! |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 31 באוג׳ 2009
אושה בזמן האחרון יש לי חשק לעשות לך רע!
|
|
אושה{אוש} |
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
אושה{אוש} • 31 באוג׳ 2009
אמוץ כתב/ה: אושה בזמן האחרון יש לי חשק לעשות לך רע!
אני אמורה לקחת את זה כמחמאה? |
|