נסיך הכתר |
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
Re: ורק עכשיו הגעתי לפה
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
נסיך הכתר • 31 באוג׳ 2009
[quote="אושה"]הגמר אתמול הזכיר לי למה כמה עונות כבר לא ראיתי את מכונת הכסף, הפומפוזית והמרגיזה הזאת
אבל במקום לכתוב מניפסט קומוניסטי נא קבלו את הנקודות הבאות : 1. לפטר ולאלתר את המלביש/ה המזעזע/ת של התוכנית! שראיתי את השימלה השחורה של דלומי חשבתי לעצמי שהיא המכוערת ביותר שראיתי מעודי, נוכחתי שטעיתי לאחר שהחליפה אותה במאות פייטים צבעוניים שהפכו אותה מעקרת בית המארחת לערב גבינות ויין לזונת צמרת בשנת 1986. 2. אם פתחתי בזוכה אז שיהיה. ילדה חמודה וזה הכל. לא מענין. נקסט. 3. לגבי ולדי אני חיבת לסתום את פי ולהיות פוליטקלי קורקט כי אחרת המסך יתמלא בנאצות סטריוטיפיות וגזעניות. אז אסתפק בעובדה שהוא נראה כמו שילוב של משה דץ, חקין של מייקל ג'קסון ומלכת אירויזיונים (AKA צביק קפיק). 4. למלכה מיי שבזכותה התחלתי לצפות בעונה הזו כנראה אין מספיק חברים. אחרת לא ברורה הסיבה שבגללה הפסידה בעליה לדו קרב. אם היו לה חברים והיתה עולה - היתה גם מפסידה לאחר הביצוע ההזוי ביותר לנמבר הזה שהיא כינתה שיר "תן לה בראש טעם מנטה". 5. נינט השמינה 6. ומילא שהיא השמינה, הרי הרבה יותר יפה לה ככה - היא לא הפנימה שהיא השמינה. כי בחורות שמנות לא לובשות חולצה בלי מיכנסיים. 7. האיפור של דנה היה מוזר. והשנדלירים כבר יצאו מהאופנה לא? 8. 5 שופטים זה יותר מידי. 9. 5 שופטים שמלקקים כל הערב זה הרבה יותר מידי. אז מה אם זה גמר?! 10. איל גולן הבריז להם אז נאלצו להשתמש בשאריות מחוממות מאמצע העונה (עידן רייכל ושלומי שבת). 11. ונתמקד בשירים הסופניים : כנראה שאחרי 7 עונות נגמרו להפקה שירים לחרב והם נאלצו לחפש מבית שירים של יוצאי "טדי הפקות". מילא דנקר- נסע לניו יורק וחסך מעצמו, אבל מימון? מסכנה ... גם הפסידה לזו שלא יודעת להתלבש וגם דיוות הארויזיונים ההזוי הזה חרב לה את השיר לחלוטין. 12. זהו. אני את שלי אמרתי. מחרימה שנה הבאה את התוכנית הזו. איך מיי לא לקחה? איך??!! עם ישראל מטומטם! מיי תעשי לי הנרי![/quote]גברת אושה הנכבדה.... קראתי בעיון רב את כל הביקורת המנומקת שלך ולא אכנס כאן לפולמוס איתך..... מה שכן רציתי לומר הוא שרוני ניצחה כי היא פשוט שרה יפה, אמש בחרה בשיר ראוי..... שיר מרגש..... ניצחה בצדק כי הגיע לה לנצח. לגבי גברת פיינגולד...... בושה.... שאחת כזאת מתיימרת להיות כוכבת...... מקסימום הייתי נותן לה להופיע באיזו מסיבת טראנס, או האוס..... לא יותר מזה!! |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
אושה,
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
שוסי • 31 באוג׳ 2009
התנשאי לי?
|
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 31 באוג׳ 2009
אושה כתב/ה: אמוץ כתב/ה: אושה בזמן האחרון יש לי חשק לעשות לך רע!
אני אמורה לקחת את זה כמחמאה? בא לי לחטוף אותך לאיזה 18 שנים! מה נראה לך זה מחמאה? |
|
אושה{אוש} |
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
Re: אושה,
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
אושה{אוש} • 31 באוג׳ 2009
disney's princess כתב/ה: התנשאי לי?
בתנאי שאני לובשת את השימלה |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
Re: אושה,
לפני 15 שנים •
31 באוג׳ 2009
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 31 באוג׳ 2009
אושה כתב/ה: disney's princess כתב/ה: התנשאי לי?
בתנאי שאני לובשת את השימלה מפה ישר לאבוכביר לא מתביישת לבגוד? אני אשים אותך מאחורי סורג ובריח ואל תדאגי יש לנו מספיק תאים פנויים. |
|
לא כאן(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
2 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 בספט׳ 2009
לא כאן(לא בעסק) • 2 בספט׳ 2009
|
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
3 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בספט׳ 2009
Morticia • 3 בספט׳ 2009
אושה כתב/ה: לפטר ולאלתר את המלביש/ה המזעזע/ת של התוכנית! משהו נורא... חוצמזה אין לי כל כך בעיה עם זה שנינט קצת (באמת קצת) השמינה כי לדעתי יפה לה לא פחות להיות מלאה אבל למה היא היתה צריכה להיראות כמו זונה רוסיה? |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
3 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 בספט׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 3 בספט׳ 2009
Morticia כתב/ה: אבל למה היא היתה צריכה להיראות כמו זונה רוסיה? הלו הלו יש לך בעיה עם זונות רוסיות? |
|