לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

נקרופיליה כגבול

Beta Male
לפני 15 שנים • 2 בספט׳ 2009

נקרופיליה כגבול

Beta Male • 2 בספט׳ 2009
למה בכלל לרשום את זה? זה רץ בקהילה? מישהו הציע אי פעם כזה דבר?
מילא פדופיליה עלולה לרוץ פה,אולי אפילו זואופיליה ,אבל נקרו?
שוטרת*
שוטרת* • 2 בספט׳ 2009
צודק חלקית.
בעיני כל גבולות הפיליה למינהם מאוד מטופשים. זה SAME AS יכתבו בגבולות "בלי לכרות לי את יד ימין" למשל..
ראובן

פיקניק לאור ירח

ראובן • 2 בספט׳ 2009
באמת מעניין מדוע מישהו/י יראו לנכון לרשום גבול כזה - אלא אם הם עובדי ''חברה קדישא'' או אנשים ששונאים בחורות ששוכבות במיטה בלי לזוז... מצד שני, במרכז תל-אביב יש בית קברות עתיק ומכושף. רוב ענקי הרוח של תחילת המאה שעברה קבורים שם וניתן לחשוב על זה כעל פיקניק לאור ירח: לגרום לך לגעת בעצמך על קברו של טשרניחובסקי? (''שחקי, שחקי על החלומות / זו אני, החולם שח'') - או אולי אנאלי אצל ביאליק בסגנון ''הכניסיני''?

הו! שדייך הנהדרים נמעכים אל השיש הקר. האם הדבר ייחשב לנו כהטרדת המת? icon_smile.gif

R
Beta Male
Beta Male • 2 בספט׳ 2009
אולי הם בכלל מתכוונים לפולניות?
כ'ץ​(נשלט)
כ'ץ​(נשלט) • 2 בספט׳ 2009
עוד פוסט כזה ועיתונאי שוודי יכתוב כתבה שהסוטים מהכיבוש הציוני גונבים גופות פלסיטנאים בשביל לזין אותם icon_twisted.gif
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}

Re: נקרופיליה כגבול

little pet כתב/ה:
למה בכלל לרשום את זה? זה רץ בקהילה? מישהו הציע אי פעם כזה דבר?
מילא פדופיליה עלולה לרוץ פה,אולי אפילו זואופיליה ,אבל נקרו?

מסכימה. אבל אני מניחה שהנטיה לרשום את זה נובעת מכך שהרבה אחרים רשמו את זה קודם, וגם - ציון גבולות מובנים מאליהם זה בערך כמו להגיד "אני לא חולה נפש, הסטיות שלי יחסית מקובלות". זה אמור להיות מובן מאליו, אבל כאילו באים להדגיש שהם שפויים או משהו. שיהיה כתוב משהו בגבולות, בסגנון "כל מיני דברים ממש דפוקים אני לא עושה".
אני יכולה להבין את זה.

מאידך, יכול להיות שמישהו פה חושב שמשיכה לגוויות היא סטיה שניתן להבינה ולצפות ממי שמחזיק בה לחפש דרכים להגשים את מאוויו, ואך מבקש לציין שהוא לא בקטע.

ובכלל - אנחנו הסוטים שגולשים יחדיו בכלוב, אמורים לא לשפוט זה את זה. אנחנו אמורים לכבד קיקים של אחרים. ולכתוב "אין גבולות" זה הרי לא מדוייק - לכל אחד יש גבולות. לכתוב שם את המובן מאליו מראה, במידה מסויימת, שלא שכחת ש*הכל* אפשרי, ודבר אינו מובן מאליו. זה לא דבר רע לזכור.

בתכלס אני לא רואה את הטעם לציין את זה. אני מניחה על רוב האנשים שאינם נקרופילים או לפחות לא כאלה שיבחרו לחלוק איתי את תאוותם זו. מקסימום אם יהיה יוצא דופן, אני לא חושבת שלהסביר שאני לא בקטע יהיה מסובך. הוא בטח רגיל לזה.
רפאל

Re: נקרופיליה כגבול

רפאל • 2 בספט׳ 2009
אנה דן כתב/ה:
מסכימה. אבל אני מניחה שהנטיה לרשום את זה נובעת מכך שהרבה אחרים רשמו את זה קודם, וגם - ציון גבולות מובנים מאליהם זה בערך כמו להגיד "אני לא חולה נפש, הסטיות שלי יחסית מקובלות". זה אמור להיות מובן מאליו, אבל כאילו באים להדגיש שהם שפויים או משהו. שיהיה כתוב משהו בגבולות, בסגנון "כל מיני דברים ממש דפוקים אני לא עושה".
אני יכולה להבין את זה.

אני מסכים עם הסבר הזה, אבל אני לא כל כך אוהב את זה. כי הגישה הזו משמרת את התעסקות האובססיבית במיון ובשיפוט של נטיות מיניות. והיא גם משמרת את האובססיה לנורמליות שמוגדרת באמצעות סימונם של אחרים כסוטים גדולים ומחללי קודש.

אני לא חושב שזו טעות להציג בדס"מ כסטיה. אני חושב שכל ההתעסקות האופנתית והאובססיבית בסטיות מיניות היא טעות.