בת יא ענה |
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
בת יא ענה • 4 בספט׳ 2009
BODYGUARD כתב/ה: העונש היאה הוא 100 ימים של חסד (עבורנו !) בהם תאסר עלייך כניסה לכלוב.
איזו תגובה מנומסת, חביבה ומעוררת האדה. שאפו! אתה דוגמא ומופת לאיך אדם צריך להתנהג. לדעתי, גם לצחוק והומור יש גבולות. באשר לפוסט, אני מתחברת מאוד לתגובה של נילי ונילי פרט לפיסקה האחרונה שלה. עונשים הם כן חלק מהקשר שלי רק שברגע שזה הופך לקלישאה או למשהו שאני גם ככה מתחברת אליו זה נהיה מגוחך בעיניי. בדרך כלל העונשים אצלי הם מיידיים והם כאלה שאני ממש לא נוטה לחזור על אותה טעות פעמיים. |
|
תחת מזמר(נשלטת){BZR} |
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
Re: גאוניות
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
תחת מזמר(נשלטת){BZR} • 4 בספט׳ 2009
princeOFdream כתב/ה: Uranus כתב/ה: אם המאסטר שלך שלח אותך לשאול חבורת בדסמ וואנביז כמונו שאלות ועוד על מהות הענישה וכו', אז (ואני ממש לא ציני) הוא פשוט גאון.
כנראה שזה היה העונש שלך. גאון. לא מסכים איתך בעליל, אבל התשובה שלך הייתה מתוחכמת ויפה! חבל שרוב המגיבים האחרים פה לוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות ומגיבים מתוך רגשות-אשם על הפגיעה המכוונת והטפשית שהם בעצמם מנסים לגרום... גם אני ממש צחקתי. |
|
תחת מזמר(נשלטת){BZR} |
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
תגובה לבת יענא
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
תחת מזמר(נשלטת){BZR} • 4 בספט׳ 2009
[quote="בת יא ענה"]
BODYGUARD כתב/ה: [size=18][b][color=cyan]באשר לפוסט, אני מתחברת מאוד לתגובה של נילי ונילי פרט לפיסקה האחרונה שלה.
עונשים הם כן חלק מהקשר שלי רק שברגע שזה הופך לקלישאה או למשהו שאני גם ככה מתחברת אליו זה נהיה מגוחך בעיניי. בדרך כלל העונשים אצלי הם מיידיים והם כאלה שאני ממש לא נוטה לחזור על אותה טעות פעמיים. עם התגובה הזאת אני לגמרי מסכימה , זה מה שהיה חסר לי במה שנילי ונילי כתבה , כי מצד אחד אפשר לראות בכל הבדסמ קלישאות ומצד שני אם מורידים את כל ה"משחקים" אז איפה היחסי שליטה? |
|
הזייה(נשלטת){Tיפוס} |
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
הזייה(נשלטת){Tיפוס} • 4 בספט׳ 2009
קודם כל, היו כאן הרבה תגובות ענייניות שאני מקווה שעזרו לך לחשוב על מהות העונש.
שנית, זה נראה לי נבון שאם אחד הדברים שהמאסטר שלך מנסה להעביר לך הוא לקבל צורות חשיבה אחרות של אנשים, על בדס"ם או בכלל, אז זה מועיל לפתוח דיון שכזה בפורום. מבחינת עונשים, עבורי זה לאפשר זיכוך אחרי שעשיתי משהו שאיכזב את השולט שלי. אני סובלת נקודתית, וזה מאפשר לי להפסיק להרגיש את האשמה החריפה אחרי שעשיתי משהו לא בסדר. (בד"כ לא דברים קטנים, עליהם אני לא נענשת ולכן לפעמים גוררת את האשמה הרבה יותר זמן). ולגבי מכות כעונש - יש כל כך הרבה סוגי כאב, לצרכי עונש כדאי לבחור בכאלה לא נעימים. ואז אלה שנעימים, או יותר נסבלים, נשארים בקונוטציה נקייה מרוע. |
|
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
הזייה
לפני 15 שנים •
4 בספט׳ 2009
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 4 בספט׳ 2009
הזייה כתב/ה: ...עונש....
אני בטוחה שהעובדה שאכזבת אותו והעובדה שאמר לך שאכזבת אותו היתה ה עונש. לבקש עונש מסויים ומפורט מחייב שימוש ב2 יכולות: 1. התבוננות והקשבה לעצמך - להבחין במה שבאמת יהווה עונש ולא משחק מפנק עבורך 2. הקשבה עמוקה אליו - להזכר / להבחין מה יגע בו כנתינה. מה ירגש אותו. בהתחשב ביצירתיות שלו, ובמסירות שלך, ובאהבה שבינכם אני אשמח להיות בקהל במקרה שהעונש יוצג בפומבי Q |
|