אפרוח קטלני{Lilu FemDo} |
לפני 20 שנים •
24 במרץ 2004
מעשה שהיה כך היה - ערב הזוי בצ'אט
לפני 20 שנים •
24 במרץ 2004
אפרוח קטלני{Lilu FemDo} • 24 במרץ 2004
<> אפרוחית
<אפרוח_קטלני> כמע... <אפרוח_קטלני> אפרוחית קטנה וצהובה <> אני שועל גדול <אפרוח_קטלני> מה אתה אומר? <אפרוח_קטלני> כמה שיניים יש לך? <> מה פתאום שיניים אפרוח קטן ןמתוק <אפרוח_קטלני> שועל ללא שיניים???? <אפרוח_קטלני> אתה צריך רופא? <> אז את קטלנית אפרוחה? <אפרוח_קטלני> כתוב, לא? <אפרוח_קטלני> הבנת הנקרא זה דבר חשוב... <> הו אפרוחית קטלנית וחצופה <אפרוח_קטלני> הו פנימה והחוצה מוזר ונטול שיניים <> אני מבין שאת רוצה לסרור <אפרוח_קטלני> רוצה, רוצה נורא <> זה בסדר אני בעד, בסוף זה משתלם לי <אפרוח_קטלני> באמת???? <אפרוח_קטלני> איך??? <אפרוח_קטלני> אתה מקבל אחוזים?? <> זה בונה אצלי מתח נפלא <אפרוח_קטלני> איזה כייף!!! <אפרוח_קטלני> אתה יודע <אפרוח_קטלני> החיים שלי מתחלקים לשני חלקים <> בסופו של דבר כשנפגש את תתנצלי המון <אפרוח_קטלני> לפני שאמרת את זה ואחרי שאמרת את זה <אפרוח_קטלני> להתנצל??? <אפרוח_קטלני> על מה??? <> תגידי לי את על מה <אפרוח_קטלני> סליחה על כל מה שנתת <> מה נתתי? <אפרוח_קטלני> סליחה על כל מה שבראת <אפרוח_קטלני> על אור עיניים <אפרוח_קטלני> חבר או שניים <אפרוח_קטלני> שבזכותם, אני קיים <> גם מצייצת וגם שרה <> אפרוח מוכשר <אפרוח_קטלני> נכון!!!!! <אפרוח_קטלני> אתה מתחיל להבין > כן נראה לי שאני מתחיל <> ואת <אפרוח_קטלני> אני כבר מתקדמת <> הממממ, אפשר לשמוע.. <> אבל בלי נסיונות שנינה > לא כ"כ הולך לך <אפרוח_קטלני> אם גישה כזאת <אפרוח_קטלני> למה שאני אספר לך??? < כי אני מכשיב, פשוט נסחפת קצת <> מכשיו > מקשיב <> דברי אלי אפרוחית <אפרוח_קטלני> זה שאתה מקשיב זה יפה <אפרוח_קטלני> אבל צריכה להיות לי סיבה טובה לדבר... <> אם אין לך מה לומר באמת עדיף לשתוק <> אם יש אז תתחילי <אפרוח_קטלני> להתחיל מהתחלה? <> כן מההתחלה <אפרוח_קטלני> בראשית ברא אדוני את השמיים ואת הארץ <אפרוח_קטלני> מה אתה מחפש בכלל? <> נראה לי שאת באמת צריכה סטירה עכשיו <אפרוח_קטלני> אולי <> היתה לי חברה <אפרוח_קטלני> רק לא בטוח שזה ממך <> נפרדנו <> עכשיו אני מחפש מחליפה <אפרוח_קטלני> מה כולל התפקיד? <> הכל <אפרוח_קטלני> הכל???? <אפרוח_קטלני> כמו מה למשל? <> בעני הכל, תשאלי ספציפית <אפרוח_קטלני> זה דורש קריאת ספרי טלפונים? <> אני מחפש מספרים לבד, את אוהבת עבודות סזיפיות? <אפרוח_קטלני> לא <אפרוח_קטלני> אבל אני אשמח לדעת יותר על מי שמציע לי חברות... <> לא מציע לך כלום <אפרוח_קטלני> אז זה אומר שלא צריך שאני אדע יותר? <> אם תהי אית אני אגיד לך לא אציע <אפרוח_קטלני> אז איך אני אחליט??? <> תחליטי מה? <אפרוח_קטלני> תשמע <אפרוח_קטלני> זה היה די מצחיק עד עכשיו <אפרוח_קטלני> אבל אין לי כוח יותר <אפרוח_קטלני> אז אני רוצה לתת לך טיפ מאוד משמעותי < את כנראה לא מבינה אותי <אפרוח_קטלני> תקרא פרופילים <> לפני נטיפ <אפרוח_קטלני> נכון <אפרוח_קטלני> לא מבינה <> אז תקשיבי את <אפרוח_קטלני> טוב <> קראתי פרופילים <> קראתי בפורום <> קראתי את הכתבות <> הבנתי מה חלק כזה אוהב <> ומה חלק אחר אוהב <> כל אחד הוא אחר <> ובאמת הרבה מה"שפחות פה" <אפרוח_קטלני> אכן <אפרוח_קטלני> "שפחות" <> שפחות אלא מה? <> איך את "מגדירה" את עצמך? <אפרוח_קטלני> אתה יכול לקרוא בפרופיל שלי <אפרוח_קטלני> אם זה באמת מעניין אותך... > פאק אתה גבר <אפרוח_קטלני> דוז פואה <> כנראה טעיתי באמת <אפרוח_קטלני> כתוב אפרוח!!!!!!!!!!!!!!!!!! > איזה אידיוט אני <> אפרוח יכול להיות חיבה <> אז רגע אתה אדון? בקיצור, ילדים וילדות, לקרוא פרופילים זה דבר מאוד חשוב.... |
|
abcd |
לפני 20 שנים •
24 במרץ 2004
משעשע...
לפני 20 שנים •
24 במרץ 2004
abcd • 24 במרץ 2004
ואם היתה לי אופציה מז........להיכנס לצ'אט הזה, היה עוד יותר משעשע.
כלובי, אם אתה נתקל בהודעה הזו, עדיין רואים ג'יבריש. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 20 שנים •
24 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
24 במרץ 2004
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 24 במרץ 2004
אפרוחחחחחחחחחחחחחחח
הרסת , פשוט הרסת!!! מזמן לא צחקתי ככה , כמו שצחקתי ממה שכתבת!! פלומתי אתה מתוק אמיתי! רחפנית-הדומית המרחפת. |
|
sheze(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
25 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
25 במרץ 2004
sheze(נשלטת) • 25 במרץ 2004
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ענק! הכי אהבתי: "פאק אתה גבר" קורע! |
|
shiri(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
25 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
25 במרץ 2004
shiri(לא בעסק) • 25 במרץ 2004
|
|
Rocco(שולט) |
לפני 20 שנים •
25 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
25 במרץ 2004
Rocco(שולט) • 25 במרץ 2004
|
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
25 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
25 במרץ 2004
בטי בום(שולטת) • 25 במרץ 2004
הרס אותי מצחוק,
אתמול בערב אחרי ההובלה אני על המיטה בסלון צפה והסאבים שלי אפרוח וים מול הצאט אני שומעת אותם נקרעים מצחוק ואז אפרוח שואל אותי : מלכתי (יותר נכון מאמי ) איכפת לך שאני אהיה סאבית של XXXXX אני מתוך שינה עניתי לא איכפת לי עכשיו אני מצטערת שלא הכרחתי אותו ללכת להיפגש איתו ... |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
25 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
25 במרץ 2004
בטי בום(שולטת) • 25 במרץ 2004
סתם ....
מי יגע בך ... קורעת אותו .. |
|
נסיכה{כחול עמוק} |
לפני 20 שנים •
25 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
25 במרץ 2004
נסיכה{כחול עמוק} • 25 במרץ 2004
גדולללללללללללללללללל
לא מפסיקה לצחוק לא מפסיקה אפרוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה מותק תודה }{}{}{ |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 20 שנים •
26 במרץ 2004
לפני 20 שנים •
26 במרץ 2004
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 26 במרץ 2004
אפרוחי זה עם אכזרי, עובדה מהטבע.
|
|