יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 14 בספט׳ 2009
superman כתב/ה: כנראה שזה ההבדל
את חושבת שזה משחק אני לא מאמין בזה,לא יכול לשחק משהו כזה אבל שוב, כל אחד והקטע שלו לא זה ההבדל - אלא שאתה רואה הבדל בין משחק למציאות ואני לא. כשאני משחקת את זה אני חיה את זה, אין גבול בין השניים. ברור שכל אחד והקטע שלו אבל נחמד להשוות קטעים, לא? |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
אנדרפוט • 14 בספט׳ 2009
שאלה קצת מעניינת. מבחינתי יש שני רבדים (מי נודניק שאוהב לסבך הכל בחיים?) האחד הוא הרציונלי שמבין שבסך הכל מדובר במשחקי תפקידים ושבתור סטאז' תיאטרלי אך גם רגשי טוב יהיה אם האישה המשחקת את תפקיד השולטת תתנסה קצת בלהיות מושפלת ונשלטת, שתגיע מלמטה ותטפס אל הטופ וכך תהיה מנהיגה עממית ראויה מנוסה ואמיתית שיודעת את נפש בהמתה וגו'. בסך הכל הקורבנות הכי גדולים יודעים להיות גם הכי אכזריים.
אבל ברובד השני, שהוא קצת יותר רלוונטי לעולמות הפנטזיה המינית ושהוא חלומי מתוך כוונת מכוון ומתעלם מההגיון הצרוף, ברובד הזה אישה שולטת היא בכלל מלכה שנולדה עליונה, חונכה במיטב הפנימיות הפרטיות, למדה לשלוט בגופה וברזי מיניותה ובעיקר למדה לשלוט במשרתים בזבנים ובכל שאר אנשי השירות שנולדו במיוחד בכדי שיוכלו להקל על חייה ולשמש אותה. ואם יצור בעל עוצמה טיטאנית שכזאת בוחר לזחול על גחונו ולשרת יצור אחר, יצור נחות וגברי, אז כל הקסם מתפוגג מיד והיא הופכת להיות מקליל השלמות והיופי לסתם עוד בחורה, היה לה הכל (נולדה אישה עליונה) והיא קילקלה את זה, קילקלה לי את זה. אישה שהיתה שיפחה או שעוסקת בהתחלפות אינה באמת יכולה לשלוט בי משום שבתוך הרובד הנוכחי אני רציני באופן תהומי ועקשן וכל סטיה מהקווים נתפסת בעיני כחוסר אמינות שמפוקקת את בועות הפנטזיה. ההיררכיה היא נוקשה וכאשר מישהי שמה את עצמה מתחת לגבר אז היא כבר לא יכולה להיות מעלי לעולם, היא הוכתמה, הוכפשה ונושאת עימה עברות שיש עימן קלון. לטיפשות אין קץ כידוע. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
Morticia • 14 בספט׳ 2009
אנשים תופשים בשונה מאוד זה מזה את מה נחשב למושפל או משפיל
אני בכלל לא בטוחה עד כמה אדם יכול להשפיל את עצמו לפני אחר כמו שאחר יכול לגרום לו להרגיש מושפל האם זו דוגמא לשליטה? אני בכלל לא בטוחה בהשפלת האחר יש פעמים רבות מניע חסר ביטחון ו/או שפל תלוי מאוד בקונטקסט רבים מבינים שעוצמה נעוצה באהבה ולא מעט גם ביכולת לפעמים לצחוק על עצמך עבורי הקונטקסט הוא מיני בין שני בני אדם שווים בערכם ואפילו שאני אוהבת, מעדיפה ונוטה להיות שולטת במיטה זה לא אומר שאני אדם שאין בו חמלה אם יש מי שרואה בזה חולשה ו/או סממן לא ראוי להתמסרות מוזמן למצוא לו צייתנית או בובה מתנפחת לחילופין ולעצב אותה כמלכה בשום אופן איני רואה שליטה כשירות עיוור של חולשות האחר ותכלס? הדרך היחידה לטפס על הר היא מלמטה להוולד עם כסף זה ממש לא גרנטי לאדם נעלה או בשליטה |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
Re: האם כדי להיות בטופ רצוי לבוא מהבוטום ?
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
Madame T(שולטת) • 14 בספט׳ 2009
slave d כתב/ה: השאלה מופנית לכולם, האם לדעתכם שולט , יהיה שולט טוב יותר לאחר שחווה את הצד השני כנשלט ? יודע מה מרגיש הנשלט, מבין אותו טוב יותר?
האם לדעתכם אופי דומיננטי וראש קינקי לכשעצמם מספיקים בכדי להיות שולט טוב ? כמו בתחומים אחרים בחיים, התנסות בדבר מסויים מן הסתם יוצרת יותר הבנה ואמפטיה, כמו לו שולטת היתה מתנסה כנשלטת. אבל אם ניקח דוגמה מתחום אחר כגון רפואה או פסיכולוגיה למשל, אין מניעה להיות רופא טוב או פסיכולוג אמפטי ומבין גם בלי להתנסות בכל המחלות הפיזיות או הנפשיות או הקשיים והבעיות שעוברים מטופלים. לכן נראה לי שהתנסות של שולטת כנשלטת בצורה כזו או אחרת אולי יכולה להוסיף מימד מסויים של הבנה כלפי הנשלט, אבל לדעתי אין היא הכרחית כלל להיותה שולטת "טובה". נראה לי כי די בכך שהשולטת תהיה בעלת ראש פתוח ומבין, תשים לב היטב לתגובות הנשלט, תקשיב לדבריו כדי שתבין את הצד השני - גם אם היא עצמה לא התנסתה בפועל בכל מה שעובר עליו. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
Re: האם כדי להיות בטופ רצוי לבוא מהבוטום ?
לפני 15 שנים •
14 בספט׳ 2009
Queencie(שולטת) • 14 בספט׳ 2009
Madame T כתב/ה: slave d כתב/ה: השאלה מופנית לכולם, האם לדעתכם שולט , יהיה שולט טוב יותר לאחר שחווה את הצד השני כנשלט ? יודע מה מרגיש הנשלט, מבין אותו טוב יותר?
האם לדעתכם אופי דומיננטי וראש קינקי לכשעצמם מספיקים בכדי להיות שולט טוב ? כמו בתחומים אחרים בחיים, התנסות בדבר מסויים מן הסתם יוצרת יותר הבנה ואמפטיה, כמו לו שולטת היתה מתנסה כנשלטת. אבל אם ניקח דוגמה מתחום אחר כגון רפואה או פסיכולוגיה למשל, אין מניעה להיות רופא טוב או פסיכולוג אמפטי ומבין גם בלי להתנסות בכל המחלות הפיזיות או הנפשיות או הקשיים והבעיות שעוברים מטופלים. לכן נראה לי שהתנסות של שולטת כנשלטת בצורה כזו או אחרת אולי יכולה להוסיף מימד מסויים של הבנה כלפי הנשלט, אבל לדעתי אין היא הכרחית כלל להיותה שולטת "טובה". נראה לי כי די בכך שהשולטת תהיה בעלת ראש פתוח ומבין, תשים לב היטב לתגובות הנשלט, תקשיב לדבריו כדי שתבין את הצד השני - גם אם היא עצמה לא התנסתה בפועל בכל מה שעובר עליו. T, כנראה שהשארתי את משדר המחשבות פתוח במילים אחרות - בדיוק! לא רק שזה נכון שאין צורך בהתנסות האישית על מנת להיות מסוגלת להפעיל את אותו האקט על האחר, אלא שזה גם ממש לא רלוונטי: במקרה הטוב אפשר ללמוד מזה מה את מרגישה כשמישהו (ספציפי) מפעיל עלייך את האקט המסויים הזה. הרי לכל אחד יש סף רגישות אחר (פיזי ומנטלי) ותגובה שונה ובנוסף כל אחד מפעיל את האקט באופן ובעוצמה שונה. במילים פשוטות מה שיעשו עלייך שונה בהכרח ממה שתעשי את על האחר, ומה שתרגישי את כתוצאה מכך יהיה שונה ממה שירגיש האחר כשאת תעשי את זה לו! אז אם מסוקרנים ונמשכים להרגיש את התחושה של המקבל - ואקשה. אבל אם מסוקרנים להרגיש איך זה מרגיש לגרום לתחושה הזו, ואיזה תגובות אפשר ליצור אצל המקבל .... זה מהצד הזה של השוט... בכל מקרה, עם רגישות גבוהה אפשר להבין להרגיש את תחושות המקבל גם מהצד הזה של השוט - באמצעות ההכלה של מה שעובר עליו. |
|
Grey / Green |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Grey / Green • 17 בספט׳ 2009
קשה מאוד להבין מה אופי החוויה הנשלטת -- מה קל לחוות ומה קשה, איך מרגישים סוגים שונים של גירויים, איך נראית נקודת שבירה ומה הסימנים שמעידים על כך שהיא מתקרבת, מה מניע מישהו לבקש עוד ממשהו משפיל או כואב (ובכלל, מה המוטיבציה של נשלט או נשלטת) -- בלי לחוות את זה בעצמך. למה שתבין מה אופי החוויה בצד השני? כי אם תשכיל להבין היטב את החוויה הזאת תגלה שיש לך עוד ארגז כלים כשולט. ההבנה הזאת תעשיר ותעמיק את השפה שבה אתה והנשלטת שלך יכולים לדבר, היא תאפשר לך להבין מתי אתה מסכן את מי שאיתך, והיא תקל עליך לתכנן ולבצע משחקים מורכבים, כי אתה תדע מה ההשפעה של כל דבר שאתה עושה.
|
|
Tuff(שולט) |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Tuff(שולט) • 17 בספט׳ 2009
אני מאמין שניתן ואפשר להיות שולט מצויין גם ללא התנסות בצד הנשלט.
כדי להבין מה עובר על הנשלטת, נדרשת אינטלגנציה רגשית גבוהה על כל המשתמע מכך. בנוסף, ולא פחות חשוב, השולט חייב לעבור תהליך למידה. למידה משיחות עומק עם הנשלטות שלו לאחר הסשן. לשאול ולדרוש להבין מה עבר עליהן. לעומק. שולט בלתי מנוסה ילמד הרבה בהתחלה על הצד הנשלט בכלל. שולט מנוסה ילמד על הנשלטת החדשה שלו. כמובן שעם הזמן והנסיון תהליך הלמידה הזה נהיה הרבה יותר קל ופשוט. |
|
צלילה |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
צלילה • 17 בספט׳ 2009
כבר אמרתי יותר מפעם ואוסיף ...
אני לא מאמינה שיש דבר כזה מתחלפים. אדם שנהנה גם מלהיות נשלט הוא לדידי נשלט . אני לא יכולה להיות נשלטת, כמשחק כאתגר ברור שכן אבל אני לא יכולה לשאוב הנאה מלהיות נשלטת וזה לא נתון לבחירתי בדיוק כמו שלהיות נשלט לא נתון לבחירתו של איש. ולכן , התשובה ברורה . ויחד עם זאת , אם טוב לך ואתה נהנה אז תעשה מה שגורם לך הנאה בלי לחשוב מה עדיף איך למה וכמה ... אחרי הכל , ההנאה היא המהות כאן ולא הדיונים הפילוסופיים. |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
אנדרפוט • 17 בספט׳ 2009
גילוי נאות: לי אישית דיונים פילוסופיים עושים זיקפה לא פחות מאשר נעלי-עקב.
|
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Morticia • 17 בספט׳ 2009
ברגע מסעיר ומרגש לכבוד החגים אני חייבת להודות ש...
אנדרפוט כתב/ה: גילוי נאות: לי אישית דיונים פילוסופיים עושים זיקפה לא פחות מאשר נעלי-עקב.
גם לי או כמה שנאמר: a mental fuck can be very nice אני בטוחה ששליטה נבונה ורגישה לא מצריכה התנסות כנשלט ואחרי הכל זה לגמרי עניין של נטייה שלא נדבר על השקפה ותפישת עולם מצד שני, חוסר היכולת שלכם לקבל את האפשרות שיש סוויצ'רים אותנטיים בעולם מעידה על עכבות, קשיים וסגירות מוחין שלכם בלבד זה בוודאי לא אומר שאין באמת כאלה אנשים בעולם החיים בשלום ובשלווה עם עצמם דבר שבעיני מהווה סממן בכלל לא רע ליכולת שליטה וכל מה שנותר לומר הוא שתהיה שנה טובה עם ראש פתוח ובריאות יצר ההרפתקאה |
|