גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 15 שנים •
20 בספט׳ 2009
מיקום פיצוץ ומסיבת השנה החדשה
לפני 15 שנים •
20 בספט׳ 2009
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 20 בספט׳ 2009
הגשם של לקראת הבוקר שטף את הרחובות
ניקה את שאריות השנה שחלפה לה מקבל את השנה החדשה בניקיון כפיים התאריך- חג ראש השנה תש"ע המיקום – אוהו שזהו המיקום הנכון – מועדון המקסים קרוב לסנטר והאירוע אנשים יקרים האירוע במפורש מסיבת ראש השנה של הספייס 250 איש אישה שולטת שולטים וכו' גדשו את האולם אולם שמצויד היטב בסאונד מעולה מוזיקה סוף הדרך של שרית ברוך ועוד אנשים טובים סשן אחד מרכזי סופר ארוטי ומחרמן בטירוף של המלאכית מיכל המאלפת אישה – מלכה –שולטת בחסדי אלוהי סשנים סקסית בטירוף גמישה וירטואוזית אלוהית סוחפת איתה את הקהל לעבר הרקיע השביעי אים היה יומי האחרון עלי אדמות הרי שכך הייתי רוצה לסיימו חבוק בין רגליה הארוכות רגלי מדהימות המחוברות לגוף מושלם חיוך מקסים וכובש שממיס את הגברים הכי קשוחים סשן שצריך יהיה ללמוד אותו בבית הספר לסשנים ובל נישכח את דוגי ואלון 2 אנשים יקרים וטובים שיודעים היטב לעשות שמייח והכי חשוב – אני קורא מכאן לאייר: אחינו היקר – שבוע הבא רק ואך ורק במקסים. המיקום שלו פשוט מעולה ימבה אנשים טובים ומסיבה ראויה היטב לשנה חדשה ופורייה. |
|
צלילה |
לפני 15 שנים •
20 בספט׳ 2009
....
לפני 15 שנים •
20 בספט׳ 2009
צלילה • 20 בספט׳ 2009
אני אכתוב תגובה ראויה כשאתאושש
אבל בינתיים אין ספק שזאת היתה אחת המסיבות היותר מדהימות שהייתי בהן . היה כל כך כיף .... האנשים הדי-גיים ( תודה לבוריס המדהים ) הסשנים הקהל היפה תענוג. אני צונחת למיטה |
|
מיקוהנשלט |
לפני 15 שנים •
21 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 בספט׳ 2009
מיקוהנשלט • 21 בספט׳ 2009
אחלה מסיבה .אין כמו מסיבות ביום שישי וחגים.
|
|
מיכל המאלפת(שולטת) |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
מעולה!!!!!!!
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
מיכל המאלפת(שולטת) • 24 בספט׳ 2009
אחת המסיבות הטובות שבהן הייתי!!
מיקום מעולה, מוזיקה מצויינת, אנשים אהובים, חברים קרובים, כמה כשרונות בולטים בתחום היצירה והמון מתוק לכבוד השנה החדשה!! נהניתי בטירוף!!! אייר - שיחקת אותה! |
|