שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הקמת פורום מלכות בתשלום

Sunrise​(נשלט)
לפני 15 שנים • 21 בספט׳ 2009

Re: ואם נמשיך את האנלוגיה...

Sunrise​(נשלט) • 21 בספט׳ 2009
slave d כתב/ה:
Sunrise כתב/ה:
ולך, פותח השירשור - אני חושב שאתה יכול פשוט לנסות ולכתוב בגוגל "מלכה בתשלום", יש לי תחושה שזה יעבוד לך הרבה יותר מהר מאשר יוזמה להקמת פורום שנוי במחלוקת. אולי היה עדיף לכולם אם זה מה שהיית עושה, טוב היה לו הפוסט הזה לא היה נולד.

וצר לי אם יש לי יומרות - אבל לי זה די ברור שאתה לא מי שאתה מתיימר להיות. אם היית, היית פשט מוצא מלכה בתשלום, זה לא כזה אתגר לדעתי. את הרי פשוט מלכה בתשלום, או סרסור של מלכות בתשלום, שמנסה ליצור לעצמה במה לפירסום חינם תוך כדי התחזות. יש לי תחושה, ואני מקווה, שזה לא יעבוד.

אל תגיד לי מה לעשות חוצפן ואיך ובאילו דרכים לחפש מלכות בתשלום, אתה רוצה להווכח במציאות שאני לא מלכה בתשלום אלא גבר אז אתה מוזמן . כמו כן לידיעתך אני ולא סרסור של אף אחת אבל אני לא מרגיש צורך להצטדק בפניך ובפני התחושות שלך.
טוב שהפוסט לא היה נולד ? לא רק שאתה יהיר, צדקן, בור חסר נסיון וחצוף, אתה גם סותם פיות ואילו אתה היית בעל האתר סביר להניח שהיית כבר מוחק את הפוסט, טוב שלא כל העולם נולד דומה לך.
לא אמות מזה אם לא יוקם פורום כזה למרות שזה יהיה הפסד לאתר כפי שטענתי קודם.
אם הסיבה לאי הקמת פורום כזה היא בגלל שזה יוזיל או יזנה את האתר, אז הרשה לי לגחך שוב, כפי שהאתר נראה לאחרונה בכל הקשור לסוג הנצלניות והנוכלות שנכנסות לכאן למרות כל הדברים החיוביים שהאתר מעניק שאת זה אני לא שוכח לציין אז המצב הנוכחי לא יותר עדיף מעצם קיום פורום שכזה.

אם אתה לא מרגיש צורך, למה אתה מצטדק? אני את דעתי אמרתי. אני לא חושב שאין לזה מקום, אני רק תוהה אם המקום הוא פה. ולא, ממש לא הייתי מוחק את ההודעה הזאת אם הייתי כלובי. אני לא בטוח שמה שאתה רוצה לעשות הוא בגדר הטעם הטוב או ההיגיון העיסקי, מבחינתו, אבל זה לא אומר שאני פוסל את דעתך או הייתי מצנזר אותה. ולגבי הנקודה השנייה שלך, אני פשוט אסתפק באמירה שאין אף מקום בעולם שכל האנשים בו טובים. גם פה יש כל מיני סוגים, חלקם טרהלהלה במיוחד בעיני, וחלקם פשוט אנשים רעים. השאלה היא פשוט איזה שלטים אתה שם בחלון הראווה שלך. זה קובע מה יהיה אופי האנשים שייכנסו. ואת כל זה אני אומר רק כי לי זה לא ישנה, אם יהיה פה פורום מלכות בתשלום או לא. אני כבר לא באמת מחפש פה שום דבר. יש אנשים אחרים שיהיה להם הרבה יותר קשה למיין את המוץ מהתבן ככה, זה הכל.
אנדרפוט
אנדרפוט • 21 בספט׳ 2009
מורטי, אני פשוט חושב שאת עושה שירות דוב לנשים ושהטיעונים שלך קצת מעוררי רחמים ומעידים יותר מכל דבר אחר על אכזבה אישית מגברים ומרירות נוראית באיצטלה של אידאליזם נטול פניות.
איך את יכולה לייצג את מגזר הנשים הדומיננטיות כאשר רוב הנשים האלו שגולשות פה מתעבות את הסגנון והתוכן של דברייך? צריך עיוורון די מדהים בשביל להמשיך במנטרות הקבועות שלך לאורם של כל כך הרבה טיעונים מעניינים שונים ומשונים. והברכות שלך לא ממש משכנעות כי את הכעס והרוגז ניתן להרגיש גם כאשר את עוטפת אותם בסוכר.

החלוקה הזאת לגברים שהם באמת מזוכיסטים לבין גברים שהם סתם חארות (כמו הגברים השוביניסטים הרגילים) אבל מתחזים למזוכיסטים רק בשביל לגנוב אורגזמה היא חלוקה מטופשת לחלוטין ומעידה על כושר מחשבה וניתוח עלובים למדי, כאילו נתת לעצמך שובר הנחה לחג במחלקת הרעיונות וקנית לך איזה רעיון חצי אפוי ומטופש ומאז את לובשת אותו ללא הפסקה ועוד מתגאה בו כאילו שמדובר באיזו מציאה גדולה.

אז במקום "דומינטריקסיות" "אמיתיות" שכמוך שיודעות רק לעצבן לחנטרש לעורר מדנים ולדכא כל זיקפת בוקר בריאה, עדיף כבר מלכה בתשלום שלפחות יש לה מספיק כבוד עצמי להצהיר על מטרותיה באופן גלוי ולספק את הסחורה בלי להוציא את המוות לאף אחד.

היות והטרחנות שלך היא התכונה שבגינה את מפורסמת מלכתחילה אני לא מצפה בכלל שתקראי או תביני את מה שכתבתי פה אלא מיד תיגשי לתקתק עוד איזה מניפסט אטריות מחוממות על שובניזם וחוסר כבוד לנשים, בלי בכלל להבין שחוסר הכבוד הוא אליך ולא לבנות מינך, שהן דווקא בנות אנוש חביבות ודי אציליות לרוב.
ניקי666 niki
ניקי666 niki • 21 בספט׳ 2009
אתם דנים בבעד ונגד אבל לא שמים לב שבאתר יש פרסום למלכות בתשלום מתחת לפני השטח

הן פשוט מפרסמות בפרופיל האיש ולחלקן יש אפילו לינק שמפנה לאתר .

מעבר לכך פורום מסוג כזה כהלכתו קיים באתר שכן ובתקופה האחרונה מתפקד בצורה טובה .

לגבי ההבט החוקי אני לא רואה מניעה להעלות פורום כזה ,ההסבר החוקי ארוך ולא אלאה אתכם

בפרטים ,למי ששאל אם כלובי יהפוך לסרסור אז התשובה היא לא .
Mr Vertigo

Re: שמחתי לגלות

Mr Vertigo • 21 בספט׳ 2009
Morticia כתב/ה:
westley כתב/ה:
שיש פה אנשים אחרים שקוראים לתופעה בשמה: זנות.

מעניינת עוד יותר קביעתו של פותח השרשור הזה ש "חשוב לבדל את המקצועיות והאיכותיות לאילו שאינן כאלו".
האם מלכה בתשלום היא בהכרח יותר מקצועית או איכותית ממי שהיא לא בתשלום?
מוזר. אני חושב בדיוק להפך.

מאוד מסכים עם הדברים של מורטישיה.

ואגב כל הקונספט של שליטה בתשלום הוא תמוה בעיניי. כשאתה משלם, אתה הרי מזמין שירות מסוים שאתה קבעת אותו. אז מי כאן השולט? היא אולי מחזיקה בשוט אבל אתה ביקשת ממנה להצליף בך. נראה לי שזה חותר תחת הגדרת השליטה עצמה.
ברגע ששילמת, קנית אותה. היא עושה מה שאתה רוצה ולא להפך.

Westly my love
...

תכתוב פה קצת יותר

ושתהיה לך שנה טובה

icon_smile.gif

מורטישיה,
תודה על המילים החמות. שמח להרגיש רצוי.
ועם זאת, לא כותב פה יותר מדיי כי בדרך כלל זה טרחני ... וכל ההתערבבות הזאת, היא לא בשביליicon_smile.gif

אבל שוב, תודה ושנה מעולה גם לך.

אהה ולגבי הMY LOVE, תודה, אבל כדי לא להכעיס אנשים מסוימים שאולי הבטחתי להם את אהבתי קודם, ולא ליצור מצג שווא, נבהיר שאני לא ממש "your love"...icon_smile.gif ושגם לא תאמנו עמדות לפני השרשור הזה....icon_smile.gif
SUB D​(נשלט)
SUB D​(נשלט) • 21 בספט׳ 2009
[/quote]

אתה רוצה פורום מלכות בתשלום?
תפדאל מצדי

אולי אז כאן בפורום הזה סוף סוף נשים ראויות יזכו להרגיש את היותן מכובדות?

כי לא נראה לי שהרפש שלך על נשים שייך לפה
[/quote]

השמועות אומרות שבעצמך הגעת מעולם המלכות בתשלום, לא כל כך מובן לי הרפש שאת משליכה כלפיהן ולא שאני בא להגן עליהן, מי כמוך צריכה להבין ולגלות אמפטיה וסימפטיה כלפיהן כי בעצמך הגעת משם וגם אם ראייתך היא שלילית כלפי מוסד זה וכי זהו מוסד המבזה את כבוד האישה, הוקם אולי בהשראת הגברים שהיו מוכנים להקימו תמורת כסף , זהו מוסד שבו למדת לטוב ולרע, הכרת לראשונה את עולם השליטה, חווית סוגים שונים של סשנים, של נשלטים, כלומר לקחת לעצמך דבר או אחד שניים ממוסד זה לטובתך, השכלת, צברת את נסיונך עד לנקודה שהתאימה לך, לכן לא יורקים מהבאר ששתית ממנו זה א'.
בכלל יש שולטות טבעיות באופיין ואף כאלו שחיפשו בזה דרך חיים שבחרו לנסות את דרכן כמלכות בתשלום, נתקלתי בכאלו גם באתרי בדס"מ בחו"ל, לא בגלל שבהכרח הן מעריצות את המוסד הזה או מזדהות עם הפילוסופיה של שליטה בתשלום, אלא כי זהו בי"ס מצויין ללימוד עולם הבדס"מ על בוריו וגם לא צריך לשלם שכר לימוד אלא מרוויחים כסף מזה.

לגבי מה שכינית פתיחת ג'ורה.
אני נשלט ועבד למלכה שאבחר להיות לרגליה, לא בגלל שלצד הניק שלה מצויין כי היא שולטת.
אני לא רואה כאן שום התרסה או פגיעה בכבוד הנשים והמלכות ומי שנפגעה בתמימות עימה הסליחה.
כאשר השתמשתי במושג שמנות כונפות תארתי מצב אמיתי שקורה בשטח, זה לא סותר את העובדה שיש כאילו הנמשכים לשמנות ואף לכונפות, אני מאידך גם לא בעד נצלניות כוסיות שגם חוץ ממראה וקצת יכולת משחק אין להן שום דבר מה להציע .
אם נפגעת מורטישה מכך שאולי בטעות ללא יודעין הכללתי אותך בקטגוריה שמנה כונפה אני מתנצל.
עכשיו לגבי עניין להרגיש מכובדות באתר זה, לא כל אישה ולא כל אחת שקוראת לעצמה מלכה ממני בכל אופן צריכה לקבל מיידית ובאופן אוטומטי הערצה עיוורת מעבר לכבוד בסיסי שבין אדם לחברו כל עוד הכיבוד הוא הדדי, בשביל כבוד צריך לעבוד, בשביל הרצון להעריץ אותה באמת ולרצות ליפול לרגליה היא צריכה להיות מיוחדת קודם כל כאדם, אישה ואז מלכה.
התגובות שלך מרגישות לי שמגיעות מתוך חוסר בטחון ורצון לקבל הערצה עיוורת רק מעצם העובדה שאת אישה וגם מלכה באותה הזדמנות, לא תמיד אישה היא גם מלכה את יודעת, זה הרי בעיני המתבונן, ובעיניים המתבוננות שלי, לא כל אישה היא מלכה מטבעה צר לי אם אני מנפץ השקפות ופילוסופיות של אי אילו שולטות כאן.
זה שאת אישה אני מכבד אותך כאמור כל עוד תכבדי אותי חזרה, למה שאתן לך יחס מיוחד כמלכה ? רק בגלל שאת טוענת שאת מלכה ? בעיני אחד כן ובעיני האחר אולי לא או עד שיוכח אחרת.
עד שלא תשכילי להבין כי קיימים סוגים שונים של נשלטים ויש הרואים את השליטה והפמדום באופן שונה ממך, כך שסביר תמיד תכני כל גבר בכלל ונשלט בפרט המעיז לומר את דעתו שהינה מנוגדת לדעתך - כגבר שובניסט, חד צדדי בצרכיו, בז לנשים וכו'.
Morticia

Re: שמחתי לגלות

Morticia • 21 בספט׳ 2009
westley כתב/ה:
Morticia כתב/ה:
westley כתב/ה:
שיש פה אנשים אחרים שקוראים לתופעה בשמה: זנות.

מעניינת עוד יותר קביעתו של פותח השרשור הזה ש "חשוב לבדל את המקצועיות והאיכותיות לאילו שאינן כאלו".
האם מלכה בתשלום היא בהכרח יותר מקצועית או איכותית ממי שהיא לא בתשלום?
מוזר. אני חושב בדיוק להפך.

מאוד מסכים עם הדברים של מורטישיה.

ואגב כל הקונספט של שליטה בתשלום הוא תמוה בעיניי. כשאתה משלם, אתה הרי מזמין שירות מסוים שאתה קבעת אותו. אז מי כאן השולט? היא אולי מחזיקה בשוט אבל אתה ביקשת ממנה להצליף בך. נראה לי שזה חותר תחת הגדרת השליטה עצמה.
ברגע ששילמת, קנית אותה. היא עושה מה שאתה רוצה ולא להפך.

Westly my love
...

תכתוב פה קצת יותר

ושתהיה לך שנה טובה

icon_smile.gif

מורטישיה,
תודה על המילים החמות. שמח להרגיש רצוי.
ועם זאת, לא כותב פה יותר מדיי כי בדרך כלל זה טרחני ... וכל ההתערבבות הזאת, היא לא בשביליicon_smile.gif

אבל שוב, תודה ושנה מעולה גם לך.

אהה ולגבי הMY LOVE, תודה, אבל כדי לא להכעיס אנשים מסוימים שאולי הבטחתי להם את אהבתי קודם, ולא ליצור מצג שווא, נבהיר שאני לא ממש "your love"...icon_smile.gif ושגם לא תאמנו עמדות לפני השרשור הזה....icon_smile.gif

זה ציטוט מהסרט
ופשוט נהניתי ממה שכתבת

אל תדאג כל כך לגבי מה יחשבו המעורבבים...
icon_lol.gif
Morticia
Morticia • 21 בספט׳ 2009
slaved קראתי את המשפט הראשון שכתבת לי ופשוט לא המשכתי לקרוא
אין לי עניין

השמועות אומרות?
אני לא יודעת איפה אתה חי ועם מי אתה מדבר אבל נשמע לי שאתה מנסה להפיץ שמועות ובאמת אולי כדאי להזכיר ששמועות הן רק שמועות

אני מציעה שתבלום ותסתום

ראה בזה העמדה חמורה על טעותך
חוצפן!
Morticia
Morticia • 21 בספט׳ 2009
ואגב, אני לא שמנה וממש לא כונפה
גם לא רואה כל גבר שחושב אחרת ממני כשוביניסט
אבל בהחלט רואה לא מעט בנות יענות

אתם תמיד צודקים

למעט מקרה אחד

slaved אתה לא מכיר אותי, מעולם לא פגשת אותי, אין לך מושג מי אני ואתה לא יודע דבר עליי

אתה בא ומספר לי על שמועות שאלוהים יודע מאיזה פיות של חולירות הם יצאו
ומכריז עליהן כאמת ואומר לי שאני למדתי את עולם השליטה מתוקף היותי מלכה בתשלום?

מאחר ואין לי גישה אחרת אליך אני פונה אליך כאן באזהרה מאוד ברורה
וראה אותה במלוא חומרתה

אם אתה תעיז שוב להפיץ כזו שמועה או לדבר אליי כאילו השמועה הזדונית והמטופשת הזו נכונה
ואתה הרי אינך יודע אם היא נכונה בוודאות
לעומת זאת, אני כאן להעמידך על טעותך

אז כפי שהתחלתי לומר - אם אתה תעז שוב
ואני גם מציעה שתהיה נשלט יאה לגבירה בחינם לחצי דקה ותגיד יפה סליחה

כי אם צריך אני גם אגייס את מיטב החוקרים במשטרה, אגיע ל-IP שלך ואתבע אותך לדין על השמצה והכפשה

אני לא צוחקת אתך יה חתיכת מופרע!

(ועל הדרך תמסור לאנדר שמורטי יקרא לחברות שלו ושינסה לחיות עם זה שמעולם לא הזדמן לו וגם לעולם לא יהיה לו העונג לחוות את המלכה מורטי במיטה. אני פשוט קצת פחות בקטע של שגעונות גדלות ואופי מחורבן כהצדקה להיותי אישה נעלה ובשליטה, עם שלל החלשלושים שונאי האדם המצדיקים הגדרתי אותם ככאלה לגמרי בהתנהגותם, הסליחה)|
SUB D​(נשלט)
SUB D​(נשלט) • 21 בספט׳ 2009
על דבר אחד אתנצל שאם את לא באמת המלכה שעבדה בסטודיו בדס"מ ישראל בכיכר דיזנגוף דאז שגם כינוייה היה מורטישה וכתיבתה בפורומים הייתה דומה לשלך, אך לא אזמין חוקרים לחקור את העניין זה באמת לא כזה רלוונטי.
את האמת רק את יודעת ומי שבאמת מכיר וראה אותך, לכן אם אינך אותה אחת קבלי את ההתנצלות למרות איומייך .

אני מעדיף לסיים את את התכתובת בינינו היות והיא סוטה מעצם הנושא המרכזי ואבקש התייחסויות ענייניות לנושא, רק חבל שהובלת את הנושא למקומות רחוקים ולא רלוונטיים.
Tish Adams
Tish Adams • 21 בספט׳ 2009
1. מי שתפרסם בפורום מלכות בתשלום היא אותה אחת שתפרסם בפרופיל שלה שהיא כזאת.
הבעיה מתחילה עם אלה שמסתירות את המניעים הכלכליים שבגללם הגיעו לכאן.
2. במצב של 800 ניקים בדויים, פורום כזה יהפוך לזירת התגוששות וליכלוכים.
אין לי בעיה עם קרבות בוץ אבל, לא בקונספט הזה.
3. פורום כזה הוא פלטפורמה פירסומית לכל דבר. פרסום ותוכן באתר לא אמורים ללכת ביחד.
הם צריכים להיות מנותקים זה מזה.