צלילה |
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
טרמפ לחיפה מסוף מסיבת החטאים של אייר בשבת הקרובה במקסים 26/9
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
צלילה • 23 בספט׳ 2009
האלילה אתנה זקוקה לטרמפ ממסיבת החטאים של אייר בשבת במקסים
תנו כתף, הושיטו יד, רגל ...פולקה משהו .... הטרמפ הוא לאחר המסיבה במקסים לחיפה 26/9 שבת הקרובה תודה מראש על העזרה |
|
לדעתי אני שולט |
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
אני חייב להבין.
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
לדעתי אני שולט • 23 בספט׳ 2009
ראשית: אם את מנהלת ליין הספייס, מה התפקיד של איר אם בכלל?
שנית: למה לעזאזל עברתם למוצאי שבת? זו לא יריה בראש? |
|
AIR(נשלט) |
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
Re: אני חייב להבין.
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
AIR(נשלט) • 23 בספט׳ 2009
לדעתי אני שולט כתב/ה: ראשית: אם את מנהלת ליין הספייס, מה התפקיד של איר אם בכלל?
שנית: למה לעזאזל עברתם למוצאי שבת? זו לא יריה בראש? בכייף אענה לך ... אז קודם כל על בראשית בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ וקצת אחרי זה בעזרת אייר את ליין הספייס . ויאמר אייר לאלוהים , כיצד אעשה זאת לבד ? הרי המלאכה היא מרובה ובסך הכל בן אנוש הינני .. ויאמר אלוהים , קח לך אלילה מוכשרת יפה וחדה ותיתן לך יד בכל אשר לא תוכל . ויאמר אמן . ואייר הלך 40 שנה במדבר וחיפש לו את האלילה וראה ארמון ובארמון ראה כיסא ועל הכיסא ראה את ללא גבולות ויאמר כי טוב . ויקח אייר את האלילה ואת כל משרתיה ויבנו את הספייס יחדיו ויאמרו , אמן . מקווה שעניתי לך על זה בקשר למוצ"ש , משום שזה יום לפני ערב יום כיפור החלטנו לעשות לכם מסיבה פצצתית , בוודאי שזה לא יהיה היום הקבוע שלנו אבל בהחלט יש למה לצפות בהמשך |
|
אתנה |
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
Re: אני חייב להבין.
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
אתנה • 23 בספט׳ 2009
Air כתב/ה: לדעתי אני שולט כתב/ה: ראשית: אם את מנהלת ליין הספייס, מה התפקיד של איר אם בכלל?
שנית: למה לעזאזל עברתם למוצאי שבת? זו לא יריה בראש? בכייף אענה לך ... אז קודם כל על בראשית בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ וקצת אחרי זה בעזרת אייר את ליין הספייס . ויאמר אייר לאלוהים , כיצד אעשה זאת לבד ? הרי המלאכה היא מרובה ובסך הכל בן אנוש הינני .. ויאמר אלוהים , קח לך אלילה מוכשרת יפה וחדה ותיתן לך יד בכל אשר לא תוכל . ויאמר אמן . ואייר הלך 40 שנה במדבר וחיפש לו את האלילה וראה ארמון ובארמון ראה כיסא ועל הכיסא ראה את ללא גבולות ויאמר כי טוב . ויקח אייר את האלילה ואת כל משרתיה ויבנו את הספייס יחדיו ויאמרו , אמן . מקווה שעניתי לך על זה בקשר למוצ"ש , משום שזה יום לפני ערב יום כיפור החלטנו לעשות לכם מסיבה פצצתית , בוודאי שזה לא יהיה היום הקבוע שלנו אבל בהחלט יש למה לצפות בהמשך ענית במקום אני רק לא מבינה מה יהיה עם הטרמפ שלי חחח |
|
צלילה |
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
צלילה • 23 בספט׳ 2009
זה היה מהיר
תודה לבחור המקסים שפנה אלי בפרטי הפרטים יועברו לאתנה ... יאללה תתכוננו לבלאגן בשבת !!!! |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
מה בין שמיטה להר סיני
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 23 בספט׳ 2009
לדעתי אני שולט כתב/ה: ראשית: אם את מנהלת ליין הספייס, מה התפקיד של איר אם בכלל?
שנית: למה לעזאזל עברתם למוצאי שבת? זו לא יריה בראש? ראשית כול ברכות למנהלי הלין על המסיבה שבאה עלינו לטובה במוצ"ש זה במקסים- המקום הפיצוצי למסיבת החטאים לפני יום הדין שנית - ראבאק בן אדם מה איכפת לך מי מנהלי הליין תבוא תבלה תעשה חיים משוגעים ותרד כבר מהעץ עליו טיפסת 40 ויותר שנים הלכו בני יראל בחושך עד שבאו אל האור האור שהוא המקסים וצוות הניהול המעולה של הספייס. |
|
צלילה |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
צלילה • 24 בספט׳ 2009
לאתנה המקסימה יש טרמפ מחיפה למסיבה והבחור גם יקח אותה הלוך, הסתדר להם ...
נפלא עכשיו יש לנו עוד טרמפ מבוקש, הפעם מירושלים לאישה מקסימה שלא רוצה ששמה יפורסם .... יאללה באותו נוהל, פנו אלי בפרטי ואחבר . ושוב, האישה/נערה זקוקה רק לטרמפ חזור הולכת להיות מסיבה מדהימה }{}{}{ |
|
צלילה |
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2009
צלילה • 26 בספט׳ 2009
בשל בעיה הטרמפ בוטל מחיפה (י-ם וכ"ס מצאנו וזה סבבה )
אז דחוף טרמפ מחיפה למסיבה של אייר היום !!! לאתנה המהממת !!! |
|