יעלי המלכה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
מלכות בתשלום
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
יעלי המלכה(שולטת) • 23 בספט׳ 2009
TV_Eye כתב/ה: TV_Eye כתב/ה: לא הבנתי את מטרת הפוסט?
האם זה פרסומת של סרסור המקדם בניסיון לפתח הייפ את עסקיו? הוא האם זה המטלה שבו הוא מנסה לשכנע אנשים למה מלכה בתשלום גובה מחיר כה גובה. אם ניקח את עניין האינסטלטור, אני לא משלם לאינסטלטור על הסרבל שלו ולא על הפומפה וגם לא על המפתח השוודי. אני משלם לו שתיקן את מה שצריך לתקן. והוא מתמכר את זה לפי העבודה הספציפית בלבד ולא אל פי כל המסביב שיש לו. אם זה סתימה פשוטה הוא יגבה 50 שקל ולפעמים אם הוא נחמד וזה בעיה קטנה הוא גם יכול להגיד "עזוב אותך בקטנה עלי". לאומתם יש את האינסטלטורים האחרים שעל סתימה קטנה יקחו ממך 450 שקל(כי זה גם השעת עבודה שלהם, הם היו צריכים לסחוב את הפומפה במעלית ובכלל אתה יודע איזה תנועה יש עכשיו בחוץ?לקח לי שעתיים של פקק להגיע אליך גם על השעתיים האלה אתה אמור לשלם) של אז בהחלט לא ברור לי מטרת הפוסט אנא להתעלם מהחלק הראשון, הוא בוטה מידי אני מתנצל לא אופייני לך להיות בוטה .. גם אתה אומר דברים נכונים ....שנה טובה גם לך . |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
Re: מלכות בתשלום
לפני 15 שנים •
23 בספט׳ 2009
TV_Eye(שולט) • 23 בספט׳ 2009
יעלי המלכה כתב/ה: TV_Eye כתב/ה: TV_Eye כתב/ה: לא הבנתי את מטרת הפוסט?
האם זה פרסומת של סרסור המקדם בניסיון לפתח הייפ את עסקיו? הוא האם זה המטלה שבו הוא מנסה לשכנע אנשים למה מלכה בתשלום גובה מחיר כה גובה. אם ניקח את עניין האינסטלטור, אני לא משלם לאינסטלטור על הסרבל שלו ולא על הפומפה וגם לא על המפתח השוודי. אני משלם לו שתיקן את מה שצריך לתקן. והוא מתמכר את זה לפי העבודה הספציפית בלבד ולא אל פי כל המסביב שיש לו. אם זה סתימה פשוטה הוא יגבה 50 שקל ולפעמים אם הוא נחמד וזה בעיה קטנה הוא גם יכול להגיד "עזוב אותך בקטנה עלי". לאומתם יש את האינסטלטורים האחרים שעל סתימה קטנה יקחו ממך 450 שקל(כי זה גם השעת עבודה שלהם, הם היו צריכים לסחוב את הפומפה במעלית ובכלל אתה יודע איזה תנועה יש עכשיו בחוץ?לקח לי שעתיים של פקק להגיע אליך גם על השעתיים האלה אתה אמור לשלם) של אז בהחלט לא ברור לי מטרת הפוסט אנא להתעלם מהחלק הראשון, הוא בוטה מידי אני מתנצל לא אופייני לך להיות בוטה .. גם אתה אומר דברים נכונים ....שנה טובה גם לך . צודקת ב100 אחוז ולכן התנצלתי |
|
ראש השבט(שולט) |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
ראש השבט(שולט) • 24 בספט׳ 2009
הוי צביעות קדושה...
ההשוואה בין איש מקצוע חיוני לבין מלכה בתשלום הוא בהמעטה, שגוי. שאנו מזמינים אנסטלטור לפיצוץ בצינור הרי זה משהו שאנחנו חייבים, משהו של אין ברירה. ואין הרבה זמן לשקול. והבחירות בנותן השירות הן כלכליות רציונליות, ולעיתים קרובות תחת לחץ של אילוצים כי הכל נרטב. יש את החיים של אוכל, קיום, הגנה. דברים שחייבים וזקוקים להם, ובכדי להמשיך לחיות ברווחה יחסית , חייבים להוציא כסף. ויש את הסיבות שכדי עבורן לחיות, את הדברים שמרגשים אותנו. גורמים לנו להתעלות ,להנאה, דברים שהתשלום עליו הוא בחירה שלנו, כי עושה לנו טוב במישור הריגשי. לא הקיומי. כך זה לקנות ספר שאתה יודע על מה הסיפור, אולי מכיר את הסופר, יודע שיש סיכוי סביר שיהנה ויענג אותך,הופעה בתאטרון, או ארוחה טובה במסעדה שאתה אוהב. אלו דברים שאתה עושה למען ההנאה , הפרטים הללו הם דברים שאתה לא חייב. אבל אז מה שווים החיים ללא העונג? רוב רובם של האנשים מקדישים חלק מכספם לצורך זה.אלו דברים שאתם מקבלים ומצדיקים בדרך כלל. אבל תחשבו על כך שאופסס... הספר הוא ספר עם תמנות של זימה,המופע בתאטרון הוא בעירום עם אורגיות על הבמה, והארוחה במסעדה היא על גופה של דוגמנית חיננית.. פתאום שזה קשור למין זה מלוכלך ולא מקובל ואיכסה.. הכל בהבנה והקבלה האישית שלכם, לדעת שיש אנשים עם העדפות שונות משלכם, ולקבל זאת כי ההחלטה נעשתה מתוך בחירה ושיקול דעת. האדם שמגיע למלכה בתשלום כבר עשה את הבחירה שלו. כבדו את האחר. וכבדו את זו שנותנת שירות נדרש. |
|
אושה{אוש} |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
אושה{אוש} • 24 בספט׳ 2009
ראש השבט כתב/ה: הוי צביעות קדושה...
אבל תחשבו על כך שאופסס... הספר הוא ספר עם תמנות של זימה,המופע בתאטרון הוא בעירום עם אורגיות על הבמה, והארוחה במסעדה היא על גופה של דוגמנית חיננית.. פתאום שזה קשור למין זה מלוכלך ולא מקובל ואיכסה.. . וכל הנ"ל, כולל אותן בעלות מקצוע שאתה מהלל, קשורים לתעשית המין. לא טענתי שיש בכך רע מצדם של נותני השירותים אלא שאותם לקוחות שבוחרים לשלם על משהו שאחרים זוכים לו בחינם בתוך מערכת יחסים ריגשית - צריכים בעיני להיות מובכים מכך שלא הצליחו להשיג את מה שחפצה נפשם באמצעים הרגילים. אם אדם הולך לזונה זה כי הוא לא אטרקטיבי מספיק כדי למצוא לו סקס בחינם. ובאטרקטיבי איני מדברת רק על מראה. קחו את הדוגמא הכי הוליוודית מתקתקה - ריצרד גיר, אטרקטיבי חיצונית וכלכלית ככל שיהיה, לא הצליח להשיג לו בת לוויה הולמת לשבוע העסקים בל"א בגלל שלא השכיל להשקיע ריגשית בקשר ולכן נאלץ לשלם לבעלת מיקצוע. למה אני מתעכבת על זה? כי אני זוכרת שכאשר חיפשתי בחורה שתענג את בעלי היה מי שהציע לי לפנות לבעלת מיקצוע. שללתי את הענין לחלוטין כי נראה שהדבר מביך ביותר ומשקף אי אטרקטיביות. אז אוקיי, יש גברים שהם מספיק פתטים כדי לשלם עבור סקס. הם לא איכותיים בעיני. וכשאני קוראת את תגובות הגולשים לתמונות נאות שמפרסמת מלכה בתשלום זו או אחרת - הדבר גורם לי לבחילה. יש נשלטים שנוטים להפוך מלכה שבעיני רוחם אמורה להיות נערצת ונעלה ללא יותר מאוביקטי מיני ואותי זה דוחה. |
|
ראש השבט(שולט) |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
אני לא מבין מה מביך בכך שאדם בוחר לשלם עבור סקס במקום להיות מעורב רגשית.
הרבה יותר קל שאתה בוחר עם מי מתי וכמה. ולא חייב להיות נחמד לאחר הסקס אם לא בא לך.. אספר על 3 אפשרויות. נראה מי יבחר מה. זוג בגיל ה50, הוזמנו לחתונה במשפחה שלה, האמת שלא בא להם. יש לקנות בגדים, נעליים והתסרוקת.הוצאה נכבדה של אלפי שח. האופציות.: לנסוע לחתונה, לאכול אוכל שיגרתי, המון רעש של מוזיקה שלא אוהבים, חיוכים מאולצים, צריך להיות נחמדים לכולם. הרגליים כואבות בגלל הנעלים החדשות, ומתים כבר לברוח.. אבל נשארים ומשחקים את המשחק עד הסוף. ואפשר: להשאר בבית. לחסוך את הכסף. בטח ינסו לגרום לנו יסורי מצפון, לא נעים, אוכלים אוכל שיגרתי, רואים טלוויזיה ואז נכנסים למיטה. ואולי אם יצא אז אולי משהו חפוז ולא מרגש לפני השינה. נדיר. אבל קורה לפעמים. ואפשרות נוספת: היות והבעל משועמם מאשתו בת ה50 ששוקלת 110 קילו, לוקח הבעל את הכסף, והולך ושוכר חדר במלון. מתקשר ומזמין במחווה נירגש לאשתו 2 נערות לווי בגיל 25 שכל אחת מהן שוקלת כ55 קילו .וכמובן יש להזכיר שירות חדרים נלווה ומפנק במשך כ4 שעות, בערך כזמן החתונה.. וכאן אתה יודע מה אתה רוצה, אתה יודע מה אתה צריך, ובטח יודע מה יקרה בסוף.. נכון? |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
TV_Eye(שולט) • 24 בספט׳ 2009
ראש השבט כתב/ה: היות והבעל משועמם מאשתו בת ה50 ששוקלת 110 קילו, לוקח הבעל את הכסף, והולך ושוכר חדר במלון. מתקשר ומזמין במחווה נירגש לאשתו 2 נערות לווי בגיל 25 שכל אחת מהן שוקלת כ55 קילו .וכמובן יש להזכיר שירות חדרים נלווה ומפנק במשך כ4 שעות, בערך כזמן החתונה.. וכאן אתה יודע מה אתה רוצה, אתה יודע מה אתה צריך, ובטח יודע מה יקרה בסוף.. נכון? גירושים? וחלוקת הכסף של העל? |
|
ראש השבט(שולט) |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
יש מישהו שלא חזק בהבנה..
מה שיקרה בסוף זה מה שקורה ברוב המקרים, שיוציאו את הכסף ויתענו בחתונה. וכל השאר ישאר בפנטזיה. האם זה לא ברור לך? |
|
אושה{אוש} |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
אושה{אוש} • 24 בספט׳ 2009
יש בעולם הזה חוקים ותרבות ומוסר ונימוס בסיסי.
גבר שבגלל שאישתו שוקלת מעל 100 קילוגרם מזמין 2 נערות ליווי הוא דוחה ברמות, עצם הדוגמא הזו מבחילה. מה מביך בלשלם על סקס? מאד מאד מאדדד מביך! סקס אינו סחורה כמו כל השאר. לשלם למישהי כדי להיכנס לגוף שלה זה כמו לקנות פיצה?! נשים אינן חפצים גם המלכות שבינהן. |
|
רונה 30 |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
רונה 30 • 24 בספט׳ 2009
אושה כתב/ה: יש בעולם הזה חוקים ותרבות ומוסר ונימוס בסיסי.
גבר שבגלל שאישתו שוקלת מעל 100 קילוגרם מזמין 2 נערות ליווי הוא דוחה ברמות, עצם הדוגמא הזו מבחילה. מה מביך בלשלם על סקס? מאד מאד מאדדד מביך! סקס אינו סחורה כמו כל השאר. לשלם למישהי כדי להיכנס לגוף שלה זה כמו לקנות פיצה?! נשים אינן חפצים גם המלכות שבינהן. את כנראה שכחת שאת בתוך עולם שהוא בעצמו תת תרבות והרבה אנשים תרבותיים היו מזדעזעים ממעשייך..כל אח ומידת המוסריות שלו מתברר. ולגבי הטענה שלך לגבי סקס שאינו סחורה ..סקס הוא הסחורה הכי העתיקה מכולן , נשים עושות זאת מימים ימימה ..על קורטיזנות שמעת? על נשים שמתחתנות עם גבר בגלל נוחות כלכלית , לא זנות בעיניך? מדבריך פשוט יוצא ריח של התחסדות יתר... |
|
נולי |
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
24 בספט׳ 2009
נולי • 24 בספט׳ 2009
אושה אני חושבת שהבעיה הבסיסית היא בתפיסת הסקס של גברים ונשים - שהיא שונה מאוד (בדרך כלל).
אישה לרוב חייבת מעורבות ריגשית כל שהיא ונדיר יותר שמתעורר בה הצורך שאינו סובל דיחוי למין זמין ושהיא לא תמצא אותו, גם אם יש לה פרצוף תחת.(כלומר, כל אחת שבא לה, תמצא זיון מכל סוג בקלילות מרובה.) גבר לעומת זאת, מתעורר בו אותו צורך בסיס לעיתים הרבה יותר קרובות וכדי לספקו עליו להשקיע בקשר זוגי כדי שיהיה לו מין זמין, או לחלופין לפנות לסיפוק צרכיו תמורת תשלום. מה גם שלא חשוב איך הוא נראה, ואף אם יהיה חתיך הורס, לא תמיד תימצא בדחיפות הנחוצה אותה האחת שתתרצה לו.(כלומר, לגברים קשה יותר למצוא זיון.) למה הדבר דומה? לאותה אישה שאיתרע מזלה והיא בשלנית איומה עד כדי אי יכולת הכנת חביתה. האם תרעב? האם תחפש בנרות שף מפורסם להנשא לו? לא ולא. היא תיכנס למסעדה קרובה ותתענג כאשר חפצה נפשה. האם זו התבזות לאכול חביתה עם סלט במסעדה? בשביל רוב הנשים כן. זה הרי כל כך פשוט להכין את זה שחבל להוציא על זה כסף..... [אגב, לילה טוב עולה הרבה כסף. המשכילים עושים מנוי.כלומר, משקיעים בקשר זוגי המספק מין זמין , אם אין לה מיגרנות, תמורת: כסף, בילויים, הורדת אשפה, ארוח חברים, התחנפות, קניית מתנות, ספיגת ניג'וזים ועוד ועוד ועוד] חוץ מזה שבעיני מלכות/שפחות בתשלום זכאיות בהחלט על תשלום בעבור התפאורה, כמו כל שחקן בהצגה, כי הרי הן דומות בשרות הניתן על ידן יותר לשחקניות מאשר לשרברבות. איזה הצגות ילדים שוות יותר? כאלו שמשתפים בהם את הילדים מהקהל. לא? N |
|