Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2009
תני לי
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2009
Venus in Furs(מתחלף) • 26 בספט׳ 2009
הנה השיר החדש שלי.
יהיו אולי מי שיחשבו שהוא מזעזע, אבל בעיני זו יצירה רב-רבדית ולא נטולת הומור. שימו לב לדיבורים הטיזריים של רוני דותן המקסימה (שגם הפליאה ואמרה את המשפט הכי סקסי שאישה יכולה להגיד לגבר... ) (זה זמן טוב ללחוץ על הלינק) http://www.youtube.com/watch?v=7tobhdMi9po עקרבים ונחשים מרעילים את החושים מגרדים בנשמה לחץ עז להתפרק כבר קשה להתאפק הדק לסת חרוקה איך הכל נהיה רגיל תמיד אותה גלידת וניל מתוקה ועבשה למה הרעננות תמיד כרוכה באלימות בוגדנית כמו אישה תני לי להרוס אותך לקלקל לך 'תפנים אם את בודדה או מחפשת ריגושים החיים קשים מה שווים יופייך המר ועינייך הכחולות מה זה משנה הן במילא עצומות תני לי להכות תני לי להכות הדיבור שלך רדוד את שואפת לאיבוד לא תורמת לשיחה המבט שלך חמוד תרקדי על העמוד כשאת שותקת את יפה לשחק בשק אגרוף לפוצץ לך 'תפרצוף קחי את זה כמחמאה יש מי שתחליף אותך אם קשה ומלוכלך זה הכל מאהבה תני לי אה תני לי אה תני לי אה אה אה |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2009
אתה צודק דן! כל כך צודקקקק!!!
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2009
אחותופל • 26 בספט׳ 2009
ענקקקק!
אתה באמת מוכשר... ומה שמעניין זה ההתפתחות השירית והלירית מאז האלבום האחרון: בשיר הזה אין זכר לאותו מזוכיסט מעודן ויפה עיניים ששורר עד עכשיו על כמיהת ההישלטות שלו ועל השברים בנפשו שנגרמו בידי נשים. כעת, אתה הוא הסדיסט בעל הרצון לאלימות והחרבה. אכן, יצירתך (ממש כמוך) מתפתחת והולכת למקומות שונים מעניינים. מחכה כבר להופעה! מתי פתיחת הדלתות? |
|
immortal(נשלטת){MrMiller} |
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2009
אוח
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2009
immortal(נשלטת){MrMiller} • 26 בספט׳ 2009
בהחלט אחד השירים היותר אהובים עלי. הן מבחינת הלחן והן מבחינת המילים (אליהם מאוד התחברתי אגב ).
אני כבר רואה את עצמי מזמזמת את השיר במהלך הכיפור.... אין עליך, פשוט מוכשר!!! גמני, עם אחותצ'וק מצפה מאוד כבר להופעה |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בספט׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 26 בספט׳ 2009
זה רק אני או שהתחלת לשיר יותר טוב?
כלומר, מאד אהבתי להקשיב לך גם קודם, אבל בשיר הזה אתה נשמע טוב מהרגיל. אהבתי מאד. |
|