GREEK(נשלט) |
לפני 15 שנים •
28 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
28 בספט׳ 2009
GREEK(נשלט) • 28 בספט׳ 2009
ponymasteri כתב/ה: זה עוד פן נישה בתחום bdsm שכפי הניראה לא מוכר לחברים כאן זה תחום של
חליבה של האישה והפיכתה לספקית חלב{טעים מאוד}ולפרה אנושית המספקת חלב, ונכון במשך הזמן ועם הגדלת כמות החלב מגיעים לחליבה כל כמה שעות הינה כעת אתם יודעים לא הסתכלתי על זה לרגע ככה עד שהעלית את זה ואף על פי שזה הגיוני (לפי היגיון מעוות של שולטים) שתסתכל על זה כך. עדיין אם זה משהו שעושה לשניהם טוב שיבורכו אני מסתכל על זה מראות מבטי שאין לה שום קשר לחליבה ובטח לא לפרות את העניין דוקא קיבלתי משיחה עם שולטת נחמדה שזה בא ממנה ואני התעוררתי בשניה ואני רוצה להבהיר שאולי חלקכן\ם מסתכלים על המאמר ומנתחים את המילים אחת לאחת, אני דוקא לא חושב על קטע של הנקה אמיתית כול כך וכך שעות, זה קיצוני!. אלא על העניין בכלליות של פטישADULT BREASTFEEDING שיכול להיות עם חלב או בלי חלב ההתעמקות בפרטים הקטנים לא חשובה לפחות מבחינתי אלא התוצאה |
|
נולי |
לפני 15 שנים •
28 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
28 בספט׳ 2009
נולי • 28 בספט׳ 2009
סוסון קטן בעל תפיסת עולם מעוותת משהו מחפש בנות זוג אנושיות במקום פרות ברפת.
ככה אני רואה את זה. ואולי אני, שהנקתי 4 ילדים חודשים רבים, רואה את העולם בצורה עמוותת. בהנקה יש המון הענקה ואינטימיות. גם במשחק תפקידים של אם ותינוק יש המון הענקה והתחברות עמוקה. עם זאת אין שם צורך ביצירת חלב אם (שאפשר לזרז יצורו ע"י הסנפת אוקסיטוצין שאפשר לרכוש בכל בית מרקחת) כדי ליצור אינטימיות, שלא לדבר על זה שחלב אם לא טעים. תבדקו בעצמכם.(הוא מאוד מזין אבל לא טעים-הרי היצורים הקטנים המקסימים האלו רק צריכים למלא את הבטן, ויניקה בתנאי ואקום קיצונים כשל תינוקות לא מאפשרת כמעט טעימת חלב. לכן רק החלב המקדים הוא מתקתק ולמעשה כלל אינו חלב אלא קולסטרום-נוזל מקדים. וכאן אעצור. אם תרצו עוד מידע תקראו: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A0%D7%A7%D7%94 |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
1 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
1 באוק׳ 2009
נוריתE • 1 באוק׳ 2009
ponymasteri כתב/ה: זה עוד פן נישה בתחום bdsm שכפי הניראה לא מוכר לחברים כאן זה תחום של
חליבה של האישה והפיכתה לספקית חלב{טעים מאוד}ולפרה אנושית המספקת חלב, ונכון במשך הזמן ועם הגדלת כמות החלב מגיעים לחליבה כל כמה שעות הינה כעת אתם יודעים עירבבת, האקט שאתה מתאר פה, הוא מייל דומי לחלוטין, "חליבה" ,עוד סוג של "החפצה". האקט המדובר הוא פאםדומי לחלוטין, קטע פטישיסטי של שליטה נשית באמצאות הפיכת הגבר ל"תינוק" על כל מה שכרוך בזה, הנקה,בקבוקים חיתולים והשאר.(והתאור שהובא פה על הנקה כל שלוש שעות זה רק קצה מימוש הפטיש הזה) זה סוג של מה שמכונה "פראפיליה" "אינפנטליזם הוא משחק תפקידים בו הנשלט מעוניין לחזור במנהרת הזמן לגיל היל דות.בדר"כ השולטת תשחק את תפקיד האם/גננת/מטפלת... ותתייחס לאינפנטיל (לא מילת גנאי) כתינוק. במשחק משולבים חיתולים, מוצצים, בגדי תינוק, כובעי ילדים, בקבוקי אוכל תינוקות ועוד" http://en.wikipedia.org/wiki/Paraphilic_infantilism |
|
פיה שעפה לה(נשלטת){לא בעסק} |
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 בפבר׳ 2010
פיה שעפה לה(נשלטת){לא בעסק} • 13 בפבר׳ 2010
אני מקפיצה את השרשור פה.
בימים האחרונים אני והשולט נורא מתענינים בנושא. אשמח לשמוע, ממי שבאמת מבין, ידע בעיקר בתחום הרפואי. קישורים כמובן יתקבלו בברכה דווקא לדעתנו יש בזה גם החפצה. בהמה אמיתית חייבת לדעת לספק חלב. |
|