כלב צעיר לרגלייך |
לפני 15 שנים •
28 בספט׳ 2009
עבודה בעגלות בחו"ל
לפני 15 שנים •
28 בספט׳ 2009
כלב צעיר לרגלייך • 28 בספט׳ 2009
לאחרונה אני מתעניין מאוד בנושא
באתרים העוסקים בתחום ישנם המון תגובות שנראות מפוברקות בלשון המעטה של אנשים שעשו 10,000$ בחודש ואף יותר אני לא מאמין לזה כמובן אבל אני עדיין אופטימי יש כאן מישהו שחווה נסיון,מכיר תתחום,חבר אח דודה שלו עבדו בזה? האם יש בזה באמת כסף? |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
מיתוסית(שולטת) • 29 בספט׳ 2009
אני כרגע עובדת בעגלות בארה"ב עם בעלי כבר שלושה חודשים ואנחנו מרוויחים בינתיים רק למחייתנו ועוד טיפה. לחסוך ממש? לא. ואנחנו אפילו לא מבזבזים כסף. אני לא אשקר ואגיד שיש סביבי אנשים תותחים שכן מרוויחים סכומים יפים- לא 10,000, בטח לא עכשיו, אלא משהו כמו 5,000 או אולי יותר או פחות בעונה הזו וגם זה לא תמיד ויחסית מעטים. בכריסמס בטח עושים יותר, אבל מי שבא עכשיו לפני הכרסמס, עדיין לא מספיק משופשף במכירות ולכן הסיכוי שלו לעשות כסף באמת- נמוך. אנחנו כרגע מרוויחים פחות ממינימום של הארץ בהשוואה למספר השעות שאנחנו מרביצים פה ולמען האמת מאוכזבים. העניין הוא שעד שאתה לא מנסה, אתה לא יודע אם תצליח או לא, בעיקר אם אין לך רקע למכירות ולמען האמת זה לא דומה לשום סוג של מכירות אחרות מה שיש בארץ ופה. מה גם שהרבה אנשים אומרים לנו שלוקח חודשיים ואפילו שלושה לרוב האנשים עד שמצליחים לתפוס את העניין ולהתייצב, אז מי שבא לתקופה כזו קצרה ולא עבד לפני זה בעגלות, לדעתי זה לא משתלם, כי אתה עלו אפילו לא לכסות את כרטיס הטיסה.
לא רוצה לבעס אותך, אבל בניגוד למה שאמרו לי לפני שטסתי ובמיוחד בחברה שהלכתי אליה, שונה ממה שיש בפועל, כי גורמים לך להבין שכולם עושים סכומים אדירים, אבל בעצם מדובר בחלק מהמוכרים וכל השאר עושים ממוצע או פחות. אם יש עוד שאלות, אני אשמח לענות. אנחנו כנראה ננסה לחפש עבודה אחרת לפי שעות או משהו בסגנון, כי אנחנו כבר די מיואשים ומצד שני תמיד יש לך את האופטימיות שאולי בכל זאת לפני הכריסמס הכל ישתפר... |
|
פולו |
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
פולו • 29 בספט׳ 2009
ראיתי תוכנית טלויזיה לא מזמן שעשו על כל העניין הזה. כדאי שתקרא היטב את התגובה של כחולית.
|
|
כלב צעיר לרגלייך |
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
כלב צעיר לרגלייך • 29 בספט׳ 2009
וואי תודה לך על התשובה המפורטת,ברשותך אני אציק לך קצת בפרטי
|
|
slu |
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
עבודה קשה!
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
slu • 29 בספט׳ 2009
אפשר לעשות בהחלט את הסכומים המדוברים במיוחד בעונת החגים שם.
אבל זו משוואה של סוג הקניון בו אתה עובד, המוצר שאתה מוכר ובעיקר עד כמה אתה עובד קשה. מדובר בשיטת מכירות אגרסיבית -צריך ממש לעמוד על דרכם של הלקוחות כדי שלא יעברו על פניך, ואלו שעושים שם את הסכומים הללו מדווחים על עבודה שוחקת ו"קורעת" של שעות ארוכות ודיבורים אינסוף. שום דבר לא בחינם, כרגיל. בהצלחה. |
|
כלב צעיר לרגלייך |
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
כלב צעיר לרגלייך • 29 בספט׳ 2009
טוב,אז אחרי עזרה של חבר'ה בשרשור ובפרטי החלטתי להשאר בארץ הקודש לעבוד יותר קל להשאר לקרובים ולהרויח סכומים דומים..
תודה רבה לכם חבר'ה.. |
|
Infinity |
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בספט׳ 2009
Infinity • 29 בספט׳ 2009
כלבלב במבחן כתב/ה: טוב,אז אחרי עזרה של חבר'ה בשרשור ובפרטי החלטתי להשאר בארץ הקודש לעבוד יותר קל להשאר לקרובים ולהרויח סכומים דומים..
תודה רבה לכם חבר'ה.. אין כמו בבית |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 15 שנים •
30 בספט׳ 2009
Re: עבודה קשה!
לפני 15 שנים •
30 בספט׳ 2009
מיתוסית(שולטת) • 30 בספט׳ 2009
slu כתב/ה: אפשר לעשות בהחלט את הסכומים המדוברים במיוחד בעונת החגים שם.
אבל זו משוואה של סוג הקניון בו אתה עובד, המוצר שאתה מוכר ובעיקר עד כמה אתה עובד קשה. מדובר בשיטת מכירות אגרסיבית -צריך ממש לעמוד על דרכם של הלקוחות כדי שלא יעברו על פניך, ואלו שעושים שם את הסכומים הללו מדווחים על עבודה שוחקת ו"קורעת" של שעות ארוכות ודיבורים אינסוף. שום דבר לא בחינם, כרגיל. בהצלחה. העבודה קשה, זה נכון, אבל מתרגלים לשעות הארוכות ולעמידה על הרגליים. מה שמייאש זה שלפעמים אתה לא מוכר כלום או לא מוכר מספיק. זה באמת תלוי בקניון ובאיזור ובמוצר- כעיקרון ככל שהמוצר חדש ופחות נחשפו אליו- כך יותר קל למכור אותו. אני כן רוצה להעיר שיש מוצרים שהם לא של עצירה והלקוחות באים אליך ואתה עוצר אותם, אבל מעט. דבר נוסף הוא שכיום רוב העצירות לא אגריסיביות כמו פעם והקניונים אף נותנים קנסות אם לקוחות מתלוננים על מכירה או עצירה אגרסיבית מידי (על מישהו בחברה שלי נאסר לעבוד במול מסויים עקב תלונה של לקוח והם לא מבררים אפילו, הלקוח צודק הרי). המולים מאוד מצרים את צעדיהם של המוכרים, במיוחד היוקרתיים שבהם, למשל בחלקם אסור לעצור אנשים, לעמוד בדרכם, לצעוק, לעמוד מרחק של פסיעה מהעגלה ועוד כהנה וכנה גזרות. |
|