סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

על שימוש והחפצה (פנטזיה לא מקורית)

Devil's Angel
לפני 15 שנים • 29 בספט׳ 2009

על שימוש והחפצה (פנטזיה לא מקורית)

Devil's Angel • 29 בספט׳ 2009
כשהבנתי שאדוני מחפש אישה די נפגעתי. פקפקתי באהבתו אליי.
עד ששמעתי שעליה להיות בדיוק במידותיי. היה ברור לי שאדוני זומם משהו, הפתעה. היא עומדת לשמש כְּתַבְנִית.

לא הורשיתי לצפות בבנייתו. היה עליי לדמיין, כמו שאר השפחות, מה טיבו של המתקן שהלך ונבנה במגדל הצפוני. כשנדמה היה לנו כי לא משגיחים בנו, דיברנו על כך בינינו לבין עצמינו. התלחשנו למראה הנגר והחייט שנקראו למלאכה; בדי המשי, העור השחור, העץ ופוך האווזים שבידם, עולים במדרגות המגדל. הרמז הטוב ביותר שהיה בידינו היה השפחה החדשה, זו שנדרשת להיות במידותיי. וזה לא היה הרבה. גבירות ואדונֵי הטירה, כמובן, לא נדרשו לניחושים. הם ביקרו במגדל בקביעות, וניכר היה עליהם כי העניין משעשע אותם עד מאוד.

ביום בו נפסקה מלאכת הבנייה נלקחתי על ידי נערת הטירה לטיפול טיפוח. היא עזרה לי לפשוט את בגדיי ולהיכנס אל האמבט החם, שם קרצפה את כל גופי וגילחה אותי, פעמיים. הנערה לחשה לי שעליי לצום היום. לא היה עליי לצום מאז הערב הראשון שלי בטירה, מאז שנבחנתי. ובכל זאת, לא היה בי פחד, שכן למדתי זה מכבר כיצד עליי להרפות עצמי לשימושו של אדוני. וכך המשיך הטיפוח: גופי נרחץ ונמשך בשמנים, כל שערות גופי גולחו פעמיים, שריריי עוסו ושערות ראשי נקלעו לצמה. לאחר מכן הושם כיסוי על עיניי והוּבלתי לראש המגדל הצפוני.

נערת הטיפוח עזרה לי להתמקם. זיהיתי את המגע הרך שלה. גופי הונח בתוך תבנית עימה ורכה, מעוצבת כדי שיהיה לי נוח מחד, אך גם כך שלא אוכל לזוז, מאידך. ראשי שקע לתוך מסכה דוגמת אלו בהן משתמש אדוני כשהוא רוצה שלא יהיו לי פנים. בירכיי פושקו לצדדים ונכרכו, פורשות את גופי. ריפוד מתחת לשכמותיי הבליט את חזי מעלה, וידיי הוחזקו מטה, הרחק מגופי. נערת הטירה הדריכה אותי לעבר ידית קטנה מימיני ואמרה שעליי למשוך בה אם יהיה לי חם מדי. אצבעה עברה על שפתיי, כאילו מהסה אותי, בעוד ידה השניה שימנה את ישבני. ואז אפפה אותי תחושת רכות עוטפת, והפסקתי להיות.

** ** **
לא הייתי על המיטה או בתוכה כפי שיגדיר זאת כל אדם. הייתי חלק מהמיטה. גופי הערום, מוחלק אל משטח המזרון, שדיי מבצבצים, הייתי חור מהולל לפורקן יצריו של אדוני, וכרית חיה לראשו.

כשאדוני טיפס עליי חשתי בתנועותיו ההחלטיות והקשות. כשירק שוב ושוב על גופי העירום הבנתי שלא יהיה שם משחק מקדים באותו לילה. ידעתי שהעונג שלי אינו שיקול. כמה שאדוני יודע להשפיל אותי! - וזה - כדרכי, גירה אותי מאוד. כששיניו עינו את פטמותיי נרעדתי בדממה. כשהצליף בשדיי ובירכיי, כאבתי בשקט. כשחדר אליי בברוטאליות קיבלתי אותו אליי באהבה.

כשסיים איתי, גופו נרפה אט אט, ואז הבנתי שאדוני לא מתכוון לרדת ממני על מנת להירדם. אדוני התכונן להירדם עליי, בתוכי, עודנו חבורים. התחושה האחרונה שזכורה לי לפני שנכנעתי גם אני לשינה, היתה כף ידו שעירסלה את אחד משדיי, כשהוא מצטנף, ונרדם.

לתדהמתי, אדוני מצא דרך חדשה ושונה להפוך אותי לשלו.

לילה טוב.
האזוקים
לפני 15 שנים • 30 בספט׳ 2009
האזוקים • 30 בספט׳ 2009
סיפור מקסים
תודה icon_biggrin.gif
האזוקים
לפני 15 שנים • 30 בספט׳ 2009
האזוקים • 30 בספט׳ 2009
סיפור מקסים
תודה icon_biggrin.gif
האדון רם​(שולט)
לפני 15 שנים • 1 באוק׳ 2009

Re: על שימוש והחפצה (פנטזיה לא מקורית)

האדון רם​(שולט) • 1 באוק׳ 2009
[לתדהמתי, אדוני מצא דרך חדשה ושונה להפוך אותי לשלו.

קטע חזק! עשה לי משהו..

רם