בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

רוצה להיות בת ים או לוויתן?

נמש
לפני 15 שנים • 2 באוק׳ 2009

רוצה להיות בת ים או לוויתן?

נמש • 2 באוק׳ 2009
בכניסה למועדון כושר נראתה מודעה עם תמונת אישה צעירה שזופה ורזה ומתחת הכיתוב
" הקיץ הזה, האם את רוצה להיות בת ים או לוויתן?"
אישה, שלא נראית בדיוק כמו הנערה במודעה בחרה לענות לשאלה, וזהו נוסח תשובתה:

לכל מאן דבעי,
לווייתנים תמיד מוקפים בחברים (דולפינים, אריות ים, אנשים סקרניים). יש להם חיי סקס פעילים, הם נכנסים להריון וממליטים לווייתנים גורים מתוקים להשתגע.
הם עושים חיים משוגעים עם דולפינים, ומפוצצים עצמם כל היום עם שרימפס, משחקים ושוחים בימים, ורואים מקומות נפלאים כמו פטגוניה ושוניות אלמוגים בפולינזיה. הם זמרים נפלאים שאפילו הקליטו CD . הם יצורים נפלאים כמעט ללא טורפים ותוקפים, פרט לאדם. הם אהובים, מוגנים ונערצים.

לעומתם בנות ים לא קיימות. אם היו קיימות, סביר להניח שהיינו מוצאים אותן סביב קליניקות פסיכואנליטיקאים בגלל משבר זהות חמור: דג או בת אנוש?
אין להן חיי מין היות והן הורגות כל גבר המתקרב אליהן, (מבלי להיכנס לסוגיה כיצד הן יכולות בדיוק)
הן לא יכולות לעשות סקס. ולכן גם ילדים אין להן.
כל זה עוד מבלי להזכיר את הריח שלהן, מי רוצה להתקרב לנערה המריחה כמו חנות דגים?

מבחינתי הבחירה ברורה לחלוטין – אני מעדיפה להיות לוויתן.

נ.ב.
אנחנו נמצאים בעידן בה התקשורת מכניסה לראשינו שרק אנשים רזים הם יפים. אבל אני מעדיפה ליהנות מגלידה עם הילדים שלי, ארוחת ערב משובחת עם גבר שיודע לעורר בי צמרמורת, וקפה עם חברים. במהלך השנים אנו מעלים במשקל מכיוון שאנו אוספים ואוגרים כל כך הרבה מידע בראש שכבר אין שם מקום, והמידע מתפזר על פני כל הגוף, כך שאיננו כבדים. אנו פשוט גדולים מתרבות, חינוך, ושמחה. החל מהיום, אסתכל במראה באחוריי ואחשוב לעצמי "וואו, תראו כמה שאני חכמה.."
שונרתא
שונרתא • 2 באוק׳ 2009
התשובה די ברורה, לא?
Kate McCannon
Kate McCannon • 2 באוק׳ 2009
אדיר.
נולי
נולי • 2 באוק׳ 2009
היה ספק?

לוויתנית מאושרת.
N
נוריתE
לפני 15 שנים • 3 באוק׳ 2009
נוריתE • 3 באוק׳ 2009
אחלה.
Lanya Colson
Lanya Colson • 3 באוק׳ 2009
אני רוצה להיות בת-ים, עם פסיכואנליטיקאי צמוד, עם חיי מין וילדים, ואם אני צריכה מידי פעם להרוג איזה גבר שמתקרב אליי - אני יכולה לחיות עם זה. (וריח דגים אני אוהבת, זה ריח של ים)
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
מה, זה כל האפשרויות שלי?
אני רוצה להיות פרה. יותר סקסית מלוויתן, פחות מיותרת מבת ים, ובניגוד לשניהם אפילו חוקית.
או ציפור. ציפורים עפות, זה אפילו בני אדם לא יודעים לעשות.

אז את שולטת או נשלטת? icon_razz.gif
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
Lanya Colson כתב/ה:
אני רוצה להיות בת-ים, עם פסיכואנליטיקאי צמוד, עם חיי מין וילדים, ואם אני צריכה מידי פעם להרוג איזה גבר שמתקרב אליי - אני יכולה לחיות עם זה. (וריח דגים אני אוהבת, זה ריח של ים)

איזה חיי מין? כלומר, מין אוראלי וסאדו וכו' זה סבבה והכל אבל פאקינג אין לך כוס.
שלגי
שלגי • 3 באוק׳ 2009
לי דווקא מתאים להיות פיראנה.