נולי |
לפני 15 שנים •
1 באוק׳ 2009
Re: מעניין
לפני 15 שנים •
1 באוק׳ 2009
נולי • 1 באוק׳ 2009
קייסי כתב/ה: אני מתה לדעת מה התחביב שלו
בטח טייס, אמר שהיא תזמין עבור חלקים. או אולי זה סטיב אוסטין (מי שלא יודע זה איש באיוני.מה שקוראים היום סייבורג בערך) או אולי פאזלים? |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
1 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
1 באוק׳ 2009
aka BODYGUARD • 1 באוק׳ 2009
פפריק !!!
אם לא היית קיימת היה צריך להמציא אותך כסטרט-אפ, בייב... גדולה מהחיים ! |
|
'ילד טוב' |
לפני 15 שנים •
2 באוק׳ 2009
דרוש מלאך שיעשה לו מנוי זהב (או מלאכית)
לפני 15 שנים •
2 באוק׳ 2009
'ילד טוב' • 2 באוק׳ 2009
..
|
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
2 באוק׳ 2009
בואנה, שאתן קלות...
לפני 15 שנים •
2 באוק׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 2 באוק׳ 2009
במקרה, במקרה באותו שבוע שבו פתאום שטף את הפורומים גל קשקשת סובבת מלכות בתשלום וניצול וכל שאר הדברים שכולם אוהבים לקטר עליהם - נפתח לו בנחת הפרופיל המלבב הנ"ל.
כל מי שטרחה להביע את מורת רוחה מהגבר הנלוז שכך מעז להציע הצעות מעוררות קבס שכאלה - אחיות שלי, אני מסירה את הכובע בפני הרוח הספורטיבית. |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
3 באוק׳ 2009
Re: בואנה, שאתן קלות...
לפני 15 שנים •
3 באוק׳ 2009
נוריתE • 3 באוק׳ 2009
יולי Yuli כתב/ה: במקרה, במקרה באותו שבוע שבו פתאום שטף את הפורומים גל קשקשת סובבת מלכות בתשלום וניצול וכל שאר הדברים שכולם אוהבים לקטר עליהם - נפתח לו בנחת הפרופיל המלבב הנ"ל.
כל מי שטרחה להביע את מורת רוחה מהגבר הנלוז שכך מעז להציע הצעות מעוררות קבס שכאלה - אחיות שלי, אני מסירה את הכובע בפני הרוח הספורטיבית. עצם הרעיום שגבר שמגדיר עצמו שולט, מפרסם שהוא מחפש נישלטת אמידה ונדיבה, למימון "תחביביו" הוא הרבה יותר גרוע לדעתי, מכל מלכה בתשלום שמפרסמת את שרותיה,איפה שזה לא יהיה. למה? תחשבו רק באילו דרכים עשויים "דומיקולים"שכאלו לנצל אחת שתיפול ברשת העכביש שלהם והנה,, עוד אחד מצא עוד דרך לנצל רק שהוא מספיק חכם או טיפש ,תלוי מנקודת המבט, לפרסם את זה.זה, עוד לא היחלטתי. אני מניחה שהבנאדם עובד ומתפרנס כמו כל אחד בעבודה רגילה שמונה עד ארבע,היחס אליו אולי היה קצת שונה אם היה כותב שהוא שולט בתשלום, שמתפרנס מזה כמו המלכות בתשלום,אולי.. אני רק יכולה לספר לכם מנסיון מר, שישנם "שולטים" שממש לא מתביישים לקחת כסף שלא לדבר על לדרוש מהנישלטות שלהן ,בכל מיני תואנות שווא או סתם רק כי הם יכולים,תוך כדי ניצול ציני מנוול של השליטה שלהם עליהן. אחד שמגדיר עצמו כשולט, צריך להתבייש ,בכוונותיו לנצל כספית נישלטת וממש לא משנה, מה הסיבות שלו,,לא לפרסם את זה ברבים ובטח שלא לעשות כך. דרישה חצופה ל"מימון כספי" חוצה את כל הגבולות. יש לו "תחביבים" יקרים ? שיעבוד שעות נוספות. אני מראש מרחמת על האחת שתענה למודעה שלו כי זה לא ייגמר רק במימון "תחביבים". אני מבטיחה לכן. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
3 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 באוק׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 3 באוק׳ 2009
אני די בטוחה שהפרופיל הזה לא מייצג אדם שאלה בדיוק הכוונות שלו אלא מהווה בדיחה שצצה בעקבות כל הדיונים בנושא.
אבל נניח, רק נניח שאני טועה. איך זה "יותר גרוע"? הפרופיל הזה לא מהווה אנטיתזה לנשות מקצוע שמספקות שירות וגובות עליו כסף. הוא הזכיר דווקא את אותם פרופילים הזויים של "נוצרת בשביל לשרת אותי, תעשה לי קניות ותנקה לי את הבית ותגיד תודה, העבד לא ראוי לגעת במלכה, לא לקמצנים". יש כאן נשים שאינן מקצועיות אלא פשוט קלטו שגברים מוכנים לשלם על השפלה ואמרו וואלה, אני יכולה להנות מזה. גבר שמחפש לנצל את חולשתה של שפחה בשביל לקחת ממנה כסף, ואשה שעושה את זה לעבד, זה חמור בדיוק באותה מידה. אשה שממלאת משאלות מזוכיסטיות תמורת כסף וגבר שעושה זאת הם בסדר או לא בסדר באותה מידה. פשוט, כל הרעיון הזה של גברים שמרביצים תמורת כסף, זה מצחיק. כמה נשים כבר ירצו לשלם על מה שיש להן חינם כמה שרק ירצו? |
|
ריפרף |
לפני 15 שנים •
3 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 באוק׳ 2009
ריפרף • 3 באוק׳ 2009
עליתם עלי,
תמיד רציתי ניק כפול... |
|
Beta Male |
לפני 15 שנים •
3 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 באוק׳ 2009
Beta Male • 3 באוק׳ 2009
יולי Yuli כתב/ה: אני די בטוחה שהפרופיל הזה לא מייצג אדם שאלה בדיוק הכוונות שלו אלא מהווה בדיחה שצצה בעקבות כל הדיונים בנושא.
אבל נניח, רק נניח שאני טועה. איך זה "יותר גרוע"? הפרופיל הזה לא מהווה אנטיתזה לנשות מקצוע שמספקות שירות וגובות עליו כסף. הוא הזכיר דווקא את אותם פרופילים הזויים של "נוצרת בשביל לשרת אותי, תעשה לי קניות ותנקה לי את הבית ותגיד תודה, העבד לא ראוי לגעת במלכה, לא לקמצנים". יש כאן נשים שאינן מקצועיות אלא פשוט קלטו שגברים מוכנים לשלם על השפלה ואמרו וואלה, אני יכולה להנות מזה. גבר שמחפש לנצל את חולשתה של שפחה בשביל לקחת ממנה כסף, ואשה שעושה את זה לעבד, זה חמור בדיוק באותה מידה. אשה שממלאת משאלות מזוכיסטיות תמורת כסף וגבר שעושה זאת הם בסדר או לא בסדר באותה מידה. פשוט, כל הרעיון הזה של גברים שמרביצים תמורת כסף, זה מצחיק. כמה נשים כבר ירצו לשלם על מה שיש להן חינם כמה שרק ירצו? כבר אמרנו מלכה? בניגוד לקודמתה שכמיטב המסורת סיפרה שמה שמותר לנשים אסור לגברים ורצה לדרוש שיוויון אח"כ הילדה נתנה פה בראש |
|
electro-z |
לפני 15 שנים •
3 באוק׳ 2009
Re: בואנה, שאתן קלות...
לפני 15 שנים •
3 באוק׳ 2009
electro-z • 3 באוק׳ 2009
nurit כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: במקרה, במקרה באותו שבוע שבו פתאום שטף את הפורומים גל קשקשת סובבת מלכות בתשלום וניצול וכל שאר הדברים שכולם אוהבים לקטר עליהם - נפתח לו בנחת הפרופיל המלבב הנ"ל.
כל מי שטרחה להביע את מורת רוחה מהגבר הנלוז שכך מעז להציע הצעות מעוררות קבס שכאלה - אחיות שלי, אני מסירה את הכובע בפני הרוח הספורטיבית. אחד שמגדיר עצמו כשולט, צריך להתבייש ,בכוונותיו לנצל כספית נישלטת וממש לא משנה, מה הסיבות שלו,,לא לפרסם את זה ברבים ובטח שלא לעשות כך. דרישה חצופה ל"מימון כספי" חוצה את כל הגבולות. יש לו "תחביבים" יקרים ? שיעבוד שעות נוספות. אני מראש מרחמת על האחת שתענה למודעה שלו כי זה לא ייגמר רק במימון "תחביבים". אני מבטיחה לכן. נו ברור עדיף שולט שהיה מסתיר את כוונותיו ואז מנצל במרמה. איך החצוף הזה מעז לידע מראש שאלה כוונותיו? באמת בושה! הפראיירית המטומטמת עוד עלולה להבין ולדעת מראש למה היא נכנסת. זה לגמרי לא בסדר.... |
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
3 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
3 באוק׳ 2009
Tish Adams • 3 באוק׳ 2009
הוא מקבל שקל על כל עמוד בפוסט?
|
|