סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מסיבת סוכות ראויה לשבח..

עדן בלי צנזורה​(שולטת)
לפני 15 שנים • 3 באוק׳ 2009

מסיבת סוכות ראויה לשבח..

אורלי וכל צוות הסטודיו,מודה לכם על ערב בלתי נשכח,לי ולחברותי המדהימות,היה מוי כיף ומענג,מההתחלה ועד הסוף,הדי ג'י שלכם הורס בכל מובן,אפילו עליתי לתת לו מחמאה וחיבוק מהנשמה,פשוט גדול ,וחובה לפרגן,עובדה שאפשר גם אחרת,אישית כמעט ולא נחתי משיר לשיר.

הסאשנים היו מעולים,קצת צרם לי לראות "עכוזים מתנופפים"....אבל נו שויין,סוף סוף היה מה לראות,והסאשן האחרון גם עבר בהצלחה,וחברותי הביטו בפליאה.

טיש תודה שדאגת להביא למודעות עבור גלעד שליט,וחילקת את החולצות,את אישה מדהימה,ותראי באורח פלא מה אירע....אמן שבקרוב ישוחרר,וננוח כולם.

אורלי כהרגלך עם ונוס היית פצצה,אוהבים אותך,ילדה ניצחית....

דוגי,תנשמת ,טיש,וכל שאר המשקיענים שמאחורי הקלעים,תודה שאתם שם עבורנו,אתם הגאווה של הקהילה הזו.

לעבד שלי,אנדר שהיה חסר,ברכת חג שמח ויותר,שיבואו עלינו שמחות וטובות וכל שנייחל.

אמן

עדן
diablo666​(שולט)
לפני 15 שנים • 4 באוק׳ 2009

Re: מסיבת סוכות ראויה לשבח..

diablo666​(שולט) • 4 באוק׳ 2009
עדן בלי צנזורה כתב/ה:
אורלי וכל צוות הסטודיו,מודה לכם על ערב בלתי נשכח,לי ולחברותי המדהימות,היה מוי כיף ומענג,מההתחלה ועד הסוף,הדי ג'י שלכם הורס בכל מובן,אפילו עליתי לתת לו מחמאה וחיבוק מהנשמה,פשוט גדול ,וחובה לפרגן,עובדה שאפשר גם אחרת,אישית כמעט ולא נחתי משיר לשיר.

הסאשנים היו מעולים,קצת צרם לי לראות "עכוזים מתנופפים"....אבל נו שויין,סוף סוף היה מה לראות,והסאשן האחרון גם עבר בהצלחה,וחברותי הביטו בפליאה.

טיש תודה שדאגת להביא למודעות עבור גלעד שליט,וחילקת את החולצות,את אישה מדהימה,ותראי באורח פלא מה אירע....אמן שבקרוב ישוחרר,וננוח כולם.

אורלי כהרגלך עם ונוס היית פצצה,אוהבים אותך,ילדה ניצחית....

דוגי,תנשמת ,טיש,וכל שאר המשקיענים שמאחורי הקלעים,תודה שאתם שם עבורנו,אתם הגאווה של הקהילה הזו.

לעבד שלי,אנדר שהיה חסר,ברכת חג שמח ויותר,שיבואו עלינו שמחות וטובות וכל שנייחל.

אמן

עדן

icon_rolleyes.gif עדן.... מה זאת אומרת הסשן האחרון עבר בהצלחה??? חששת שמשהו לא יצליח ???
momi​(שולט)
לפני 15 שנים • 4 באוק׳ 2009

זו הדרך של עדן להחמא!

momi​(שולט) • 4 באוק׳ 2009
אני לא הייתי חסר לך כבר?
icon_smile.gif
ד"ש מברלין