jem's |
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
jem's • 4 באוק׳ 2009
ללא גבולות כתב/ה: אני לא מבינה למה שירשור של 4 עמודים בגלל שגבר רצה שישלמו לו על בדסמ ומין ???
לא מה שרגילים אבל לא מרגש במהותו... מה שכן אני מתה לדעת איזה חלקים ??? זה כבר נושא כן מרגש אם מישהי חסר לה כסף ורוצה להזמין אותו אני מוכנה להשתתף בתנאי שאדע מה זה החלקים האלה !!! חחח אני איתך ביג טיים הפופקורן עליי ויולי מה קשור עכשיו זכות האדם על גופו ?? כל מה שאמרתי זה שיש שיוויון בטוב וברע אנשים קחו את זה בקלות לא כל שטות צריכה להפוך כאן לדיון פילוסופי על מהות האדם וזכותו על גופו ובטח לא קניינו יותר מידי סטודנטים למשפטים יש כאן ועוד כאלו שזה מעניין אותם |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 4 באוק׳ 2009
עומריקו כתב/ה: ללא גבולות כתב/ה: אני לא מבינה למה שירשור של 4 עמודים בגלל שגבר רצה שישלמו לו על בדסמ ומין ???
לא מה שרגילים אבל לא מרגש במהותו... מה שכן אני מתה לדעת איזה חלקים ??? זה כבר נושא כן מרגש אם מישהי חסר לה כסף ורוצה להזמין אותו אני מוכנה להשתתף בתנאי שאדע מה זה החלקים האלה !!! חחח אני איתך ביג טיים הפופקורן עליי ויולי מה קשור עכשיו זכות האדם על גופו ?? כל מה שאמרתי זה שיש שיוויון בטוב וברע אנשים קחו את זה בקלות לא כל שטות צריכה להפוך כאן לדיון פילוסופי על מהות האדם וזכותו על גופו ובטח לא קניינו יותר מידי סטודנטים למשפטים יש כאן ועוד כאלו שזה מעניין אותם אז זהו, שזה לא קשור בכלל, זה בדיוק מה שאמרתי. ניסית לערבב פמיניזם, כל מה שאמרתי זה שאין שום קשר בגלל שזה נשפט באותה צורה לשני המינים. זה הכל |
|
slave for ever(נשלט) |
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
slave for ever(נשלט) • 4 באוק׳ 2009
|
|
אושה{אוש} |
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
אושה{אוש} • 4 באוק׳ 2009
|
|
האדון אבישי |
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
האדון אבישי • 4 באוק׳ 2009
אושה כתב/ה:
נו אז מה אם היא לא נשואה מה זה הדבר הזה הזוי לגמרי |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 4 באוק׳ 2009
נו, יש פה מלא כאלה, מה הסיפור?
תהיו סובלניים לסטיות של אחרים חבר'ה, מי שנהנית להביא ביד על תמונות של עצמה שיהיה לה בכיף |
|
מדויקת(לא בעסק){+-} |
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
4 באוק׳ 2009
מדויקת(לא בעסק){+-} • 4 באוק׳ 2009
אושה כתב/ה:
וגם חוזרת על מה שחשוב 3 פעמים. |
|
digi's foxy |
לפני 15 שנים •
6 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 באוק׳ 2009
digi's foxy • 6 באוק׳ 2009
האדון אבישי כתב/ה: אושה כתב/ה:
נו אז מה אם היא לא נשואה מה זה הדבר הזה הזוי לגמרי את לא יודעת אם היא נשואה היא לא מצינת לפה ולשם לא חסרים פה אנשים שמסתירים את זה לא שופטת אנשים נשואים שמחפשים בחוץ או אנשים נשואים שמכניסים את זה פנימה כל אחד ואחת זכותם אבל כן שופטת את אלו שמסתירים את זה כמו שזכותם לעשות את השיקוים שלהם שכותי לעשות את שלי סה"כ יש פה גבר שעושה מה שהרבה נשים עושות רמה מאיתנו הנשים יצאו לדייט ושילמו להן על הארוחה ? כמה מאיתנו הנשים שילמו על הכניסה שלהן למסיבה כזו או אחרת כרטיס לסרט וכו קנו לנו מתנות ועוד דברים שכאלו אני יודעת שאני עשיתי את זה אבבל אני יודעת שאני גם עשיתי את ההפך כן הזמנתי נישלטים-בני זוג שלי לארוחה דייט וכו ושילמתי אני עד שכל אישה פה לא תוכל לומר את אותו הדבר לדעתי היא לא יכולה לבוא בתענות לזה שגבר דורש תשלום אם שיויון אז עד הסוף אין לי דבר נגד גברים או נשים שמוכרים את גופם בדיוק כמו שאני מוכרת את מוחי כל יום בעבודה אני בוחרת לא להשתמש בשרותיהם ובוחרת לא להציע שרות גופי אבל זו אני הכרתי שולטות בתשלום וכיבדתי אותן על הבחירה והכרתי כאלו שלא כיבדתי כי לא כיבדו את לקוחותיהם כל מקרה לגופו ושיסביר כבר איזה חלקים |
|
שוסי |
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
and Yoli
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
שוסי • 8 באוק׳ 2009
is striking again.
אנחנו חכמות מדי למקום הזה,אני אומרת לך. |
|
בת אדם |
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
בת אדם • 8 באוק׳ 2009
האדון אבישי כתב/ה: אושה כתב/ה:
נו אז מה אם היא לא נשואה מה זה הדבר הזה הזוי לגמרי מה קרה לכם?! היא באמת מלכה!! צריך ללמוד אותה. מעניין אם מישהו באמת פונה אליה חח |
|