מלאת שאלות(שולטת) |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
יום הולדת לשמנה מלכותית 25
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
מלאת שאלות(שולטת) • 9 באוק׳ 2009
אלף מילים לא יתארו את ליבך הטהור
אלף מילים לא יוכלו לספר על הרצון שלך תמיד לעזור אלף מילים לא יוכלו להסביר את יופייך הקורן והמאיר. אלף מילים לא יוכלו להמחיש את אשר ליבי באמת מרגיש את אהבתי הטהורה לך, יקרה. בטוח אני שגם בעוד אלף שנה לא תהיה אישה כמוך מיוחדת במינה. וכמו שכתב גדול המשוררים - המלך שלמה, בשיר השירים: "הנך יפה רעייתי הנך יפה, עינייך יונים מבעד לצמתך" לכאורה כאילו הוא ראה לנגד עיניו את דמותך. תאמיני לי הוא ידע על מה הוא מדבר כי היו לו אלף נשים, אם לא יותר... הרשי לי לאחל לך שכל יום יהיה יותר טוב מקודמו ושרק תשתבחי עם השנים כפי שתיאר כל כך יפה, המלך שלמה. ולסיום בשלוש מילים - עד מאה ועשרים! מכל הלב |
|
יערה46 |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
מלכותית בת 26 שנים
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
יערה46 • 9 באוק׳ 2009
מלכותית היום את בת 26 שנים
נצלי את החיים לנפוש, לשמוח ולבלות זכרי שצחוק מרפא כאב ומשחרר מתחים ואל תוותרי על המשפחה ועל החברים תמצאי את הרגע המסוים באמצע כל יום להודות על שהצלחת והגעת עד הלום העבר הוא כבר עבר והעתיד הוא עוד רחוק עכשיו זה הזמן להפוך את ההווה ליותר מתוק לסיום מאחלת לך אושר אהבה, וכל שתרצי וקצת יותר אוהבת יערה |
|
אישה באדום(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
מזל טוב מלכותית היקרה
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
אישה באדום(נשלטת) • 9 באוק׳ 2009
ווואאא,,,,,,,אז גדלת בעוד שנה
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם שכל משאלות ליבך התגשמו,,, הרבה בריאות אושר הצלחה בכול מאחלת לך שהשנה תיהיה טובה מקודמתה שולחת לך הרבה חיבוקים נשיקות גדולות וקטנות,,,, מזל טוב עד 120 שנה מלכותית היקרה,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
|
lady inBlack |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
lady inBlack • 9 באוק׳ 2009
אוהו
באמת בחורה מדהימה המון מזל טוב עד 120 תמשיכי להיות מקסימה כמו שאת }{ צ'ירס |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
9 באוק׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 9 באוק׳ 2009
שיהיה לך המוני מזל טוב!
הרבה אושר ועושר, וגם קצת כושר... הרבה הגשמת משאלות ופנטזיות והרבה הכאהבה! |
|
יהלום לב הזהב(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
יום הולדת שמח
לפני 15 שנים •
10 באוק׳ 2009
יהלום לב הזהב(לא בעסק) • 10 באוק׳ 2009
שפע ברכות ואיחולים ליום הולדתך
המון בריאות ואושר שכול יום ויום יביא לך הרבה הפתעות המון שמחת חיים אור ואהבה שיהיה לך רק טוב עד מאה ועשרים כעשרים באהבה יהלומי |
|