slave4fat |
לפני 15 שנים •
12 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באוק׳ 2009
slave4fat • 12 באוק׳ 2009
"לא רוצה או לא יכול"
הכרה בכישלון והסתגלות לחיים איתו היא הניצחון האולטימטיבי. האמרה שלך היא אנלוגית ללהגיד לבנאדם שלוקח כדורים נגד דיכאון שהוא לא מספיק חזק בשביל לצאת מהדכאון, אבל הוא כן הוא הגיע למסקנה שהוא לא יכול לבד והוא צריך עזרה ואם תמורת 300 שקל בחודש הוא מקבל את הכדורים שלו ולא מיוסר וחי נורמאלי אני לא חושב שמי שמשלם בשביל כל שרותי מין הוא כשלון. לעומת זאת דעתי על מבקרים היא נחרצת. |
|
Grey / Green |
לפני 15 שנים •
12 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
12 באוק׳ 2009
Grey / Green • 12 באוק׳ 2009
האם זה בסדר לגבות כסף על סשן, בגלל שמי שערכה אותו התכוננה היטב? בוודאי שלא; כמה החוויה טובה לא מעלה ולא מוריד לגבי אם מוצדק להפוך את החוויה הזאת לסחורה. ככה שאו שזה בסדר להיות ולהיות לקוח של מלכה בתשלום או שלא, ומכאן והלאה, אם השירות טוב, זה רק אומר שהיה כדאי לשלם.
האם זאת פדיחה ללכת לזונה - בדסמית או לא? בקרב החברות הקיבוצניקיות של אימא שלי אני מניח שהיה אפילו עוד יותר משפיל להגיד שיש לך מישהי שמנקה במקומך את הבית. אבל אם אין לכם ערכים פועליים זה כנראה בסדר להזמין עוזרת. באותה מידה, בעיני רוב מי שחושב שיש משהו מגעיל בזנות העניין לא מתמצה בזה שזאת פדיחה, אלא שיש משהו לא בסדר בזנות, משהו לא הגון, מנצל, מלוכלך, משהו שעושים ההם, אנשים אחרים, ולא אזרחים הגונים כמוך וכמוני. עכשיו - אם זה נכון לגביך, אם אתה רואה בזנות תעשיה מנצלת ומטונפת, אם אתה חושב שמין הוא עניין אינטימי ואם אתה מכניס כסף באמצע אתה הופך אותו לעיוות פתטי ומגעיל, אל תלך לזונה. אם הדברים האלו לא מעניינים אותך, או אם אתה אחד ממתי מעט שחושבים שלהפך, זנות היא תעשיה בריאה מאוד וחיונית, וכולם עושים עניין גדול מדי ממין והופכים אותו לאיזה עניין קדוש שהוא לא - מצוין, עשה לך מדי פעם שימוש בשירותיה הטובים של זונה וחיה חיים מאושרים. הרבה אנשים גדולים ביקרו באופן תכוף אצל זונות והם עשו את זה למרות שהיו להם אינספור נשים ומאהבות, אין סיבה שאתה לא תהיה כזה. ואם כבר החלטת לאמץ את תעשיית הזנות - לך לך לזונה הכי טובה שהכסף שלך מאפשר לך, כמובן. |
|
lady inBlack |
לפני 15 שנים •
13 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באוק׳ 2009
lady inBlack • 13 באוק׳ 2009
הסחר בנשים והשימוש חסר הרגש האנושי בניצול חולשות או מצב כלכלי קשה הוא המבזה.
לכן הלקוחות הם המבוזים והסרסורים שמשתמשים בגוף האישה ובחולשותיה לרווח אישי שלהם. כשמזמינים אישה לדרינק אין את עניין הניצול המוסרי משום שלא מתקיים ניצול כלשהו בגופה או במצבה בד"כ. כשמזמינים אינסטלטור לא מנצלים אותו בפאן הגופני- אישי [מוסרי] אלה ביכולותיו המקצועיות נטו. סליחה אבל לדעתי ונראה לי שלדעת גם בתי המשפט עניין המוסריות קודם לפאן המקצועי ריווחי בנושא זה ולא מובן לי איך אפשר להשוות אינסטלטור לזונה שלעיתים נאלצת לעבוד בתחום זה מתוך כפייה ואילוצים שונים. לא מדובר בנשים שבחרו לעבוד בתחום מיוזמתן האישית וללא אילוצים כלשהן ולכן גם מערכת החוק לא שופטת אותן במעשיהן אלה את השאר. |
|
Victoria Frances(שולטת) |
לפני 14 שנים •
9 בנוב׳ 2009
למה רק לכיוון שלילי?
לפני 14 שנים •
9 בנוב׳ 2009
Victoria Frances(שולטת) • 9 בנוב׳ 2009
כל הזמן מציגים את זה באור שחור
מלכה בתשלום, זה מבחירה (לפחות כך אני מקווה) חלקן אוהבת את זה וחלקן לא. בסך הכל הן עושות כסף וזאת העבודה שלהן. אני שונאת למלצר ואף אחד לא פותח פוסט על כמה שזה חרא . |
|
זונה סנטימנטאלית |
לפני 14 שנים •
18 בנוב׳ 2009
נכון שקצת באיחור ובכ"ז
לפני 14 שנים •
18 בנוב׳ 2009
זונה סנטימנטאלית • 18 בנוב׳ 2009
יצא שהגעתי עכשיו לפוסט הזה והיו פה כמה דברים שמאוד הטרידו אותי.
כמו שהרוב יודעים אני עוסקת לא מעט זמן בתחום ואני מכירה אותו מכל כיוון אפשרי גם כזונה גם כ"סרסורית" גם כמלכה וגם כנשלטת. הפוסט הזה התחיל בכלל בנושא של מלכות בתשלום ושדווקא הן מכולן מקבלות הכי פחות כסף – יש בכך חוסר איזון שלא ברור להרבה אנשים (כי מלכות לא עושות סקס??), בסופו של דבר בתור אחת שעושה את הכל. להיות מלכה הרבה יותר קשה מפשוט "לקבל זין" ולגמור עם הסיפור הזה. להיות כל הזמן בקשב עם עבד ולדעת מה הוא צריך הרבה יותר מסובך מלדעת מה מישהו שסתם בא לזיין צריך ולספק את זה. מה גם שעצם העובדה שמישהי היא מספיק מלכותית שיקראו לה מלכה זה אמור לשדר יוקרה מסויימת והמחיר לדעתי צריך להיות בהתאם. ובכל זאת כל אחת בוחרת את שיטת העבודה והמחירים שלה. דבר נוסף – אושה – הצלחת להביא לי את הסעיף – אין שום בושה בלהזמין נערת ליווי או ללכת למלכה בתשלום או כל דבר אחר. זה לא אומר שאותו בחור לא יכול/לא מסוגל/לא אטרקטיבי או כל דבר אחר שאת מוכרת לעצמך. אני יכולה להודות שאצלי בידיים עברו בחורים שלא היו מביישים בנוכחותם אף בחורה שתופסת מעצמה. חתיכים בטירוף, עשירים, מוצלחים, אנשים נשואים באושר או פחות, אנשים רווקים, אנשים מפורסמים, וכן הלאה אין שום קשר בין הדברים, לפעמים רוצים לעשות את הכל פשוט ומהר יותר ומה יותר קל ופשוט מלהתקשר לבחורה שאתה רואה בתמונה באינטרנט? - אתה יודע מה אתה מקבל ומה אתה צריך לתת. ברור שמידי פעם מגיעים גם אנשים פחות אטרקטיבים וזו לא בושה גם להם שהם נאלצים לשלם על שירות שכזה. האם העובדה שאדם הוא לא מספיק אטרקטיבי אומרת שהוא לא צריך לקבל??? – לא נראה לי. lady inBLACK כתבה: הסחר בנשים והשימוש חסר הרגש האנושי בניצול חולשות או מצב כלכלי קשה הוא המבזה. לכן הלקוחות הם המבוזים והסרסורים שמשתמשים בגוף האישה ובחולשותיה לרווח אישי שלהם. כשמזמינים אישה לדרינק אין את עניין הניצול המוסרי משום שלא מתקיים ניצול כלשהו בגופה או במצבה בד"כ. כשמזמינים אינסטלטור לא מנצלים אותו בפאן הגופני- אישי [מוסרי] אלה ביכולותיו המקצועיות נטו. סליחה אבל לדעתי ונראה לי שלדעת גם בתי המשפט עניין המוסריות קודם לפאן המקצועי ריווחי בנושא זה ולא מובן לי איך אפשר להשוות אינסטלטור לזונה שלעיתים נאלצת לעבוד בתחום זה מתוך כפייה ואילוצים שונים. לא מדובר בנשים שבחרו לעבוד בתחום מיוזמתן האישית וללא אילוצים כלשהן ולכן גם מערכת החוק לא שופטת אותן במעשיהן אלה את השאר. סחר בנשים??? טוב נכון שזה עדיין קיים אבל זה כבר קורה הרבה פחות מאשר פעם – לפחות בארצנו הקטנה. אין שום ניצול בלשלם לבחורה על סקס או להעסיק אותה במידה והיא מחפשת עבודה כזו. זוהי מערכת יחסים של תן וקח כמו כל מערכת יחסים אחרת. יש בחורות שמעדיפות שיהיו להן סרסורים כי כך הן מרגישות בטוחות יותר כמו שיש שפחות המעדיפות שתהיה מלכה נוכחת בסשן. חוץ מאלו יש את המעדיפות לצאת עם יותר כסף ביד ולא לשלם לאף אחד על בטחון כי יש להן מספיק משל עצמן. כל אחת והעדפות שלה. זה לא עניין של ניצול – כל אחת עובדת באופן שמתאים לה זה הכל. זה לא שאם אותו סרסור לא היה קיים, אותה בחורה לא היתה נופלת ל"תהום" הזו שבה היא מוכרת את גופה תמורת כסף... נכון שבדר"כ מדובר באילוצים כלכליים הגורמים לבחורות לפנות לתחום הזה ובכל זאת ועדיין זוהי כן יוזמה אישית. עובדה שהרבה נשים אחרות נמצאות במקומות בחייהן עם אילוצים דומים ופונות לכיוונים אחרים ומסתדרות באופן אחר. ועובדה נוספת היא שיש הרבה בחורות העוסקות בתחום שאי אפשר לומר שחסר להן כסף יש הכל מהכל. ובסופו של דבר כל אדם מביא עצמו באופן ישיר או עקיף אל המקום בו הוא נמצא: גם הזונות, גם המלכות וגם הלקוחות. - גם האנשים האטומים שלא מסוגלים להפתח ולהבין את המקומות האלו הביאו את עצמם למקום הזה בו הם לא רוצים להבין דברים שהם מעבר לתפיסת הנורמות שלהם. |
|