אליקו(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
21 באוק׳ 2009
יש לזה כמה אפשרויות
לפני 15 שנים •
21 באוק׳ 2009
אליקו(מתחלף) • 21 באוק׳ 2009
וממה שכתבת לא הבנתי בדיוק למה התכוונת...
יש את עניין השרות כאסלה שבו המלכה עושה צרכיה על העבד בין אם זה קל או כבד ויש את העניין שבו לעבד אסור להשתמש בשרותים וכאופציה אחת של זה הוא שימוש בחיתולים בתור השפלה ויותר מזה גם האיסור להחליף אותו לפרק זמן מסויים ע"מ להעצים את ההשפלה בכך שישאר עם צרכיו.... בכל מקרה יש את האופציות האלה והן דווקא נחמדות בעיני... |
|
עבד לא מאכזב(נשלט) |
לפני 15 שנים •
22 באוק׳ 2009
הכוונה..
לפני 15 שנים •
22 באוק׳ 2009
עבד לא מאכזב(נשלט) • 22 באוק׳ 2009
הכוונה הייתה לשני האופציות כמובן.. אבל ללא השימוש בחיתולים. אלא בבגדים עצמם
|
|
Victoria Frances(שולטת) |
לפני 15 שנים •
22 באוק׳ 2009
מה שלי לא מובן...
לפני 15 שנים •
22 באוק׳ 2009
Victoria Frances(שולטת) • 22 באוק׳ 2009
איך לכל הרוחות מישהי יכולה לתכנן את הקקי שלה?
כלומר פיפי אני יכולה להבין שיש מדי פעם אבל קקי? |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 15 שנים •
23 באוק׳ 2009
Re: מה שלי לא מובן...
לפני 15 שנים •
23 באוק׳ 2009
פסיכו לוג(שולט) • 23 באוק׳ 2009
Victoria Frances כתב/ה: איך לכל הרוחות מישהי יכולה לתכנן את הקקי שלה?
כלומר פיפי אני יכולה להבין שיש מדי פעם אבל קקי? מקסימום היא יכולה לשמור את זה בטיטול אם היא מתקשה. אבל מה שיותר מדאיג זה למה את שואלת את זה... |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
25 באוק׳ 2009
Re: מה שלי לא מובן...
לפני 15 שנים •
25 באוק׳ 2009
אחותופל • 25 באוק׳ 2009
פסיכולוג בספת עור כתב/ה: Victoria Frances כתב/ה: איך לכל הרוחות מישהי יכולה לתכנן את הקקי שלה?
כלומר פיפי אני יכולה להבין שיש מדי פעם אבל קקי? מקסימום היא יכולה לשמור את זה בטיטול אם היא מתקשה. אבל מה שיותר מדאיג זה למה את שואלת את זה... זה נשמע מטריד בעיקר מבחינה בריאותית. את מחרבנת לעתים כל כך רחוקות שלא ידוע לך מתי זה קורה? (מערכת עיכול סדירה זה כה חשוב! קקי זה משהו שרצוי שיקרה לפחות פעם עד שלוש ביום! זה אולי נשמע מופרך, אבל זה ממש ככה) |
|
אושה{אוש} |
לפני 15 שנים •
25 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
25 באוק׳ 2009
אושה{אוש} • 25 באוק׳ 2009
אויש, אתם מזכירים לי את הסרט האיטלקי הנורא שצפיתי בו אתמול בMGM
מאה ימים של סדום או משהו שכזה התחלתי לראות בגלל העירום, הסתקרנתי כי היה קשר לדה סאד, ונגעלתי בגלל החרא ובכלל קירקופים אני מעדיפה אצל טרנטינו |
|
צחי רווק29 נשלט |
לפני 14 שנים •
17 בדצמ׳ 2009
כמה מילים על צואה ועשייתה
לפני 14 שנים •
17 בדצמ׳ 2009
צחי רווק29 נשלט • 17 בדצמ׳ 2009
ראשית אתחיל בכך שאומר לחרבן תוך כדי קריאת ספר וישיבה ממושכת בשירותים
עלולה ליגרום לבעית טחורים(עצם הישיבה בתנוחה הזאת גורמת לשרירי פי הטבעת לילחוץ כל הזמן את הצואה החוצה ,לכן מומלץ מאוד לשירותים ללכת בשביל לעשות מה שצריך לעשות לנקות הייטב ואת הספרים והעיתון עדיף ליקרוא במיטה או בכורסא בסלון) תנוחת החירבון הכי טובה היא לא במצב ישיבה כפי שאנו עושים אלא דווקא בעמידת כריעה כפי שעושים לתוך חור בול פגיעה הסיבה הלחץ שנוצר מהבטן שלוחצת על פי הטבעת מקלה מהעמוס שצריכים להשקיע שרירי פי הטבעת כדי לידחוף את הצואה החוצה. עד כאן בנושא "הדרך הבריאה לחרבן" לגבי שאלתך מה דעתי על שליטה בהפרשות אני נורא בעד וזה גם נורא מדליק אותי באופן אישי אבל זה תלוי ברצונה של השולטת לגבי עשיית צרכים על העבד הייתי מחלק את זה לשניים 1 חירבון לתוך הפה של העבד וליגרום שיאכל את זה 2 חירבון על הגוף של העבד והיתמרחות לגבי אופציה מספר (1) ניראה לי אישית נורא מדליק אך נורא מסוכן בריאותית לכן מוותר עלייה לפחות בשלב זה לגבי אופציה (2) ניראה לי מאוד מדליק והייתי מאוד שמח לימצוא מלכה(לא בתשלום) שתסכים לכך בנתיים מיסתפק בהפרשותיי (והמבין יבין) |
|
ערן2(נשלט) |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
Re: באופן אישי,
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
ערן2(נשלט) • 19 בדצמ׳ 2009
Morticia כתב/ה: זונת סושי כתב/ה: אני בהחלט יכולה להבין את ההשפלה שיש באקט הנ"ל ולכן גם את האפיל שלו. אני דווקא מבינה את האפיל של גולדן שאוורס ממקום מאוד שונה מהשפלה על אף שזה משהו שהתנסתי בו בעברי ונהנתי ממנו מאוד, כמו גם מי שהתנסה בזה אתי מטרתי בכך ממש לא היתה להשפיל אף אחד וגם הוא לא הרגיש מושפל בקונטקסט בו עשינו את זה זה היה PURE PLEASURE AND FUN אהה..... היי מורטישה. הפרשותיה של מלכה נערצת, מעבר להשפלה, זו ההוכחה להערצה, נכונות להתמסרות חסרת גבולות. אצל מלכה נערצת, בנגוד לכל אדם אחר, ההפרשות עבור העבד הסוגד לה, זה טוהר, מסירות, הערצה, כניעה. הייתי הולך רחוק יותר ומוסיף שזה עבורו אפילו מכובד. עבור עבד כזה, זה רחוק מלהיות מגעיל, דוחה לא נעים וכל השאר כמקובל אצל סתם בני אדם אחרים. ע. |
|
אליקו(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
אליקו(מתחלף) • 20 בדצמ׳ 2009
האם לרדת לבן או בת הזוג זה משפיל?
האם כשהגבר מלקק לבת זוגתו ושותה את מיציה זו השפלה? האם כשהאישה יורדת לגבר ויש את הפליטה הראשונה או לחליפין שהוא גומר לה בפה בין אם היא בולעת או לא זו השפלה? וכל זה מהחיים הוניליים....... אז בעולמינו זה יכול להיות אקט של השפלה או אקט של הערצה וסגידה.....זו יכולה לפעמים להיות גם מתנה לאותו העבד. הכל שאלה היא איך אנחנו מציירים את זה..... |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Re: באופן אישי,
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Morticia • 20 בדצמ׳ 2009
[quote="ערן{S}"]
Morticia כתב/ה: זונת סושי כתב/ה: אני בהחלט יכולה להבין את ההשפלה שיש באקט הנ"ל ולכן גם את האפיל שלו. אני דווקא מבינה את האפיל של גולדן שאוורס ממקום מאוד שונה מהשפלה על אף שזה משהו שהתנסתי בו בעברי ונהנתי ממנו מאוד, כמו גם מי שהתנסה בזה אתי מטרתי בכך ממש לא היתה להשפיל אף אחד וגם הוא לא הרגיש מושפל בקונטקסט בו עשינו את זה זה היה PURE PLEASURE AND FUN אהה..... היי מורטישה. הפרשותיה של מלכה נערצת, מעבר להשפלה, זו ההוכחה להערצה, נכונות להתמסרות חסרת גבולות. אצל מלכה נערצת, בנגוד לכל אדם אחר, ההפרשות עבור העבד הסוגד לה, זה טוהר, מסירות, הערצה, כניעה. הייתי הולך רחוק יותר ומוסיף שזה עבורו אפילו מכובד. עבור עבד כזה, זה רחוק מלהיות מגעיל, דוחה לא נעים וכל השאר כמקובל אצל סתם בני אדם אחרים. ע.[/quote אין לי מושג מה מקובל אצל אנשים אחרים ערן מבחינתי זה פשוט ביטוי בריא ליצר המיני שלי לא השפלה ולא הדגשת כניעה זה קודם כל בשביל ההנאה שלי וחשוב לי כמובן שהיא תתקיים גם בצד השני אבל זה כבר באמת לגמרי שלי... ד"ש לשוקו |
|